Τα Καλύτερα Εργαλεία Κλειδώματος Εφαρμογών για την Ασφάλεια της Συσκευής σας

Image for Τα Καλύτερα Εργαλεία Κλειδώματος Εφαρμογών για την Ασφάλεια της Συσκευής σας

Θέλετε να κρατήσετε μια εφαρμογή του Android σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα; Δοκιμάστε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω εργαλεία κλειδώματος δωρεάν στο κινητό σας.

Οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον τη δυνατότητα κλειδώματος με κωδικό πρόσβασης ή δακτυλικό αποτύπωμα. Αν όμως κάποιος γνωρίζει τον κωδικό σας μπορεί να έχει εύκολα πρόσβαση στις εφαρμογές σας και το περιεχόμενο τους.

Αν θέλετε να κάνετε τις συσκευές σας ακόμη πιο ασφαλείς μπορείτε να κατεβάσετε ένα δωρεάν εργαλείο κλειδώματος. Στο Androidlist θα βρείτε πολλές και διάφορες εφαρμογές την καλύτερη ασφάλεια της συσκευής σας και στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε πέντε κορυφαία εργαλεία που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

  1. Apex Launcher

    Apex Launcher

    Το Apex Launcher είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας σε φακέλους για την καλύτερη οργάνωση του περιεχομένου σας. Μεταξύ άλλων χρήσιμων λειτουργιών, ο κορυφαίος αυτός launcher ενισχύει την ασφάλεια της συσκευής σας, καθώς σας επιτρέπει να κλειδώνετε τις εφαρμογές της συσκευής σας.

  2. CM Security - Δωρεάν Antivirus

    CM Security – Δωρεάν Antivirus

    Αν αναζητάτε ένα αποτελεσματικό antivirus με δυνατότητα κλειδώματος εφαρμογών, αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Το ισχυρό αυτό εργαλείο προστατεύει τη συσκευή σας από ανεπιθύμητο περιεχόμενο και ιούς, ενώ σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να κλειδώνετε όλες ή μερικές μόνο εφαρμογές για να προστατεύετε καλύτερο το περιεχόμενό τους.

  3. AppLock - Fingerprint, PIN & Pattern Lock

    AppLock – Fingerprint, PIN & Pattern Lock

    Το AppLock είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές κλειδώματος εφαρμογών, καθώς σας επιτρέπει να ορίσετε έναν ξεχωριστό κωδικό πρόσβασης στις εφαρμογές που θα επιλέξετε. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο κλείδωμα των κορυφαίων κοινωνικών δικτύων και σας ειδοποιεί όταν κάποιος επιχειρεί να ανοίξει μια εφαρμογή.

  4. AppLock - Guard with LOCKit

    AppLock – Guard with LOCKit

    Αν αναζητάτε ένα εργαλείο κλειδώματος εφαρμογών που να μην καταναλώνει πολλή μπαταρία, δοκιμάστε να κατεβάσετε το AppLock. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να ασφαλίσετε τις εφαρμογές της συσκευής σας με pin ή με το δαχτυλικό σας αποτύπωμα. Επιπλέον, η εφαρμογή τραβάει μια φωτογραφία κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να ανοίξει μια από τις εφαρμογές σας.

  5. AppLock

    AppLock

    Πρόκειται για μια επίσης καλή επιλογή κλειδώματος, τόσο των εφαρμογών του Android σας, όσο και των φωτογραφιών που έχετε αποθηκευμένες στην γκαλερί σας. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θέλετε να κλειδώσετε και στη συνέχεια να ορίσετε έναν ισχυρό κωδικό. Η εφαρμογή προσφέρει ένα απλό αλλά καλά οργανωμένο περιβάλλον.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τηλεχειριστηρίου για την Καλύτερη Χρήση της Τηλεόρασης σας

Έχετε βαρεθεί να ψάχνετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας; Δοκιμάστε να κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές δωρεάν στο κινητό σας! Οι συσκευές Android προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες στους κατόχους τους, τόσο για την ψυχαγωγία σας, όσο και για την εκτέλεση απλών εν…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας
Οι Καλύτερες Δωρεάν IPTV Εφαρμογές για να Βλέπετε TV Ζωντανά στο Android σας

Θέλετε να παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά στο Android σας; Αναζητάτε ένα δωρεάν εργαλείο IPTV για να μη χάνετε τις αγαπημένες σας σειρές και εκπομπές; Οι σημερινές μας εφαρμογές IPTV είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Οι εφαρμογές IPTV μεταμορφώνουν τα Android μας σε τηλεοράσεις…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ελέγχου Ταυτότητας για Βελτιωμένη Ασφάλεια στα Android

Θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του Android σας; Κατεβάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Οι εφαρμογές ελέγχου ταυτότητας προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τη σύνδεση σε λογαριασμούς όλων των ειδών. Ενεργοπο…