Πώς να Στείλετε Φωτογραφίες ως Έγγραφα στο WhatsApp

Image for Πώς να Στείλετε Φωτογραφίες ως Έγγραφα στο WhatsApp

Η εφαρμογή του WhatsApp προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία στους χρήστες της, δίνοντας τους επιπλέον τη δυνατότητα να ανταλλάζουν πολυμέσα και έγγραφα στις γραπτές τους συνομιλίες.

Αν δοκιμάσετε να στείλετε μια φωτογραφίες σε κάποιον συνομιλητή σας στο WhatsApp, θα διαπιστώσετε πως η εφαρμογή θα κάνει αυτόματη συμπίεση του αρχείου, μειώνοντας το αρχικό μέγεθος της εικόνας. 

Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να στείλετε μια φωτογραφία στο πραγματικό της μέγεθος; Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να ανταλλάζετε φωτογραφίες ως έγγραφα στο WhatsApp, ώστε να διατηρούν το αρχικό τους μέγεθος, χωρίς να ελαττώνεται η ποιότητα τους.

Αποστολή Φωτογραφιών ως Αρχεία Εγγράφου στο WhatsApp των Android

Η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να επιλέξετε με ευκολία τη φωτογραφία που θέλετε να στείλετε στους συνομιλητές σας, μέσα από την γκαλερί του Android σας. Στη συνέχεια, το δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας θα συμπιέσει αυτόματα το αρχείο της φωτογραφίας και θα στείλει την εικόνα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αν όμως θέλετε να στείλετε την εικόνα στο αρχικό της μέγεθος, χωρίς να τη συμπιέσετε, μπορείτε απλά να αλλάξετε τη μορφή του αρχείου από φωτογραφία σε έγγραφο με τα παρακάτω απλά βήματα.

  • Πηγαίνετε στη Διαχείριση Αρχείων του Android σας.
  • Βρείτε τη φωτογραφία που θέλετε.
  • Δώστε της ένα νέο όνομα και αλλάξτε τον τύπο του αρχείου σε .doc ή .pdf

Μόλις κάνετε τις παραπάνω ενέργειες, συνεχίστε με τα παρακάτω:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στη συνομιλία που θέλετε.
  • Πατήστε το εικονίδιο των συνημμένων με τον συνδετήρα.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο της αποστολής εγγράφου.
  • Βρείτε τη φωτογραφία που διαμορφώσατε ως έγγραφο.
  • Κάντε Αποστολή στον συνομιλητή σας.

Με τον τρόπο αυτό θα στείλετε τη φωτογραφία που θέλετε στους συνομιλητές σας ως έγγραφο και η ποιότητα της θα παραμείνει η ίδια. Μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία για περισσότερες από μία φωτογραφίες, και να τις στείλετε τόσο σε ιδιωτικές συνομιλίες, όσο και σε ομαδικές.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να προσθέσετε pixel στις φωτογραφίες που θέλετε, χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία επεξεργασίας εικόνων.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram
Πώς να Δείτε Παλιές Ιστορίες στο Instagram

Θέλετε να παρακολουθήσετε ξανά μια ιστορία του Instagram μετά τη λήξη της; Υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το περιεχόμενο που μοιραστήκατε στο παρελθόν και σας τον παρουσιάζουμε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που σας επιτρέπε…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του TikTok Χωρίς Υδατογράφημα

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που δημοσιεύετε στο TikTok χωρίς υδατογράφημα; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τους απλούς τρόπους που θα βρείτε παρακάτω! Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το περιεχόμενο που θα επιλέξετε τα οποία μπορείτε στη συνέχε…

Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας
Πώς να Προσθέσετε έναν Κωδικό Πρόσβασης στο Instagram για να Προστατέψετε τις Συνομιλίες σας

Θέλετε να προστατέψετε τις συνομιλίες σας στην εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram, εκτός από τη δημοσίευση εικόνων και βίντεο, σας επιτρέπει επίσης και να ανταλλάζετε άμεσα μηνύματα με τους ακόλουθ…

Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του
Είναι το Telegram Ασφαλές; Συμβουλές για την Ασφαλή Χρήση του

Αναρωτιέστε αν η εφαρμογή του Telegram είναι ασφαλής; Στον σημερινό μας οδηγό θα βρείτε μερικές συμβουλές για την καλύτερη προστασία σας κατά τη χρήση της εφαρμογής. Το Telegram είναι μία από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές επικοινωνίας, που προστατεύει του χρήστες του κρυπρογραφώ…

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…