Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok

Image for Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok

Θέλετε να δημιουργήσετε τους δικούς σας πρωτότυπους ήχους στο TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς!

Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που απογειώθηκε σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ήχους ή τα τραγούδια της αρεσκείας σας.

Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε τους δικούς σας μοναδικούς ήχους που μπορείτε στη συνέχεια να προσθέσετε στα βίντεο σας.

Ακολουθήστε τα εύκολα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και δημιουργήστε άμεσα τους πιο πρωτότυπους ήχους για το περιεχόμενο σας στο TikTok.

Πώς να Δημιουργήσετε Βίντεο με τον Δικό σας Ήχο στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα βίντεο με τους ήχους που θα επιλέξετε. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα βίντεο με τον δικό σας πρωτότυπο ήχο κάντε τα παρακάτω.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok.
 • Πατήστε το εικονίδιο + για τη δημιουργία ενός νέου βίντεο.
 • Καταγράψτε το βίντεο σας και πατήστε το εικονίδιο V.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παρακάτω βήματα, κάντε τις παρακάτω ενέργειες:

 • Βρείτε το βίντεο που μοιραστήκατε στο προφίλ σας.
 • Ανοίξτε το και πατήστε τον περιστρεφόμενο δίσκο κάτω δεξιά.
 • Στη νέα σελίδα δώστε το όνομα που θέλετε στον ήχο σας.
 • Προσθέστε τον ήχο στα αγαπημένα σας.

Αν κάποιος άλλος χρήστης του TikTok επιλέξει τον ήχο σας θα μπορείτε πάντα να δείτε τις δημιουργίες τους στην ίδια σελίδα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο στο Android σας.

Πώς να Δημιουργήσετε τον Δικό σας Ήχο στο TikTok χωρίς Βίντεο

Αν τώρα θέλετε να δημιουργήσετε μόνο τον ήχο, χωρίς να καταγράψετε κάποιο βίντεο, κάντε τα παρακάτω.

 • Κάντε αναπαραγωγή του ήχου που θέλετε και καταγράψτε τον με το βίντεο του κινητού σας.
 • Ανοίξτε στην εφαρμογή του TikTok και πατήστε το εικονίδιο +.
 • Ανεβάστε την εγγραφή με τον ήχο που καταγράψατε και επιλέξτε το σημείο που θέλετε.
 • Κάντε Αποθήκευση και προχωρήστε στη δημοσίευση. Εκεί θα πρέπει να επιλέξετε το περιεχόμενο να είναι ορατό μόνο σε εσάς.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα πρέπει να πατήσετε και πάλι πάνω στον περιστρεφόμενο δίσκο και να αποθηκεύσετε τον ήχο με το όνομα που θέλετε. Έπειτα, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μοναδικό αυτόν ήχο στις νέες σας δημιουργίες.

Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να δείτε τον περιστρεφόμενο δίσκο δίπλα στις δημιουργίες σας δοκιμάστε να κλείσετε και να ανοίξετε την εφαρμογή ή ακόμη και να κάνετε απεγκατάσταση και εγκατάσταση.

 1. TikTok

  TikTok

  Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πώς να Αλλάξετε τη Σελίδα Explore του Instagram
Πώς να Αλλάξετε τη Σελίδα Explore του Instagram

Το Instagram σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε δημοσιεύσεις με τους ακόλουθους σας, αλλά και να ελέγχετε περιεχόμενο από άλλους χρήστες της εφαρμογής. Μεταξύ άλλων λειτουργιών, το Instagram προσφέρει μια σελίδα που λέγεται Explore και σας επιτρέπει να ανακαλύπτετε περιεχό…

Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok
Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok

Θέλετε να δημιουργήσετε τους δικούς σας πρωτότυπους ήχους στο TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που απογειώθηκε σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρέπει να δημιου…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram
Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram

Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram ανανέωσε το περιβάλλον των ιστοριών του με νέες λειτουργίες, που είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και η δυνατότητα χρήσης διπλής κάμερας. Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη στο περιβ…

Πώς να Δημιουργήσετε TikTok Duets στο Android σας
Πώς να Δημιουργήσετε TikTok Duets στο Android σας

Αν είστε χρήστες του TikTok πιθανότατα να γνωρίζετε ήδη τα TikTok Duets ή ντουέτα του TikTok, που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Πρόκειται για δύο βίντεο σε ένα, που μπορεί να είναι συγχρονισμένοι χοροί, αντιδράσεις σε βίντεο και άλλα. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλο…

Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram
Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες τους να επικοινωνούν δωρεάν, κοινοποιώντας φωτογραφίες ή βίντεο. Εκτός από τις δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, το Instagram σας επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε περιεχόμενο σε…