Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram

Image for Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram

Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram ανανέωσε το περιβάλλον των ιστοριών του με νέες λειτουργίες, που είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και η δυνατότητα χρήσης διπλής κάμερας.

Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη στο περιβάλλον των Instagram Stories και σας επιτρέπει να τραβάτε μια “διπλή” φωτογραφία και με τις δύο κάμερες του Android σας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη λειτουργία αυτή όταν θέλετε να δείξετε την αντίδραση σας σε κάτι που βλέπετε ή ακόμη και όταν θέλετε να μοιραστείτε μια πρωτότυπη selfie με εσάς και τα πρόσωπα που έχετε απένταντι σας.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι εσείς τη νέα αυτή λειτουργία και κάντε τις ιστορίες σας στο Instagram ακόμη πιο διασκεδαστικές.

Χρήση Διπλής Κάμερας στα Instagram Stories των Android

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα αυτή λειτουργία του Instagram σε μια ιστορία που σκοπεύετε να μοιραστείτε, ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας για τη δημιουργία μιας νέας ιστορίας.
 • Πατήστε το εικονίδιο της κάμερας.
 • Στην αριστερή πλευρά της οθόνης βρείτε το μενού τον επιλογών και πατήστε το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω.
 • Εκεί θα βρείτε την επιλογή Dual με το εικονίδιο της κάμερας και ένα +.
 • Κάντε προεπισκόπηση και όταν είστε έτοιμοι, πατήστε το κεντρικό κουμπί για τη λήψη της φωτογραφίας.

Με τον τρόπο αυτόν μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας και τις δύο κάμερας του Android σας ταυτόχρονα. Να θυμάστε πώς η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μετακινείτε το πεδίο της δεύτερης κάμερας στο σημείο της οθόνης που προτιμάτε.

Επιπλέον, μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία που τραβήξατε απευθείας από το Instagram στην γκαλερί του Android σας ή ακόμη και να καταγράψετε άμεσα ένα στιγμιότυπο πριν τη μοιραστείτε με τους ακόλουθούς σας.

Δοκιμάστε τώρα τη νέα αυτή λειτουργία στο Instagram του Android σας και κάντε το περιεχόμενο των ιστοριών σας ακόμη πιο πρωτότυπο. Μείνετε συνδεδεμένοι στο Androidlist για περισσότερα νεά και ειδήσεις από τον κόσμο του Instagram!

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Αλλάξετε τη Σελίδα Explore του Instagram
Πώς να Αλλάξετε τη Σελίδα Explore του Instagram

Το Instagram σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε δημοσιεύσεις με τους ακόλουθους σας, αλλά και να ελέγχετε περιεχόμενο από άλλους χρήστες της εφαρμογής. Μεταξύ άλλων λειτουργιών, το Instagram προσφέρει μια σελίδα που λέγεται Explore και σας επιτρέπει να ανακαλύπτετε περιεχό…

Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok
Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok

Θέλετε να δημιουργήσετε τους δικούς σας πρωτότυπους ήχους στο TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που απογειώθηκε σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρέπει να δημιου…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram
Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram

Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram ανανέωσε το περιβάλλον των ιστοριών του με νέες λειτουργίες, που είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και η δυνατότητα χρήσης διπλής κάμερας. Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη στο περιβ…

Πώς να Δημιουργήσετε TikTok Duets στο Android σας
Πώς να Δημιουργήσετε TikTok Duets στο Android σας

Αν είστε χρήστες του TikTok πιθανότατα να γνωρίζετε ήδη τα TikTok Duets ή ντουέτα του TikTok, που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Πρόκειται για δύο βίντεο σε ένα, που μπορεί να είναι συγχρονισμένοι χοροί, αντιδράσεις σε βίντεο και άλλα. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλο…

Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram
Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες τους να επικοινωνούν δωρεάν, κοινοποιώντας φωτογραφίες ή βίντεο. Εκτός από τις δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, το Instagram σας επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε περιεχόμενο σε…