Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε

Το Pokemon GO είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, που σας μεταφέρει σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας. Στο διαδραστικό αυτό παιχνίδι θα πρέπει να κυνηγήσετε και να πιάσετε Pokemon διαφόρων ειδών, καθώς περιηγήστε σε διαφορετικούς χώρους.

Αν είστε λάτρεις του Pokemon GO και αναζητάτε εξίσου διασκεδαστικές εφαρμογές παιχνιδιών για το Android σας, στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες προτάσεις του είδους.

Τα συναρπαστικά παιχνίδια που σας προτείνουμε παρακάτω έχουν παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού με αυτόν του Pokemon GO και υπόσχονται να σας διασκεδάσουν για ατέλειωτες ώρες. Και το καλύτερο από όλα: μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν στο Android σας μέσα από τη σελίδα του Androidlist!

 1. Dynamons World

  Dynamons World

  Το διαδραστικό αυτό παιχνίδι εμπνέεται από το δημοφιλές Pokemon Go και προσφέρει ένα πολύχρωμο περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας. Όπως και στο Pokemon Go, έτσι και εδώ, θα πρέπει να περιηγηθείτε σε διάφορες περιοχές και να συγκεντρώσετε τα τερατάκια Dynamons. Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας σε αγώνες multiplayer.

 2. Pikmin Bloom

  Pikmin Bloom

  Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το παιχνίδι Pikmin Bloom που φέρει την υπογραφή της Nintendo. Θα πρέπει να κινηθείτε σε πραγματικό χρόνο και να συγκεντρώσετε όσα περισσότερα τερατάκια μπορείτε, που φορούν διαφορετικά ρούχα κάθε φορά. Το παιχνίδι συγχρονίζεται με το Google Fit, ώστε να καταγράφετε και τα βήματα που κάνετε.

 3. Nexomon

  Nexomon

  Στο παιχνίδι αυτό θα πρέπει να συγκεντρώσετε πάνω από 300 διαφορετικά τερατάκια Nexomons και να ανακαλύψετε νέους κόσμους. Δημιουργήστε τη δική σας μοναδική ομάδα με τους φίλους σας και βάλτε τα δυνατά σας για να σώσετε τον εικονικό αυτόν κόσμο. Το παιχνίδι προσφέρει καλοσχεδιασμένα γραφικά και χαριτωμένους χαρακτήρες.

 4. Monster Masters

  Monster Masters

  Πρόκειται για ένα επίσης διαδραστικό παιχνίδι, όπου θα πρέπει να συγκεντρώσετε τα δικά σας τερατάκια. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τα εκπαιδεύσετε και να τα εξελίξετε, ώστε να γίνουν ακόμη πιο δυνατά. Το παιχνίδι προσφέρει μια λειτουργία για πολλούς παίκτες, τους οποίους θα πρέπει να ανταγωνιστείτε σε καθημερινές μάχες για να κερδίσετε.

 5. Monster Clash 2

  Monster Clash 2

  Αν τέλος αναζητάτε ένα παιχνίδι όπως το Pokemon GO αλλά με συναρπαστικές λειτουργίες RPG, δοκιμάστε να κατεβάσετε το Monster Clash 2. Εδώ θα πρέπει να μπείτε σε μάχες με τους χαριτωμένους χαρακτήρες που συγκεντρώνετε και να βάλετε τα δυνατά σας για να κερδίσετε. Μεταξύ άλλων χαρακτήρων, μπορείτε να αποκτήσετε δράκους, αλλά και νεράιδες.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Φούσκες για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Φούσκες για να Παίξετε στο Android σας

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με φούσκες; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να ξεκινήσετε το παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις δωρεάν εφαρμογές που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο! Τα παιχνίδια με φούσκες είναι απλά παιχνίδια παζλ που απευθύνονται σε παίκτες όλων των η…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Ζωής για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Ζωής για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Τα παιχνίδια προσομοίωσης ζωής είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών, που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τους δικούς σας κόσμους και να ζήσετε μια νέα ζωή. Στα περισσότερα από αυτά τα φανταστικά παιχνίδια μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας ήρωες με τα χαρακτηριστικ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roguelike για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Roguelike για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια roguelike είναι ένα από τα δημοφιλέστερα είδη παιχνιδιών που σας μεταφέρουν σε σκοτεινά μπουντρούμια με χιλιάδες εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσετε για να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι προσφέρει ένα διαφορετικό περιβάλλον και έναν εθιστικό τρόπο παιχν…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κρυμμένων Αντικειμένων για Android
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κρυμμένων Αντικειμένων για Android

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών παζλ με κρυμμένα αντικείμενα; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τα δωρεάν παιχνίδια που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια με κρυμμένα αντικείμενα ή παιχνίδια βρες τα αντικείμενα όπως είναι επίσης γ…

Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους
Τα Καλύτερα Android Παιχνίδια Multiplayer για να Παίζετε με Φίλους

Θέλετε να περάσετε τις διακοπές των Χριστουγέννων παίζοντας παιχνίδια με τους φίλους σας; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε όλες τις τελευταίες τάσεις παιχνιδιών multiplayer για να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας! Τα παιχνίδια Android σας επιτρέπουν να παίζετε τόσο μόνοι σας, ό…