Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε

Το Pokemon GO είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, που σας μεταφέρει σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας. Στο διαδραστικό αυτό παιχνίδι θα πρέπει να κυνηγήσετε και να πιάσετε Pokemon διαφόρων ειδών, καθώς περιηγήστε σε διαφορετικούς χώρους.

Αν είστε λάτρεις του Pokemon GO και αναζητάτε εξίσου διασκεδαστικές εφαρμογές παιχνιδιών για το Android σας, στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες προτάσεις του είδους.

Τα συναρπαστικά παιχνίδια που σας προτείνουμε παρακάτω έχουν παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού με αυτόν του Pokemon GO και υπόσχονται να σας διασκεδάσουν για ατέλειωτες ώρες. Και το καλύτερο από όλα: μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν στο Android σας μέσα από τη σελίδα του Androidlist!

 1. Dynamons World

  Dynamons World

  Το διαδραστικό αυτό παιχνίδι εμπνέεται από το δημοφιλές Pokemon Go και προσφέρει ένα πολύχρωμο περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας. Όπως και στο Pokemon Go, έτσι και εδώ, θα πρέπει να περιηγηθείτε σε διάφορες περιοχές και να συγκεντρώσετε τα τερατάκια Dynamons. Επιπλέον, μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας σε αγώνες multiplayer.

 2. Pikmin Bloom

  Pikmin Bloom

  Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το παιχνίδι Pikmin Bloom που φέρει την υπογραφή της Nintendo. Θα πρέπει να κινηθείτε σε πραγματικό χρόνο και να συγκεντρώσετε όσα περισσότερα τερατάκια μπορείτε, που φορούν διαφορετικά ρούχα κάθε φορά. Το παιχνίδι συγχρονίζεται με το Google Fit, ώστε να καταγράφετε και τα βήματα που κάνετε.

 3. Nexomon

  Nexomon

  Στο παιχνίδι αυτό θα πρέπει να συγκεντρώσετε πάνω από 300 διαφορετικά τερατάκια Nexomons και να ανακαλύψετε νέους κόσμους. Δημιουργήστε τη δική σας μοναδική ομάδα με τους φίλους σας και βάλτε τα δυνατά σας για να σώσετε τον εικονικό αυτόν κόσμο. Το παιχνίδι προσφέρει καλοσχεδιασμένα γραφικά και χαριτωμένους χαρακτήρες.

 4. Monster Masters

  Monster Masters

  Πρόκειται για ένα επίσης διαδραστικό παιχνίδι, όπου θα πρέπει να συγκεντρώσετε τα δικά σας τερατάκια. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τα εκπαιδεύσετε και να τα εξελίξετε, ώστε να γίνουν ακόμη πιο δυνατά. Το παιχνίδι προσφέρει μια λειτουργία για πολλούς παίκτες, τους οποίους θα πρέπει να ανταγωνιστείτε σε καθημερινές μάχες για να κερδίσετε.

 5. Monster Clash 2

  Monster Clash 2

  Αν τέλος αναζητάτε ένα παιχνίδι όπως το Pokemon GO αλλά με συναρπαστικές λειτουργίες RPG, δοκιμάστε να κατεβάσετε το Monster Clash 2. Εδώ θα πρέπει να μπείτε σε μάχες με τους χαριτωμένους χαρακτήρες που συγκεντρώνετε και να βάλετε τα δυνατά σας για να κερδίσετε. Μεταξύ άλλων χαρακτήρων, μπορείτε να αποκτήσετε δράκους, αλλά και νεράιδες.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Gacha που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Gacha που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών gacha; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές του είδους για ασταμάτητο παιχνίδι στο Android σας. Τα παιχνίδια gacha δεν είναι τυχαία μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών στο Google Play. Το κορυφαίο είδος προσφέρει μο…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε

Το Pokemon GO είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, που σας μεταφέρει σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας. Στο διαδραστικό αυτό παιχνίδι θα πρέπει να κυνηγήσετε και να πιάσετε Pokemon διαφόρων ειδών, καθώς περιηγήστε σε διαφορετικούς χώρους. Αν είστε λάτρεις …

Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache του WhatsApp στα Android
Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache του WhatsApp στα Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή του WhatsApp; Ή μήπως προσπαθείτε να εξοικοινομήσετε χώρο μνήμης στο Android σας; Δοκιμάστε να κάνετε εκκαθάριση της μνήμης cache στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Το WhatsApp, όπως όλες οι εφαρμογές επικοινωνίας, χρησιμοποιεί τη μν…

Πώς να κάνετε Pin και Unpin τις Δημοσιεύσεις σας στο Instagram
Πώς να κάνετε Pin και Unpin τις Δημοσιεύσεις σας στο Instagram

Το Instagram δεν είναι τυχαία ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα! Η εφαρμογή του καταμετρά ήδη εκατομμύρια χρήστες όλων των ηλικιών σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Αν είστε χρήστες τους Instagram ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι από τους φίλους σας καρφιτσών…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους του TikTok ως MP3 στο Android σας
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους του TikTok ως MP3 στο Android σας

Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που μας επιτρέπει να δημιουργούμε και να μοιραζόμαστε διασκεδαστικά βίντεο με τους ακόλουθούς μας. Μερικά από αυτά τα βίντεο έχουν αστείους ήχους ή μουσική που τα κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστά. Πώς μπορείτε όμ…