Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τρεξίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε.

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Τρεξίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε.

Θέλετε να κάνετε το τρέξιμο καθημερινή συνήθεια; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια από τις παρακάτω εφαρμογές Android που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε φόρμα.

Το τρέξιμο είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους γυμναστικής, που βοηθά της φυσική σας κατάσταση, καθώς και τη διάθεση σας. Αν δυσκολεύεστε να κάνετε το τρέξιμο καθημερινή συνήθεια, μπορείτε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω βοθητικά εργαλεία στο Android σας.

Οι εφαρμογές που προτείνουμε θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε καλύτερα τις προπονήσεις σας, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Επιπλέον, οι περισσότερες από αυτές προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες, όπως τα χιλιόμετρα που διανύετε, την ταχύτητα σας, τη συνολική διάρκεια της προπόνησης και άλλα πολλά.

 1. Nike+ Run Club

  Nike+ Run Club

  Οι λάτρεις της Nike θα ενθουσιαστούν με αυτήν την εφαρμογή τρεξίματος από τη μεγαλύτερη εταιρία αθλητικών ειδών. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο προσφέρει πολλές και διάφορες πληροφορίες, όπως την απόσταση που διανύετε, τους χρόνους και την ταχύτητα σας, ενώ σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ενώ τρέχετε και να μοιράζεστε τις επιδόσεις σας με τους φίλους σας.

 2. Runkeeper - GPS Track Run Walk

  Runkeeper – GPS Track Run Walk

  Το RunKeeper είναι ένα δωρεάν εργαλείο για αθλητές  διαφόρων δραστηριοτήτων, που καταγράφει αυτόματα τις προπονήσεις σας. Ελέγξτε τις αποδόσεις σας σε καθημερινή βάση,  λάβετε στατιστικά στοιχεία, μοιραστείτε πληροφορίες με τους φίλους σας στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα και μπείτε σε φόρμα, κάνοντας το τρέξιμο μέρος της ζωής σας.

 3. Google Fit: Καταγραφή Δραστηρ.

  Google Fit: Καταγραφή Δραστηρ.

  Το δωρεάν αυτό εργαλείο με την υπογραφή της Google, υπόσχεται να σας βοηθήσει να μπείτε σε φόρμα κάνοντας τις προπονήσεις σας ακόμη πιο εύκολες. Με τη βοήθεια του Google Fit μπορείτε να υπολογίσετε τις αποστάσεις που διανύετε, καθώς και τα καθημερινά σας βήματα, έχοντας πάντα έναν personal trainer στο τσεπάκι σας.

 4. Peloton Digital

  Peloton Digital

  Το Peloton έγινε ακόμη πιο δημοφιλές κατά την περίοδο της πανδημίας, καθώς σας επιτρέπει να γυμναστείτε από την άνεση του σπιτιού σας, Αποκτήστε ένα από τα όργανα γυμναστικής της δημοφιλούς εταιρίας και χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να οργανώσετε καλύτερα τις προπονήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε μέρος σε διαδικτυακά τμήματα.

 5. Runtastic Running & Fitness

  Runtastic Running & Fitness

  H εφαρμογή Runstastic της Adidas δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας! Με το έξυπνο αυτό εργαλείο γυμναστικής μπορείτε να ξεκινήσετε το τρέξιμο και να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο GPS για να καταγράψετε τις προπονήσεις σας σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Δημιουργήστε το προφίλ σας με την ηλικία, το φύλο και το βάρος σας και λάβετε χρήσιμα στατιστικά μετά από κάθε προπόνηση.

Πώς να Αλλάξετε τη Σελίδα Explore του Instagram
Πώς να Αλλάξετε τη Σελίδα Explore του Instagram

Το Instagram σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε δημοσιεύσεις με τους ακόλουθους σας, αλλά και να ελέγχετε περιεχόμενο από άλλους χρήστες της εφαρμογής. Μεταξύ άλλων λειτουργιών, το Instagram προσφέρει μια σελίδα που λέγεται Explore και σας επιτρέπει να ανακαλύπτετε περιεχό…

Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok
Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok

Θέλετε να δημιουργήσετε τους δικούς σας πρωτότυπους ήχους στο TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που απογειώθηκε σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρέπει να δημιου…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram
Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram

Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram ανανέωσε το περιβάλλον των ιστοριών του με νέες λειτουργίες, που είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και η δυνατότητα χρήσης διπλής κάμερας. Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη στο περιβ…

Πώς να Δημιουργήσετε TikTok Duets στο Android σας
Πώς να Δημιουργήσετε TikTok Duets στο Android σας

Αν είστε χρήστες του TikTok πιθανότατα να γνωρίζετε ήδη τα TikTok Duets ή ντουέτα του TikTok, που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Πρόκειται για δύο βίντεο σε ένα, που μπορεί να είναι συγχρονισμένοι χοροί, αντιδράσεις σε βίντεο και άλλα. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλο…

Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram
Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες τους να επικοινωνούν δωρεάν, κοινοποιώντας φωτογραφίες ή βίντεο. Εκτός από τις δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, το Instagram σας επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε περιεχόμενο σε…