Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αποκλεισμού Διαφημίσεων που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αποκλεισμού Διαφημίσεων που Πρέπει να Κατεβάσετε

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε ενοχλητικές διαφημίσεις στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες και εφαρμογές; Δοκιμάστε να κατεβάσετε ένα δωρεάν εργαλείο αποκλεισμού διαφημίσεων!

Τα περισσότερα εργαλεία αποκλεισμού διαφημίσεων ή ad blockers όπως είναι ευρέως γνωστά δεν είναι διαθέσιμα στο Google Store, καθώς σχεδόν όλες οι διαφημίσεις τροφοδοτούνται πλέον από την Google.

Στο Androidlist μπορείτε να βρείτε πολλές και διάφορες εφαρμογές αποκλεισμού διαφημίσεων για  να απαλλαχθείτε μια για πάντα από το ενοχλητικό περιεχόμενο των διαφημίσεων.

Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας και δείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο στο Facebook ή άλλες εφαρμογές χωρίς διαφημίσεις.

 1. Adblock Plus (Samsung Browser)

  Adblock Plus (Samsung Browser)

  Αν αναζητάτε ένα αξιόπιστο εργαλείο για να αποκλείσετε τις ενοχλητικές διαφημίσεις στο Samsung Android σας η εφαρμογή αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή. Κατεβάστε δωρεάν αυτό το εργαλείο στο κινητό σας, ολοκληρώστε την εγκατάσταση και σταματήστε να βλέπετε ενοχλητικές διαφημίσεις στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε στο κινητό σας.

 2. CM Browser - Λήψη Adblock

  CM Browser – Λήψη Adblock

  Το CM (Clean Master) Browser σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγήστε στο Διαδίκτυο γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια. Η εφαρμογή αποκλείει ύποπτες διαφημίσεις με κακόβουλο περιεχόμενα και σας επιτρέπει να κάνετε περιήγηση στο Διαδίκτυο ακόμη πιο γρήγορα. Μεταξύ άλλων σας επιτρέπει να εξατομικεύετε τους σελιδοδείκτες σας, να βλέπετε άμεσα βίντεο και άλλα.

 3. adAway

  adAway

  Με το adAway μπορείτε να αποκλείσετε όλες τις διαφημίσεις που λαμβάνετε στο Android σας, είτε σε εφαρμογές που χρησιμοποιείτε, είτε σε ιστοσελίδες που επισκέπτεστε. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει καλύτερες ταχύτητες κατά την περιήγηση σας στο Διαδίκτυο. Να θυμάστε πως πρέπει να κατεβάσετε το APK και να κάνετε rooting τη συσκευή σας.

 4. Block This! - FREE

  Block This! – FREE

  Πρόκειται για ένα επίσης αποτελεσματικό εργαλείο για χρήστες που θέλουν να σταματήσουν να λαμβάνουν διαφημίσεις στο κινητό σας. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης DNS και VPN λειτουργίες, που προστατεύουν την ιδιωτικότητα του χρήστη. Κάντε δωρεάν λήψη, και απαλλαχθείτε εύκολα από κάθε είδους διαφήμιση σε ιστοσελίδες και εφαρμογές.

 5. ExpressVPN - Best Android VPN

  ExpressVPN – Best Android VPN

  Με το δημοφιλές αυτό. VPN μπορείτε να είστε σίγουροι για την προστασία σας στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις ιστοσελίδες, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, προσφέροντας επιπλέον αποκλεισμό των ανεπιθύμητων διαφημίσεων. Το ExpressVPN είναι ένα από τα δημοφιλέστερα VPN πολυεργαλεία προστασίας που δε θα σας απογοητεύσει.

Πώς να Αλλάξετε τη Σελίδα Explore του Instagram
Πώς να Αλλάξετε τη Σελίδα Explore του Instagram

Το Instagram σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε δημοσιεύσεις με τους ακόλουθους σας, αλλά και να ελέγχετε περιεχόμενο από άλλους χρήστες της εφαρμογής. Μεταξύ άλλων λειτουργιών, το Instagram προσφέρει μια σελίδα που λέγεται Explore και σας επιτρέπει να ανακαλύπτετε περιεχό…

Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok
Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok

Θέλετε να δημιουργήσετε τους δικούς σας πρωτότυπους ήχους στο TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που απογειώθηκε σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρέπει να δημιου…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram
Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram

Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram ανανέωσε το περιβάλλον των ιστοριών του με νέες λειτουργίες, που είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και η δυνατότητα χρήσης διπλής κάμερας. Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη στο περιβ…

Πώς να Δημιουργήσετε TikTok Duets στο Android σας
Πώς να Δημιουργήσετε TikTok Duets στο Android σας

Αν είστε χρήστες του TikTok πιθανότατα να γνωρίζετε ήδη τα TikTok Duets ή ντουέτα του TikTok, που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Πρόκειται για δύο βίντεο σε ένα, που μπορεί να είναι συγχρονισμένοι χοροί, αντιδράσεις σε βίντεο και άλλα. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλο…

Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram
Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες τους να επικοινωνούν δωρεάν, κοινοποιώντας φωτογραφίες ή βίντεο. Εκτός από τις δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, το Instagram σας επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε περιεχόμενο σε…