Πώς να κάνετε Pin και Unpin τις Δημοσιεύσεις σας στο Instagram

Image for Πώς να κάνετε Pin και Unpin τις Δημοσιεύσεις σας στο Instagram

Το Instagram δεν είναι τυχαία ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα! Η εφαρμογή του καταμετρά ήδη εκατομμύρια χρήστες όλων των ηλικιών σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Αν είστε χρήστες τους Instagram ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι από τους φίλους σας καρφιτσώνουν μερικές από τις δημοσιεύσεις τους στο πάνω μέρος του προφίλ τους. Η λειτουργία αυτή ονομάζεται pin και είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram.

Με τη λειτουργία pin μπορείτε να καρφιτσώσετε μέχρι και 3 αγαπημένες σας δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, ώστε να προβάλλονται πρώτες στο χρονολόγιο σας, ακόμη κι αν τις μοιραστήκατε πριν από καιρό.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό και καρφιτσώστε κι εσείς τις αγαπημένες σας δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο του λογαριασμού σας στο Instagram.

Πώς να Κάνετε Pin και Unpin τις δημοσιεύσεις σας στο Instagram

Αν θέλετε να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στο προφίλ σας στο Instagram μπορείτε να καρφιτσώσετε μερικές από τις δημοσιεύσεις που σας αντιπροσωπεύουν καλύτερα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τη λειτουργία pin, που θυμίζει λίγο τα highlights των Instagram Stories.

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να καρφιτσώνετε εύκολα τις δημοσιεύσεις που θέλετε με τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πατήστε πάνω στην εικόνα του προφίλ σας. 
  • Βρείτε τη δημοσίευση που θέλετε να κάνετε pin.
  • Πατήστε το εικονίδιο του μενού με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Pin to Profile.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία θα διαπιστώσετε πως η δημοσίευση σας εμφανίζεται πρώτη στο χρονολόγιο σας. Να θυμάστε πως μπορείτε να καρφιτσώσετε μέχρι και τρεις διαφορετικές δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, που θα εμφανίζονται στην πρώτη σειρά του χρονολογίου σας.

Αν τώρα θέλετε να ξεκαρφιτσώσετε μια ή όλες τις δημοσιεύσεις που κάνατε pin μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα και αντί για Pin to Profile να επιλέξετε Unpin.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να ανανεώσετε το προφίλ σας στο Instagram ώστε να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους. Βρείτε παρακάτω τη δωρεάν εφαρμογή του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και κάντε λήψη απευθείας στο Android σας.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Gacha που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Gacha που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών gacha; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές του είδους για ασταμάτητο παιχνίδι στο Android σας. Τα παιχνίδια gacha δεν είναι τυχαία μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών στο Google Play. Το κορυφαίο είδος προσφέρει μο…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε

Το Pokemon GO είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, που σας μεταφέρει σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας. Στο διαδραστικό αυτό παιχνίδι θα πρέπει να κυνηγήσετε και να πιάσετε Pokemon διαφόρων ειδών, καθώς περιηγήστε σε διαφορετικούς χώρους. Αν είστε λάτρεις …

Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache του WhatsApp στα Android
Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache του WhatsApp στα Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή του WhatsApp; Ή μήπως προσπαθείτε να εξοικοινομήσετε χώρο μνήμης στο Android σας; Δοκιμάστε να κάνετε εκκαθάριση της μνήμης cache στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Το WhatsApp, όπως όλες οι εφαρμογές επικοινωνίας, χρησιμοποιεί τη μν…

Πώς να κάνετε Pin και Unpin τις Δημοσιεύσεις σας στο Instagram
Πώς να κάνετε Pin και Unpin τις Δημοσιεύσεις σας στο Instagram

Το Instagram δεν είναι τυχαία ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα! Η εφαρμογή του καταμετρά ήδη εκατομμύρια χρήστες όλων των ηλικιών σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Αν είστε χρήστες τους Instagram ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι από τους φίλους σας καρφιτσών…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους του TikTok ως MP3 στο Android σας
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους του TikTok ως MP3 στο Android σας

Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που μας επιτρέπει να δημιουργούμε και να μοιραζόμαστε διασκεδαστικά βίντεο με τους ακόλουθούς μας. Μερικά από αυτά τα βίντεο έχουν αστείους ήχους ή μουσική που τα κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστά. Πώς μπορείτε όμ…