Πώς να κάνετε Pin και Unpin τις Δημοσιεύσεις σας στο Instagram

Image for Πώς να κάνετε Pin και Unpin τις Δημοσιεύσεις σας στο Instagram

Το Instagram δεν είναι τυχαία ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα! Η εφαρμογή του καταμετρά ήδη εκατομμύρια χρήστες όλων των ηλικιών σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Αν είστε χρήστες τους Instagram ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι από τους φίλους σας καρφιτσώνουν μερικές από τις δημοσιεύσεις τους στο πάνω μέρος του προφίλ τους. Η λειτουργία αυτή ονομάζεται pin και είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Instagram.

Με τη λειτουργία pin μπορείτε να καρφιτσώσετε μέχρι και 3 αγαπημένες σας δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, ώστε να προβάλλονται πρώτες στο χρονολόγιο σας, ακόμη κι αν τις μοιραστήκατε πριν από καιρό.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό και καρφιτσώστε κι εσείς τις αγαπημένες σας δημοσιεύσεις στο χρονολόγιο του λογαριασμού σας στο Instagram.

Πώς να Κάνετε Pin και Unpin τις δημοσιεύσεις σας στο Instagram

Αν θέλετε να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στο προφίλ σας στο Instagram μπορείτε να καρφιτσώσετε μερικές από τις δημοσιεύσεις που σας αντιπροσωπεύουν καλύτερα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τη λειτουργία pin, που θυμίζει λίγο τα highlights των Instagram Stories.

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να καρφιτσώνετε εύκολα τις δημοσιεύσεις που θέλετε με τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πατήστε πάνω στην εικόνα του προφίλ σας. 
  • Βρείτε τη δημοσίευση που θέλετε να κάνετε pin.
  • Πατήστε το εικονίδιο του μενού με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Pin to Profile.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία θα διαπιστώσετε πως η δημοσίευση σας εμφανίζεται πρώτη στο χρονολόγιο σας. Να θυμάστε πως μπορείτε να καρφιτσώσετε μέχρι και τρεις διαφορετικές δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, που θα εμφανίζονται στην πρώτη σειρά του χρονολογίου σας.

Αν τώρα θέλετε να ξεκαρφιτσώσετε μια ή όλες τις δημοσιεύσεις που κάνατε pin μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα και αντί για Pin to Profile να επιλέξετε Unpin.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να ανανεώσετε το προφίλ σας στο Instagram ώστε να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους. Βρείτε παρακάτω τη δωρεάν εφαρμογή του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και κάντε λήψη απευθείας στο Android σας.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Φάρμας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Φάρμας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια φάρμας σας μεταφέρουν σε φανταστικούς κόσμους, όπου καλείστε να δημιουργήσετε και να συντηρήσετε τη δική σας φάρμα με τα αγαθά και τα ζώα που θα επιλέξετε. Η κατηγορία αυτή παιχνιδιών είναι μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες στο Androidlist, και τα παιχνίδια π…

Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Αστυνομικά Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν πραγματικό αστυνομικό στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αστυνομικά παιχνίδια που θα βρείτε στη σημερινή μας λίστα. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια αστυνομίας, στο Androidlist θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία εφαρμογών για να…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαφίας για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών που σας μετατρέπουν σε μαφιόζους; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο, δωρεάν παιχνίδι μαφίας στο κινητό σας; Δοκιμάστε μία από τις εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια μαφίας σας μεταφέρουν σε φανταστικές πόλεις όπου κυρι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Κατοικίδια Ζώα για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας χαριτωμένο κατοικίδιο ζώο στην οθόνη του Android σας; Δοκιμάσετε να κατεβάσετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Τα κατοικίδια ζώα είναι πολλές φορές οι καλύτεροι μας φίλοι και με τα σημερινά μας παιχνίδια μπο…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια cross-platform όλων των εποχών; Η σημερινή μας λίστα περιλαμβάνει τα καλύτερα παιχνίδια του είδους που αξίζει να κατεβάσετε στο Android σας! Τα παιχνίδια cross-platform είναι δωρεάν παιχνίδια πλατφόρμας για Android, που σα…