Πώς να Κατεβάσετε Ήχους του TikTok ως MP3 στο Android σας

Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που μας επιτρέπει να δημιουργούμε και να μοιραζόμαστε διασκεδαστικά βίντεο με τους ακόλουθούς μας. Μερικά από αυτά τα βίντεο έχουν αστείους ήχους ή μουσική που τα κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστά.

Πώς μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε κι εσείς τον ήχο ενός δημοφιλούς βίντεο του TikTok σε μια δική σας δημιουργία; Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να κατεβάζετε τους ήχους των αγαπημένων σας βίντεο στο TikTok σε μορφή MP3 και να τους χρησιμοποιείτε στα δικές σας βίντεο.

Απλά ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και κατεβάστε οποιονδήποτε ήχο θέλετε από ένα βίντεο του TikTok απευθείας στο Android smartphone σας!

Λήψη Ήχων σε Μορφή MP3 από την Εφαρμογή του TikTok

Το TikTok δε σας επιτρέπει να κατεβάζετε ήχους στο Android σας απευθείας από την εφαρμογή, αλλά μπορείτε να κάνετε λήψη οποιουδήποτε ήχου εύκολα με τη χρήση ενός δωρεάν εργαλείου.

Η πιο αποτελεσματική επιλογή είναι η ιστοσελίδα Tikfast.net που σας επιτρέπει να εισάγετε τον σύνδεσμο ενός βίντεο και να κατεβάζετε τον ήχο που θέλετε σε μορφή MP3 στο κινητό σας.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
 • Βρείτε το βίντεο με τον ήχο που θέλετε να κατεβάσετε.
 • Πατήστε το εικονίδιο της κοινοποίησης στα αριστερά και κάντε Αντιγραφή Συνδέσμου.

Μόλις αντιγράψετε το βίντεο με τον ήχο που σας ενδιαφέρει κάντε τα παρακάτω:

 • Ανοίξτε την ιστοσελίδα του Tikfast.net στο κινητό σας.Κάντε επικόλληση του συνδέσμου που κατεβάσατε.
 • Πατήστε Download και στη συνέχεια Save Video Audio.
 • Κάντε αποθήκευση του ήχου στο Android σας.

Ο ήχος του βίντεο θα αποθηκευτεί αυτόματα στη συσκευή σας σε μορφή MP3 και μπορείτε στη συνέχεια να τον εισάγετε στο βίντεο του TikTok που θέλετε ή ακόμη και να τον επεξεργαστείτε σε κάποια εφαρμογή επεξεργασίας ήχου.

Η λήψη ήχων από βίντεο τρίτων δεν είναι πάντα νόμιμη, για αυτό φροντίστε να κατεβάσετε έναν ήχο που χρησιμοποιείται συχνά στα βίντεο του TikTok και όχι προσωπικά βίντεο άλλων χρηστών.

Βρείτε παρακάτω τη δωρεάν εφαρμογή του TikTok που μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας στο κινητό σας μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

 1. TikTok

  TikTok

  Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαγειρικής για Android για να Παίξετε με τους Φίλους σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μαγειρικής για Android για να Παίξετε με τους Φίλους σας

Σας αρέσουν τα παιχνίδια μαγειρικής; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να παίξετε δωρεάν στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω επιλογές! Τα παιχνίδια μαγειρικής είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών, με παίκτες όλο των ηλικιών και από όλο τον κόσμο. Στ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια VR για Android που θα σας Διασκεδάσουν
Τα Καλύτερα Παιχνίδια VR για Android που θα σας Διασκεδάσουν

Τα παιχνίδια VR γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών που θα διασκεδάσουν παίκτες όλων των ηλικιών. Και το καλύτερο από όλα: είναι πλέον διαθέσιμα και στα Android. Η κορυφαία κατηγορία VR (Virtual Reality) προσφέρει παιχνίδια που σας μεταφέρουν σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Εικονικών Μυθιστορημάτων για το Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Εικονικών Μυθιστορημάτων για το Android σας

Σας αρέσουν τα παιχνίδια εικονικών μυθιστορημάτων; Αναζητάτε μια νέα ιστορία που θα σας συναρπάσει στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές που συγκεντρώσαμε στο σημερινό μας άρθρο! Τα παιχνίδι εικονικών μυθιστορημάτων είναι παιχνίδια Android, που όπως λέει κ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντυσίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Ντυσίματος για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε λάτρεις της μόδας; Αναζητάτε νέα παιχνίδια ντυσίματος για να κατεβάσετε στο Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια ντυσίματος είναι μία δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών, ιδιαίτερα στο γυναικείο κοινό. Κι όχι ά…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Stealth για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια stealth; Αναζητάτε μια νέα εφαρμογή για να δοκιμάσετε στο Android σας στις καλοκαιρινές σας διακοπές; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές του είδους που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν μέσα από το Androidlist! Τα παιχνίδια st…