Πώς να Κατεβάσετε Ήχους του TikTok ως MP3 στο Android σας

Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που μας επιτρέπει να δημιουργούμε και να μοιραζόμαστε διασκεδαστικά βίντεο με τους ακόλουθούς μας. Μερικά από αυτά τα βίντεο έχουν αστείους ήχους ή μουσική που τα κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστά.

Πώς μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε κι εσείς τον ήχο ενός δημοφιλούς βίντεο του TikTok σε μια δική σας δημιουργία; Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να κατεβάζετε τους ήχους των αγαπημένων σας βίντεο στο TikTok σε μορφή MP3 και να τους χρησιμοποιείτε στα δικές σας βίντεο.

Απλά ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και κατεβάστε οποιονδήποτε ήχο θέλετε από ένα βίντεο του TikTok απευθείας στο Android smartphone σας!

Λήψη Ήχων σε Μορφή MP3 από την Εφαρμογή του TikTok

Το TikTok δε σας επιτρέπει να κατεβάζετε ήχους στο Android σας απευθείας από την εφαρμογή, αλλά μπορείτε να κάνετε λήψη οποιουδήποτε ήχου εύκολα με τη χρήση ενός δωρεάν εργαλείου.

Η πιο αποτελεσματική επιλογή είναι η ιστοσελίδα Tikfast.net που σας επιτρέπει να εισάγετε τον σύνδεσμο ενός βίντεο και να κατεβάζετε τον ήχο που θέλετε σε μορφή MP3 στο κινητό σας.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του TikTok στο Android σας.
 • Βρείτε το βίντεο με τον ήχο που θέλετε να κατεβάσετε.
 • Πατήστε το εικονίδιο της κοινοποίησης στα αριστερά και κάντε Αντιγραφή Συνδέσμου.

Μόλις αντιγράψετε το βίντεο με τον ήχο που σας ενδιαφέρει κάντε τα παρακάτω:

 • Ανοίξτε την ιστοσελίδα του Tikfast.net στο κινητό σας.Κάντε επικόλληση του συνδέσμου που κατεβάσατε.
 • Πατήστε Download και στη συνέχεια Save Video Audio.
 • Κάντε αποθήκευση του ήχου στο Android σας.

Ο ήχος του βίντεο θα αποθηκευτεί αυτόματα στη συσκευή σας σε μορφή MP3 και μπορείτε στη συνέχεια να τον εισάγετε στο βίντεο του TikTok που θέλετε ή ακόμη και να τον επεξεργαστείτε σε κάποια εφαρμογή επεξεργασίας ήχου.

Η λήψη ήχων από βίντεο τρίτων δεν είναι πάντα νόμιμη, για αυτό φροντίστε να κατεβάσετε έναν ήχο που χρησιμοποιείται συχνά στα βίντεο του TikTok και όχι προσωπικά βίντεο άλλων χρηστών.

Βρείτε παρακάτω τη δωρεάν εφαρμογή του TikTok που μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας στο κινητό σας μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

 1. TikTok

  TikTok

  Το TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται σύντομα βίντεο με διασκεδαστικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε βίντεο με μουσική, προσθέστε αστεία εφέ και αποκτήστε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Gacha που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Gacha που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών gacha; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές του είδους για ασταμάτητο παιχνίδι στο Android σας. Τα παιχνίδια gacha δεν είναι τυχαία μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών στο Google Play. Το κορυφαίο είδος προσφέρει μο…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε

Το Pokemon GO είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, που σας μεταφέρει σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας. Στο διαδραστικό αυτό παιχνίδι θα πρέπει να κυνηγήσετε και να πιάσετε Pokemon διαφόρων ειδών, καθώς περιηγήστε σε διαφορετικούς χώρους. Αν είστε λάτρεις …

Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache του WhatsApp στα Android
Πώς να Κάνετε Εκκαθάριση της Μνήμης Cache του WhatsApp στα Android

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή του WhatsApp; Ή μήπως προσπαθείτε να εξοικοινομήσετε χώρο μνήμης στο Android σας; Δοκιμάστε να κάνετε εκκαθάριση της μνήμης cache στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας. Το WhatsApp, όπως όλες οι εφαρμογές επικοινωνίας, χρησιμοποιεί τη μν…

Πώς να κάνετε Pin και Unpin τις Δημοσιεύσεις σας στο Instagram
Πώς να κάνετε Pin και Unpin τις Δημοσιεύσεις σας στο Instagram

Το Instagram δεν είναι τυχαία ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα! Η εφαρμογή του καταμετρά ήδη εκατομμύρια χρήστες όλων των ηλικιών σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Αν είστε χρήστες τους Instagram ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι από τους φίλους σας καρφιτσών…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους του TikTok ως MP3 στο Android σας
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους του TikTok ως MP3 στο Android σας

Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που μας επιτρέπει να δημιουργούμε και να μοιραζόμαστε διασκεδαστικά βίντεο με τους ακόλουθούς μας. Μερικά από αυτά τα βίντεο έχουν αστείους ήχους ή μουσική που τα κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστά. Πώς μπορείτε όμ…