Πώς να Μετακινήσετε Συνομιλίες του WhatsApp από Android σε iPhone

Image for Πώς να Μετακινήσετε Συνομιλίες του WhatsApp από Android σε iPhone

Αν αλλάξατε πρόσφατα συσκευή και επιλέξατε ένα iPhone αντί για ένα Android ίσως να παρατηρήσατε πως οι συνομιλίες σας στο WhatsApp δε μετακινούνται αυτόματα από τη μία συσκευή στην άλλη.

Η λειτουργία μετακίνησης συνομιλιών στο WhatsApp είναι διαθέσιμη μόνο σε μερικούς χρήστες της εφαρμογής beta του WhatsApp και δε λειτουργεί πάντα, καθώς βρίσκεται ακόμη σε πρώιμα στάδια.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να μετακινήσετε τις συνομιλίες σας στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας από ένα Android σε ένα iPhone είναι να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο βοηθητικό εργαλείο.

Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό και μετακινήστε τις συνομιλίες του WhatsApp στο νέο σας iPhone με τον πιο εύκολο τρόπο.

Μετακίνηση Συνομιλιών του WhatsApp από Android σε iPhone

Για να μετακινήσετε τις συνομιλίες του WhatsApp από μία συσκευή Android σε ένα νέο iPhone θα χρειαστείτε μια εφαρμογή που θα κάνει τη μετακίνηση για εσάς, απευθείας και χωρίς κόστος.

Το καλύτερο εργαλείο του είδους ονομάζεται Move to iOS και θα κάνει τη μετακίνηση των συνομιλιών σας στο WhatsApp εύκολα και γρήγορα.

Για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να έχετε Android 5.0 ή νεότερη έκδοση, καθώς και iOS 15.5 ή επίσης νεότερη έκδοση. Επιπλέον, για να μετακινήσετε δεδομένα του WhatsApp θα πρέπει να έχετε την iOS έκδοση 2.22.10.70 και την Android έκδοση 2.22.7.74 ή μία νεότερη.

Μόλις κάνετε λήψη της εφαρμογής στο νέο σας iPhone ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες μέχρι να φτάσετε στο πεδίο του μοναδικού κωδικού.
 • Πηγαίνετε στο iPhone σας και στην επιλογή εγκατάστασης πατήστε Μετακίνηση Δεδομένων από Android.
 • Ανοίξτε το Android σας και πατήστε τον 6ψήφιο κωδικό για να συγχρονίσετε τις δύο συσκευές.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα Μετακίνηση Δεδομένων και επιλέξτε το WhatsApp.
 • Πατήστε Start για να ξεκινήσετε τη διαδικασία που θα ολοκληρωθεί αυτόματα.
 • Πηγαίνετε στο iPhone σας και πατήστε Συνέχεια για να μετακινήσετε τις συνομιλίες σας.

Αν έχετε πολλές συνομιλίες, η διαδικασία μπορεί να κρατήσει λίγη ώρα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μετακίνησης, κάντε λήψη του WhatsApp στο iPhone σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με το τηλέφωνό σας. Πατήστε Συνέχεια και το WhatsApp θα συγχρονίσει αυτόματα τις συνομιλίες σας.

Να θυμάστε πως οι συνομιλίες σας δεν έχουν αντίγραφα ασφαλείας μέχρι να δημιουργήσετε εσείς ένα backup σε μια υπηρεσία cloud.

Βρείτε παρακάτω το εργαλείο Move to iOS  και μην ξεχάσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή για iOS μέσα από το App Store.

 1. Move to iOS

  Move to iOS

  Με το Move to iOS μπορείτε να μετακινήσετε τα δεδομένα του Android σας σε μια νέα συσκευή iOS με εύκολο τρόπο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να μεταφέρετε τις επαφές σας, τα μηνύματά σας, καθώς και φωτογραφίες ή βίντεο σε ένα iPhone. Επιπλέον, μπορείτε να μετακινήσετε τους λογαριασμούς των email σας, τα ημερολόγιά σας κ.ά.

Πώς να Αφαιρέσετε το Φόντο των Φωτογραφιών σας στο Telegram
Πώς να Αφαιρέσετε το Φόντο των Φωτογραφιών σας στο Telegram

Θέλετε να αφαιρέσετε το φόντο των φωτογραφιών που στέλνετε στο Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα εύκολα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό! Η εφαρμογή του Telegram είναι ένας δημοφιλής τρόπος επικοινωνίας, που μεταξύ άλλων σας επιτρέπει και να ανταλλάζετε τ…

Πώς να Παρακολουθήσετε Βίντεο στο TikTok Χωρίς να Κατεβάσετε την Εφαρμογή
Πώς να Παρακολουθήσετε Βίντεο στο TikTok Χωρίς να Κατεβάσετε την Εφαρμογή

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει ψυχαγωγικό περιεχόμενο για χρήστες όλων των ηλικιών και σας επιτρέπει να βλέπετε βίντεο ακόμη και αν δεν έχετε την εφαρμογή στο Android σας. Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο απογειώθηκε κατά την περίοδο της πανδημίας χάρη στα διασκεδαστικά του βίν…

Τι Είναι ο Χάρτης του Instagram και Πώς να τον Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι ο Χάρτης του Instagram και Πώς να τον Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Instagram λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία χάρτη που θα σας βοηθήσει να βρείτε ό,τι ψάχνετε σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, απευθείας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Ο νέος αυτός χάρτης σας επιτρέπει να αναζητάτε και να βρίσκετε τοποθεσίες με τον πιο εύκολο τρ…

Πώς να Μετακινήσετε Συνομιλίες του WhatsApp από Android σε iPhone
Πώς να Μετακινήσετε Συνομιλίες του WhatsApp από Android σε iPhone

Αν αλλάξατε πρόσφατα συσκευή και επιλέξατε ένα iPhone αντί για ένα Android ίσως να παρατηρήσατε πως οι συνομιλίες σας στο WhatsApp δε μετακινούνται αυτόματα από τη μία συσκευή στην άλλη. Η λειτουργία μετακίνησης συνομιλιών στο WhatsApp είναι διαθέσιμη μόνο σε μερικούς χρήστες…

Πώς να Αντιδράσετε Άμεσα στις Ιστορίες του Instagram στα Android
Πώς να Αντιδράσετε Άμεσα στις Ιστορίες του Instagram στα Android

Το Instagram σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε δημοσιεύσεις στο λογαριασμό σας, καθώς και ιστορίες με βίντεο και φωτογραφίες της καθημερινότητάς σας. Οι ιστορίες αυτές ή Instagram Stories, όπως είναι ευρέως γνωστές, είναι διαθέσιμες για προβολή για 24 ώρες. Αυτό που μπορε…