Τα Καλύτερα Παιχνίδια Περιπέτειας για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Τα Καλύτερα Παιχνίδια Περιπέτειας για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών περιπέτειας; Σας αρέσει να ανεβάζετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη παίζοντας συναρπαστικά παιχνίδια στο Android σας; Δοκιμάστε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω!

Τα παιχνίδια περιπέτειας είναι μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών με φανατικούς παίκτες όλων των ηλικιών. Τα περισσότερα από αυτά σας μεταφέρουν σε συναρπαστικούς κόσμους, όπου καλείστε να εξερευνήσετε νέα περιβάλλοντα και να παίξετε μαζί ή ενάντια σε άλλους παίκτες.

Αν αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι περιπέτειας για ασταμάτητο παιχνίδι, το Androidlist είναι εδώ για εσάς! Βρείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους και κάντε δωρεάν λήψη απευθείας στο Android σας.

 1. Genshin Impact

  Genshin Impact

  Μπείτε στον μαγικό κόσμο του Teiwat και ζήστε την απόλυτη περιπέτεια σε αυτό το εθιστικό παιχνίδι RPG. Μεταμορφωθείτε σε γενναίους ήρωες και αναζητήστε τον αδερφό σας σε διάφορες χώρες του κόσμου, κάνοντας συμμαχίες και αντιμετωπίζοντας τέρατα. Το παιχνίδι προσφέρει υπέροχα anime γραφικά που θα σας καθηλώσουν.

 2. Guardian Tales

  Guardian Tales

  Η συναρπαστική αυτή περιπέτεια με στοιχεία RPG σας καλεί να ανακαλύψετε νέους κόσμους και καλοσχεδιασμένα περιβάλλοντα. Μεταξύ άλλων, θα πρέπει να λύσετε γρίφους και να μπείτε σε θεαματικές μάχες, όπου κερδίζει ο καλύτερος παίκτης. Μαζέψτε τα στοιχεία που συναντάτε στο δρόμο σας για να βελτιώσετε τους χαρακτήρες σας και κερδίστε το παιχνίδι.

 3. OPUS: The Day We Found Earth

  OPUS: The Day We Found Earth

  Το OPUS είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας με θεαματικά γραφικά. Μπείτε στη διαστημική αυτή περιπέτεια και παίξτε ως το ρομπότ Εmeth, που αναζητά τον πλανήτη Γη, εξερευνώντας το σύμπαν με ένα τηλεσκόπιο. Ελέγξτε διαφορετικούς πλανήτες και προσπαθήστε να βρείτε τη Γη σε αυτό το αξέχαστο παιχνίδι για όλες τις ηλικίες.

 4. Sky: Children of the Light

  Sky: Children of the Light

  Αν θέλετε να εξερευνήσετε έναν νέο κόσμο, το Sky Children of Light είναι για εσάς. Στην όμορφη αυτή περιπέτεια θα πρέπει να λύσετε διάφορα μυστήρια με τον χαρακτήρα σας που πετάει ψηλά στον ουρανό με τη βοήθεια μιας κάπας. Αλληλεπιδράστε με άλλους χαρακτήρες, βοήθοντας τα αστέρια να επιστρέψουν στους σωστούς αστερισμούς.

 5. Jungle Adventures 2

  Jungle Adventures 2

  Το παιχνίδι αυτό σας μεταφέρει σε μια πολύχρωμη ζούγκλα, όπου ένας κακός μάγος έκλεψε όλα τα φρούτα του δάσους για να γίνει αθάνατος. Παίξτε ως Addu, και προσπαθήστε να ανακτήσετε όλα τα χαμένα φρούτα για να σώσετε το δάσος, παρέα με το κατοικίδιο σας. Το παιχνίδι προσφέρει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που υπόσχεται να σας διασκεδάσει.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Δράσης για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Δράσης για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τα παιχνίδια δράσης είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών με φανατικούς παίκτες όλων των ηλικιών. Τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν συναρπαστικά σκηνικά και ασυναγώνιστα εφέ που καθηλώνουν τους παίκτες. Στο Androidlist θα βρείτε πολλά και διάφορα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Περιπέτειας για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Περιπέτειας για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών περιπέτειας; Σας αρέσει να ανεβάζετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη παίζοντας συναρπαστικά παιχνίδια στο Android σας; Δοκιμάστε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω! Τα παιχνίδια περιπέτειας είναι μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών…

Οι Καλύτεροι Εξομοιωτές Παιχνιδιών για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτεροι Εξομοιωτές Παιχνιδιών για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε λάτρεις των PSP και των GameBoys; Θέλετε να μεταφέρετε την εμπειρία των παιχνιδιών κονσόλας στο Android σας; Δοκιμάστε μια από τις παρακάτω εφαρμογές εξομοίωσης και δοκιμάστε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο smartphone σας. Οι εφαρμογές εξομοίωσης είναι απολύτως ασφαλείς …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών προσομοίωσης; Θέλετε να κατεβάσετε ένα νέο συναρπαστικό παιχνίδι στο Android σας; Βρείτε παρακάτω μια λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια του είδους. Τα παιχνίδια προσομοίωσης διαφέρουν από τα υπόλοιπα παιχνίδια για Android, καθώς σας μεταφέρουν σε ψηφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Scrabble για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Scrabble για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε λάτρεις του επιτραπέζιου παιχνιδιού Scrabble; Οι εφαρμογές που θα βρείτε παρακάτω είναι για εσάς! Το παιχνίδι Scrabble μεγάλωσε γενιές και γενιές και μπορείτε πλέον να παίξετε την ηλεκτρονική του έκδοση και στο Android σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι την κατάλληλη εφα…