Οι Καλύτερες Εφαρμογές Φίλτρων για Φωτογραφίες που Πρέπει να Κατεβάσετε στο Android σας

Image for Οι Καλύτερες Εφαρμογές Φίλτρων για Φωτογραφίες που Πρέπει να Κατεβάσετε στο Android σας

Είστε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι; Αναζητάτε εφαρμογές φίλτρων για να δώσετε μια ξεχωριστή εμφάνιση στις δημιουργίες σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω εφαρμογές!

Τα περισσότερα Android της αγοράς προσφέρουν πλέον κάμερες υψηλής ανάλυσης που σας επιτρέπουν να τραβάτε φωτογραφίες με ένα κλικ. Επιπλέον, προσθέτοντας εντυπωσιακά φίλτρα, μπορείτε να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα.

Βρείτε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών στη λίστα που ακολουθεί και εφαρμόστε τα καλύτερα φίλτρα στις φωτογραφίες σας.

 1. VSCO

  VSCO

  Το VSCO είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων που προσφέρει μερικά από τα πιο δημοφιλή φίλτρα των κοινωνικών δικτύων. Τα περισσότερα από αυτά τα φίλτρα είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, μαζί με άλλα εργαλεία επεξεργασίας, δημιουργώντας έναν λογαριασμό. Η έκδοση Pro προσφέρει επιπλέον επιλογές, καθώς και λειτουργίες επεξεργασίας των βίντεό σας.

 2. PhotoDirector Photo Editor App

  PhotoDirector Photo Editor App

  Αν θέλετε να δώσετε μια επαγγελματική εμφάνιση στις φωτογραφίες σας πριν τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα, η εφαρμογή PhotoDirector είναι για εσάς. Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά φίλτρα που θα βρείτε στη συλλογή και να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με μοναδικό τρόπο στο Android σας.

 3. Adobe Lightroom - Editor de fotos

  Adobe Lightroom – Editor de fotos

  Η Adobe είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες για την επεξεργασία φωτογραφιών και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα εργαλεία της απευθείας στο Android σας. Το Lightroom είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για χρήστες Android που θέλουν να προσθέσουν φίλτρα στις φωτογραφίες τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και στη συνέχεια να επιλέξετε τα φίλτρα και presets που θέλετε.

 4. Snapseed

  Snapseed

  Με το έξυπνο αυτό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά αποτελέσματα συνδυάζοντας φίλτρα στο Android σας. Η εφαρμογή προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών επεξεργασίας για τις φωτογραφίες που τραβάτε με το κινητό σας και σας επιτρέπει να τις κοινοποιήσετε απευθείας στα κοινωνικά δίκτυα.

 5. YouCam Perfect - Photo Editor

  YouCam Perfect – Photo Editor

  Αν τώρα θέλετε να δώσετε μια μοναδική πινελιά στις selfies σας μπορείτε να το κάνετε με το YouCam Perfect. Το προηγμένο αυτό εργαλείο ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα εργαλεία του είδους, καθώς προσφέρει μια ποικιλία στοιχείων, εφέ και φίλτρων για την επεξεργασία των selfie. Κάντε λήψη της εφαρμογής, προσθέστε τα φίτλρα της επιλογής σας και μοιραστείτε τα αποτελέσματα με τους φίλους σας.

Πώς να Αφαιρέσετε το Φόντο των Φωτογραφιών σας στο Telegram
Πώς να Αφαιρέσετε το Φόντο των Φωτογραφιών σας στο Telegram

Θέλετε να αφαιρέσετε το φόντο των φωτογραφιών που στέλνετε στο Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα εύκολα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό! Η εφαρμογή του Telegram είναι ένας δημοφιλής τρόπος επικοινωνίας, που μεταξύ άλλων σας επιτρέπει και να ανταλλάζετε τ…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Βλέπετε Δωρεάν Ταινίες στο Android σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για να Βλέπετε Δωρεάν Ταινίες στο Android σας

Είστε λάτρεις του κινηματογράφου; Σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες στον ελεύθερο σας χρόνο; Με τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές μπορείτε να βλέπετε ταινίες στο Android σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Τα περισσότερα Android προσφέρουν πλέον εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου, όπ…

Πώς να Παρακολουθήσετε Βίντεο στο TikTok Χωρίς να Κατεβάσετε την Εφαρμογή
Πώς να Παρακολουθήσετε Βίντεο στο TikTok Χωρίς να Κατεβάσετε την Εφαρμογή

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει ψυχαγωγικό περιεχόμενο για χρήστες όλων των ηλικιών και σας επιτρέπει να βλέπετε βίντεο ακόμη και αν δεν έχετε την εφαρμογή στο Android σας. Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο απογειώθηκε κατά την περίοδο της πανδημίας χάρη στα διασκεδαστικά του βίν…

Τι Είναι ο Χάρτης του Instagram και Πώς να τον Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι ο Χάρτης του Instagram και Πώς να τον Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Instagram λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία χάρτη που θα σας βοηθήσει να βρείτε ό,τι ψάχνετε σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, απευθείας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Ο νέος αυτός χάρτης σας επιτρέπει να αναζητάτε και να βρίσκετε τοποθεσίες με τον πιο εύκολο τρ…

Πώς να Μετακινήσετε Συνομιλίες του WhatsApp από Android σε iPhone
Πώς να Μετακινήσετε Συνομιλίες του WhatsApp από Android σε iPhone

Αν αλλάξατε πρόσφατα συσκευή και επιλέξατε ένα iPhone αντί για ένα Android ίσως να παρατηρήσατε πως οι συνομιλίες σας στο WhatsApp δε μετακινούνται αυτόματα από τη μία συσκευή στην άλλη. Η λειτουργία μετακίνησης συνομιλιών στο WhatsApp είναι διαθέσιμη μόνο σε μερικούς χρήστες…