Πώς να Προσθέσετε Pixel στις Φωτογραφίες του WhatsApp πριν τις Μοιραστείτε

Image for Πώς να Προσθέσετε Pixel στις Φωτογραφίες του WhatsApp πριν τις Μοιραστείτε

Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα εύχρηστο εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο με τους συνομιλητές σας, χωρίς κανένα κόστος.

Επιπλέον, το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε τις εικόνες σας πριν τις στείλετε στους συνομιλητές σας. Μία από τις επιλογές επεξεργασίας είναι και η δυνατότητα προσθήκης pixel στα σημεία της φωτογραφίας που θα επιλέξετε.

Ακολουθήστε τα εύκολα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και προσθέστε pixel στις φωτογραφίες που μοιράζεστε στο WhatsApp μέσα από την ίδια την εφαρμογή.

Προσθήκη Pixel στις Φωτογραφίες του Whatsapp

Η εφαρμογή του WhatsApp προσφέρει διάφορα εργαλεία επεξεργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν κάνετε αποστολή μιας φωτογραφίας στους συνομιλητές σας.

Για να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας πριν τις στείλετε, κάντε τα εξής:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
 • Πηγαίνετε στη συνομιλία στην οποία θέλετε να στείλετε τη φωτογραφία σας.
 • Στο πεδίο κειμένου, πατήστε το εικονίδιο της Γκαλερί φωτογραφιών.
 • Βρείτε και επιλέξτε τη φωτογραφία την οποία θέλετε να στείλετε.
 • Πριν κάνετε αποστολή, πατήστε το εικονίδιο με το μολυβάκι που θα βρείτε πάνω δεξιά.

Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία σας με τα στοιχεία που θα επιλέξετε. Για να εφαρμόσετε pixel στην εικόνα σας κάντε τα παρακάτω.

 • Στο μενού στο κάτω μέρος της οθόνης επιλέξτε την τέταρτη επιλογή με το εικονίδιο των pixel.
 • Σύρετε το δάχτυλό σας στο σημείο που θέλετε να εφαρμόσετε τα pixel.
 • Πατήστε ΟΚ.
 • Κάντε αποστολή της εικόνας στη συνομιλία σας.

Στο ίδιο σημείο μπορείτε να βρείτε και άλλες επιλογές επεξεργασίας για να διαμορφώσετε τις εικόνες σας όπως θέλετε πριν κάνετε αποστολή σε μια συνομιλία ή ομάδα. Επιπλέον, μπορείτε και να προσθέσετε λεζάντες στις εικόνες σας.

Η λειτουργία επεξεργασίας με pixel είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε μια φωτογραφία, αποκρύβοντας κάποια δεδομένα που παρουσιάζονται στην εικόνα.

Αν η λειτουργία pixel δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στη χώρα σας μπορείτε πάντα να τη δοκιμάσετε κατεβάζοντας την έκδοση Beta της εφαρμογής του WhatsApp.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Αφαιρέσετε το Φόντο των Φωτογραφιών σας στο Telegram
Πώς να Αφαιρέσετε το Φόντο των Φωτογραφιών σας στο Telegram

Θέλετε να αφαιρέσετε το φόντο των φωτογραφιών που στέλνετε στο Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα εύκολα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό! Η εφαρμογή του Telegram είναι ένας δημοφιλής τρόπος επικοινωνίας, που μεταξύ άλλων σας επιτρέπει και να ανταλλάζετε τ…

Πώς να Παρακολουθήσετε Βίντεο στο TikTok Χωρίς να Κατεβάσετε την Εφαρμογή
Πώς να Παρακολουθήσετε Βίντεο στο TikTok Χωρίς να Κατεβάσετε την Εφαρμογή

Η εφαρμογή του TikTok προσφέρει ψυχαγωγικό περιεχόμενο για χρήστες όλων των ηλικιών και σας επιτρέπει να βλέπετε βίντεο ακόμη και αν δεν έχετε την εφαρμογή στο Android σας. Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο απογειώθηκε κατά την περίοδο της πανδημίας χάρη στα διασκεδαστικά του βίν…

Τι Είναι ο Χάρτης του Instagram και Πώς να τον Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι ο Χάρτης του Instagram και Πώς να τον Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Instagram λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία χάρτη που θα σας βοηθήσει να βρείτε ό,τι ψάχνετε σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, απευθείας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Ο νέος αυτός χάρτης σας επιτρέπει να αναζητάτε και να βρίσκετε τοποθεσίες με τον πιο εύκολο τρ…

Πώς να Μετακινήσετε Συνομιλίες του WhatsApp από Android σε iPhone
Πώς να Μετακινήσετε Συνομιλίες του WhatsApp από Android σε iPhone

Αν αλλάξατε πρόσφατα συσκευή και επιλέξατε ένα iPhone αντί για ένα Android ίσως να παρατηρήσατε πως οι συνομιλίες σας στο WhatsApp δε μετακινούνται αυτόματα από τη μία συσκευή στην άλλη. Η λειτουργία μετακίνησης συνομιλιών στο WhatsApp είναι διαθέσιμη μόνο σε μερικούς χρήστες…

Πώς να Αντιδράσετε Άμεσα στις Ιστορίες του Instagram στα Android
Πώς να Αντιδράσετε Άμεσα στις Ιστορίες του Instagram στα Android

Το Instagram σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε δημοσιεύσεις στο λογαριασμό σας, καθώς και ιστορίες με βίντεο και φωτογραφίες της καθημερινότητάς σας. Οι ιστορίες αυτές ή Instagram Stories, όπως είναι ευρέως γνωστές, είναι διαθέσιμες για προβολή για 24 ώρες. Αυτό που μπορε…