Πώς να Προωθήσετε Εικόνες του WhatsApp με τις Λεζάντες τους

Image for Πώς να Προωθήσετε Εικόνες του WhatsApp με τις Λεζάντες τους

To WhatsApp σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε εικόνες με τους συνομιλητές σας, καθώς και άλλου είδους πολυμέσα, εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε μια λεζάντε σε κάθε εικόνα που μοιράζεστε για να την κάνετε ακόμη πιο ξεχωριστή.

Αν δοκιμάσετε να προωθήσετε μια εικόνα με λεζάντα που μοιραστήκατε σε μια συνομιλία σας, θα διαπιστώσετε πως η εικόνα σας θα κοινοποιηθεί χωρίς τη λεζάντα της.

Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό για να μάθετε πώς μπορείτε να προωθήσετε εικόνες στο WhatsApp μαζί με τις λεζάντες τους.

Προώθηση Εικόνες του WhatsApp με τη Λεζάντα τους σε Android

Αν δε θέλετε να πληκτρολογήσετε και πάλι το κείμενο της λεζάντας για μια εικόνα που ήδη στείλατε στους συνομιλητές σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να την κοινοποιήσετε με τη λεζάντα της.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Πηγαίνετε στη συνομιλία που θέλετε και βρείτε την εικόνα με τη λεζάντα που στείλατε.
  • Πατήστε παρατεταμένα πάνω στην εικόνα μέχρι να την επιλέξετε.
  • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού με τις τρεις τελίτσες.
  • Επιλέξτε Προώθηση.
  • Βρείτε και πατήστε πάνω στην ομάδα ή τον συνομιλητή που θέλετε να στείλετε την εικόνα σας.
  • Πατήστε το πράσινο κουμπί Αποστολή.

Με τον τρόπο αυτόν μπορείτε να είστε σίγουροι πως η εικόνα που θέλετε θα σταλεί στην ομάδα ή τη συνομιλία που επιλέξατε μαζί με τη λεζάντα της.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιος τρόπος να επιλέξετε πολλαπλές εικόνες με λεζάντες και να τις προωθήσετε όλες μαζί σε κάποια συνομιλία. Ο μόνος τρόπος είναι να τις στείλετε μία-μία με τα παραπάνω βήματα.

Αν τέλος χρησιμοποιείτε το WhatsApp Web για τις συνομιλίες σας, θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει τρόπος να προωθήσετε τις εικόνες που ανταλλάζετε μαζί με τις λεζάντες τους. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε και πάλι το κείμενο ή να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση της λεζάντας για να κερδίσετε χρόνο.

Να θυμάστε πώς μπορείτε να αποκρύψετε τις εικόνες που ανταλλάζετε στη δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας ή ακόμη και να στείλετε εικόνες που θα αλλάζουν όταν τις ανοίγετε.

Μείνετε συνδεδεμένοι στο Androidlist για περισσότερα νέα και ειδήσεις από τον κόσμο των Android!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλης εφαρμογή επικοινωνίας μέσω γραπτών μηνυμάτων, που σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάζετε δωρεάν μηνύματα όταν είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στέλνοντας μηνύματα, βίντεο, εικόνες, ακόμη και σύντομες ηχητικές εγγραφές, και κρατήστε επαφή όπου κι αν βρίσκεστε!

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…