Πώς να Αποκρύψετε την Τελευταία Σύνδεση και την Online Κατάσταση στο Instagram

Image for Πώς να Αποκρύψετε την Τελευταία Σύνδεση και την Online Κατάσταση στο Instagram

Με το Instagram μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο με τους ακόλουθους σας, αλλά και να συνομιλείτε μαζί τους απευθείας μέσω δωρεάν μηνυμάτων.

Επιπλέον, η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει να βλέπετε πότε συνδέθηκαν για τελευταία φορά οι συνομιλητές σας, αλλά και αν βρίσκονται online. Αυτό όμως σημαίνει πως και οι ακόλουθοι σας μπορούν να βλέπουν πότε συνδεθήκατε κι εσείς για τελευταία φορά, αλλά και πότε είστε online.

Αν δε θέλετε να μοιράζεστε τις πληροφορίες της δραστηριότητας σας με τους ακόλουθους σας υπάρχει τρόπος να αποκρύψετε την τελευταία σύνδεση και την κατάσταση σας στο Instagram.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και βεβαιωθείτε πως οι πληροφορίες σύνδεσης σας παραμένουν ιδιωτικές.

Απόκρυψη της Κατάστασης σας στο Instagram

Για να αποκρύψετε την κατάσταση της σύνδεσης σας στο Instagram θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Ιδιωτικότητα.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα Κατάσταση Σύνδεσης και απενεργοποιήστε τον εικονικό διακόπτη.

Μόλις ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα θα διαπιστώσετε πως οι πληροφορίες της κατάστασης σας θα παραμένουν ιδιωτικές και οι ακόλουθοι σας δε θα μπορούν να βλέπουν πότε συνδεθήκατε για τελευταία φορά και αν είστε online. 

Αν αλλάξετε γνώμη μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα και να ενεργοποιήσετε την κατάσταση της σύνδεσης σας σύροντας τον εικονικό διακόπτη στην ενεργή θέση.

Να θυμάστε πως η συγκεκριμένη ενέργεια θα κάνει απόκρυψη μόνο των πληροφοριών της κατάστασης σας. Αν ανταλλάζετε μηνύματα με τους φίλους σας, οι συνομιλητές σας θα είναι σε θέση να βλέπουν αν διαβάσατε το μήνυμά τους, καθώς η λειτουργία Διαβάστηκε δεν επηρεάζεται από αυτήν τη λειτουργία.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να προστατέψετε την κατάσταση της σύνδεσης σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram.

Μείνετε συνδεδεμένοι στο Androidlist για περισσότερα κόλπα και συμβουλές από τον κόσμο των Android!

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…