Πώς να Λαμβάνετε Ειδοποιήσεις από Συγκεκριμένους Λογαριασμούς στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, τόσο για διασκέδαση, όσο και για τη δουλειά μας. Μεταξύ άλλων ρυθμίσεων, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που λαμβάνετε ένα νέο μήνυμα, σχόλιο ή κάποια άλλη αντίδραση στις δημοσιεύσεις σας.

Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως μπορείτε να επιλέξετε

από ποιους χρήστες θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, ώστε να ελαττώσετε τις ειδοποιήσεις που λαμβάνετε κάθε μέρα.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα του παρακάτω οδηγού και εξασφαλίστε πως θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μόνο από τους αγαπημένους σας χρήστες.

Λήψη Ειδοποιήσεων από Συγκεκριμένους Χρήστες

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων για να λαμβάνετε γνωστοποιήσεις μόνο από τους χρήστες που προτιμάτε.

Για να επιλέξετε από ποιους χρήστες θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ολοκληρώστε τα βήματα που θα βρείτε παρακάτω.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ του χρήστη από τον οποίο θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.
  • Πατήστε το εικονίδιο με το κουδουνάκι που θα βρείτε δίπλα στο όνομα του.
  • Επιλέξτε το είδος των ειδοποιήσεων που θέλετε να λαμβάνετε και ενεργοποιήστε τους εικονικούς διακόπτες.

Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις δημοσιεύσεις, τις ιστορίες, τα βίντεο, τα reels ή ακόμη και τις ζωντανές αναμεταδόσεις. Για τις ζωντανές αναμεταδόσεις, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά ή μόνο κάποιες φορές.

Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω βίντεο για τον χρήστη που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να πάτε στο προφίλ κάποιου άλλου χρήστη και να ακολουθήσετε ακριβώς τα ίδια βήματα για να είστε σίγουροι πως θα λαμβάνετε ζωντανές ειδοποιήσεις για τις ενέργειες τους.

Το Instagram δεν προσφέρει προς το παρόν κάποιον άλλο τρόπο για τη συνολική επιλογή των χρηστών από τους οποίους θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να πηγαίνετε στα προφίλ των χρηστών που θέλετε μεμονωμένα.

Αν θέλετε να λαμβάνετε λιγότερες ειδοποιήσεις μπορείτε πάντα να επεξεργαστείτε το είδος των ειδοποιήσεων που θέλετε να λαμβάνετε πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…