Πώς να Προσθέσετε ένα Telegram Bot στο Android σας

Image for Πώς να Προσθέσετε ένα Telegram Bot στο Android σας

Η δημοφιλής εφαρμογή του Telegram σας δίνει πλεόν τη δυνατότητα να προσθέτετε bots στις ομαδικές σας συνομιλίες και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε κι εσείς τα δικά σας bots στα supergroups σας.

Αν διαχειρίζεστε μια δημοφιλή ομάδα στην εφαρμογή του Telegram μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τα μέλη της ομάδας προσθέτοντας τα ενεργά bots που θα επιλέξετε. Τα bots μπορούν να εκτελούν αυτόματα τις εργασίες που θα ρυθμίσετε ή να μοιράζονται πληροφορίες ανάλογα με τις επιλογές σας τους.

Διαβάστε παρακάτω για να ενεργοποιήσετε κι εσείς τη χρήσιμη λειτουργία των bots στα Android και κρατήστε τις ομάδες σας στο Telegram ακόμη πιο ενεργές!

Προσθήκη Bots στο Telegram των Android

Η λειτουργία των bots είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές Android και μπορείτε να τα προσθέσετε στις ομαδικές σας συνομιλίες με απλό τρόπο.

Για να προσθέσετε κι εσείς τα δικά σας bots στις ομάδες του Telegram ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα των Επαφών.
  • Στο πεδίο αναζήτησης πληκτρολογήστε το όνομα του bot που θέλετε να προσθέσετε.
  • Στη σελίδα νέας συνομιλίας πατήστε πάνω στην εικόνα προφίλ του bot.
  • Βρείτε την επιλογή Προσθήκη σε Ομάδα και προσθέστε το bot στην ομάδα που θέλετε.

Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα από ένα bot σε κάθε ομάδα για να κάνετε την ομάδα σας supergroup. Κάποια bot προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες ειδήσεων ή ακόμη και προγνώσεις του καιρού, ενώ κάποια άλλα σας επιτρέπουν να ορίζετε ειδοποιήσεις ή ακόμη και να λαμβάνετε αυτόματα πληρωμές.

Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιο bot να επιλέξετε μπορείτε να ελέγξετε τις δυνατότητες του κάθε bot για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες της ομάδας σας. Για να βρείτε τα bot απλά κάντε αναζήτηση στο πεδίο αναζήτησης, καθώς όλα τα bot τελειώνουν με τη λέξη bot στο τέλος του ονόματος χρήστη.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής του Telegram, κάντε δωρεάν λήψη στο Android smartphone σας και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε τα δικά σας ενεργά bots στις ομαδικές σας συνομιλίες.

  1. Telegram

    Telegram

    Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας
Πώς να Αποκρύψετε τον Λογαριασμό του TikTok στο Android σας

Θέλετε να αποκρύψετε τον λογαριασμό σας στο TikTok, αλλά να συνεχίσετε να βλέπετε περιεχόμενο στο Android σας; Ο σημερινός μας οδηγός παρουσιάζει τα απλά βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να αποκρύψετε αποτελεσματικά τον λογαριασμό σας. Στον κόσμο των κοινωνικών δικτύ…

Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok
Πώς να Κάνετε Επαλήθευση του Λογαριασμού σας στο TikTok

Θέλετε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας στο TikTok των Android; Ο παρακάτω οδηγός περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε! Η εφαρμογή του TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες, κι αν θέλετε να ξεχωρίσετε αποκτώντας έναν επαληθευμένο λο…

Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp
Πώς να Κλειδώσετε και να Αποκρύψετε Μεμονωμένες Συνομιλίες του WhatsApp

Θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μία συγκεκριμένη συνομιλία του WhatsApp και να την αποκρύψετε από τη λίστα σας; Δοκιμάστε να την κλειδώσετε με τα βήματα του σημερινού μας οδηγού. Το WhatsApp σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχοντας…

Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp
Πώς να Επαναφέρετε το Διαγραμμένο Ιστορικό Κλήσεων στο WhatsApp

Θέλετε να ελέγξετε ή να επαναφέρετε το ιστορικό των κλήσεων σας στο WhatsApp του Android σας; Ελέγξτε τον παρακάτω οδηγό που δημιουργήσαμε για εσάς! Η εφαρμογή του WhatsApp, εκτός από μηνύματα και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας, σας επιτρέπει και να κάνετε κλήσεις. Η μό…

Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram
Πώς να Επανεμφανίσετε Αναρτήσεις και Ιστορίες του Instagram

Το Instagram είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε οπτικό περιεχόμενο για να μένετε σε επικοινωνία με τους φίλους σας. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές και διάφορες επιλογές διαμόρφωσης για την καλύτερη χρήση της εφαρμογής…