Τα Καλύτερα Επιτραπέζια Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Image for Τα Καλύτερα Επιτραπέζια Παιχνίδια για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Είστε λάτρεις των επιτραπέζιων παιχνιδιών; Θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα επιτραπέζια και στο Android σας; Οι σημερινές μας εφαρμογές είναι για εσάς!

Τα επιτραπέζια παιχνίδια μεγάλωσαν γενιές και γενιές και καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, μερικά από αυτά μεταφέρονται πλέον και στις οθόνες των smartphone μας.

Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία συναρπαστικών επιτραπέζιων παιχνιδιών, που σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στα αγαπημένα σας παιχνίδια και σε ένα ψηφιακό περιβάλλον.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες επιλογές του είδους και βελτιώστε την εμπειρία παιχνιδιού στο Android σας με το αγαπημένο σας επιτραπέζιο, παίζοντας μόνοι ή με τους φίλους σας.

  1. Battleships - Fleet Battle

    Battleships – Fleet Battle

    Οι λάτρεις της ναυμαχίας θα ενθουσιαστούν με αυτήν την ηλεκτρονική έκδοση του αγαπημένου επιτραπέζιου παιχνιδιού με τα καταπληκτικά γραφικά. Όπως και στο κλασικό επιτραπέζιο, έτσι και εδώ θα πρέπει να σκεφτείτε με στρατηγική και να στοχεύσετε σωστά για να βυθίσετε πρώτοι όλα τα πλοία των αντιπάλων σας.

  2. Really Bad Chess

    Really Bad Chess

    Αν αναζητάτε ένα ξεχωριστό παιχνίδι σκάκι για το Android σας, η εφαρμογή Really Bad Chess είναι για εσάς. Στο διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι καλείστε να παίξετε σκάκι με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ξεχάστε τα πούλια και τους κανόνες που ξέρατε και δοκιμάστε τη νέα αυτή έκδοση, επιλέγοντας πάντα μια στρατηγική για να κερδίσετε τον αντίπαλό σας.

  3. Scrabble GO

    Scrabble GO

    Το Scrabble είναι ίσως το δημοφιλέστερο παζλ λέξεων και σε αυτήν την καλοσχεδιασμένη έκδοση για Android θα βρείτε νέους τρόπους παιχνιδιού για να δοκιμάσετε το λεξιλόγιό σας. Ανταγωνιστείτε φίλους ή τυχαίους παίκτες σε πραγματικό χρόνο και προσπαθήστε να δημιουργήσετε λέξεις με τα γράμματα που σας δίνουν τους περισσότερους πόντους.

  4. Ludo King

    Ludo King

    Το κλασικό παιχνίδι Γκρινιάρης προσφέρει αυτήν την έκδοση για Android που υπόσχεται να σας διασκεδάσει για ώρες. Όπως και στο κλασικό παιχνίδι, έτσι κι εδώ, στόχος σας είναι πρώτοι κάνετε τον γύρο του ταμπλώ και να βάλετε πρώτοι τα πούλια στο σπίτι τους. Για να ξεκινήσετε να παίζετε θα πρέπει να φέρετε 6 και μην ξεχνάτε να τρώτε τα πούλια των αντιπάλων σας.

  5. Cluedo

    Cluedo

    Μεταμορφωθείτε σε ντετέκτιβ σε αυτό το δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να εξερευνήσετε τα διάφορα δωμάτια ενός σπιτιού για να βρείτε τον δολοφόνο. Περιηγηθείτε στους χώρους για να βρείτε ενδείξεις, κάντε τις κατάλληλες ερωτήσεις στο κατάλληλο πρόσωπο και βρείτε ποιος έκανε το έγκλημα, σε ποιο χώρο και με ποιο όπλο.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…