Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ψυχικής Υγείας για Android που Πρέπει να Γνωρίζετε

Η ψυχική μας υγεία είναι όσο σημαντική και η σωματική μας υγεία και δεν πρέπει να την παραμερίζουμε. Στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για τη βελτίωση της ψυχικής σας υγείας, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας.

Αν στόχος σας για τη νέα χρονιά είναι να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα, οι σημερινές εφαρμογές είναι για εσάς.

Τα εργαλεία που θα βρείτε παρακάτω υπόσχονται να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία, ιδιαίτερα αν αισθάνεστε πιεσμένοι μετά τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας του κορωνοϊού. Επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. Calm - Meditate, Sleep, Relax

    Calm – Meditate, Sleep, Relax

    To Calm είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές του είδους της, με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο εργαλείο δας δίνει πρόσβαση σε μια σειρά χαλαρωτικών ασκήσεων και συνεδριών διαλογισμού που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε, αλλά και να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία.

  2. Pacifica - Stress & Anxiety

    Pacifica – Stress & Anxiety

    Με το Pacifica θα έχετε πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες που έχουν ως στόχο τους να σας ηρεμήσουν και να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Η εφαρμογή απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να απαλλαχθούν από το άγχος και να χαλαρώσουν μετά από μια κουραστική μέρα ή δύσκολη περίοδο.

  3. Happify

    Happify

    Η εφαρμογή του Happify προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον με διάφορες λειτουργίες και σύντομα παιχνίδια που θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε καλύτερα τις διαθέσεις σας και να σκέφτεστε πιο θετικά. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά άρθρων με ενδιαφέρον περιεχόμενο ψυχολογίας, καθώς και σε μια ενεργή κοινότητα χρηστών.

  4. Moodpath App - Depression, Burnout & Stress Test

    Moodpath App – Depression, Burnout & Stress Test

    Με το χρήσιμο αυτό εργαλείο μπορείτε να καταγράφετε τις διαθέσεις σας για δυο εβδομάδες και να αναλύετε τα συναισθήματα σας για να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία. Επιπλέον, εντός της εφαρμογής θα βρείτε και πληροφορίες για ψυχικές ασθένειες, και άλλο χρήσιμο περιεχόμενο ψυχολογίας που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

  5. Headspace: Guided Meditation & Mindfulness

    Headspace: Guided Meditation & Mindfulness

    Το Headspace είναι μια εφαρμογή ψυχικής υγείας που σας παρουσιάζει τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να κάνετε διαλογισμό. Η εφαρμογή προσφέρει ένα ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον και είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές του είδους. Μπορείτε να βρείτε τόσο δωρεάν, όσο και επί πληρωμή περιεχόμενο.

Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας
Πώς να Δημιουργήσετε μια Λίστα Αναπαραγωγής στο TikTok για Περισσότερες Προβολές στα Βίντεο σας

Θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στην εφαρμογή του TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε. Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με το κοινό σας. Αν θέλετε να συ…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο από ένα Ιδιωτικό Κανάλι του Telegram

Θέλετε να κατεβάσετε κάποιο βίντεο που λάβατε σε ένα ιδιωτικό κανάλι του Telegram; Δοκιμάστε έναν από τους παρακάτω τρόπους στο κινητό σας. Η εφαρμογή του Telegram σας επιτρέπει να ανταλλάζετε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο περιεχόμενο στις συνομιλίες σας. Όταν όμως ανταλλάζετε…

Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε
Δε Λειτουργεί το Telegram; Μάθετε Πως να το Φτιάξετε

Χρησιμοποιείτε το Telegram για την επικοινωνία σας; Μήπως σταμάτησε να λειτουργεί; Μάθετε πώς να το φτιάξετε με τις οδηγίες που θα βρείτε στο σημερινό μας άρθρο. Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές, έτσι και το Telegram, κάποιες φορές μπορεί να κολλήσει ή να σταματήσει να λειτ…

Πώς να Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης του Instagram στα Android
Πώς να Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υποστήριξης του Instagram στα Android

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον λογαριασμό σας στο Instagram; Δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου! Το Instagram έχει πλέον εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, και προσφέρει διάφορες λειτουργίες υποστήριξης στους χρήστες του. …

Πώς να Αλλάξετε τη Γλώσσα του Instagram στα Android
Πώς να Αλλάξετε τη Γλώσσα του Instagram στα Android

Θέλετε να αλλάξετε τη γλώσσα του Instagram στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα! Η εφαρμογή του Instagram προσφέρει περιεχόμενο σε όλες τις γλώσσες, με δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι επίσημα στα αγγλικά, αυτό όμω…