Πώς να Απενεργοποιήσετε τα Αιτήματα Μηνυμάτων στο Instagram

Έχετε βαρεθεί να λαμβάνετε κουραστικά αιτήματα μηνυμάτων στην εφαρμογή του Instagram; Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε οριστικά τα αιτήματα μηνυμάτων στον λογαριασμό σας.

Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να ανταλλάσσουν μηνύματα και άλλο περιεχόμενο μέσω της λειτουργίας συνομιλιών που είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους.

Όταν λαμβάνετε ένα αίτημα μηνύματος μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να το διαγράψετε ή να απαντήσετε στον άγνωστη χρήστη που σας προσέγγισε.

Αν λαμβάνετε περισσότερα αιτήματα από όσα θα θέλατε, μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να απαλλαχθείτε οριστικά από αυτή τη λειτουργία του Instagram στο Android σας.

Τι είναι τα Αιτήματα Μηνυμάτων στο Instagram;

Οι δημιουργοί του Instagram λάνσαραν πριν λίγο καιρό τη λειτουργία αιτημάτων για μηνύματα από άγνωστους χρήστες ώστε να προστατέψουν τους χρήστες τους.

Αν ο λογαριασμός σας είναι ιδιωτικός ή αν λαμβάνετε μηνύματα από χρήστες που δε σας ακολουθούν, η εφαρμογή του Instagram τα καταχωρεί αυτόματα στη λίστα των αιτημάτων (ή Message Requests) για να αποφασίσετε αν θέλετε να τα αγνοήσετε ή να τα απαντήσετε.

Απενεργοποίηση Αιτημάτων Μηνυμάτων στο Instagram

Για να απενεργοποιήσετε τα αιτήματα μηνυμάτων που λαμβάνετε στο Instagram, κάντε τις παρακάτω ενέργειες.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο του Μενού και πατήστε Ρυθμίσεις.
  • Στη συνέχεια πηγαίνετε στις Ιδιωτικότητα και βρείτε την καρτέλα των Μηνυμάτων.
  • Εκεί θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αποστολή αιτημάτων από άγνωστους χρήστες.

Στο ίδιο σημείο μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε αιτήματα μηνυμάτων και από άγνωστους χρήστες στην εφαρμογή του Facebook.

Επιπλέον, στο πεδίο της Ιδιωτικότητας μπορείτε να απενεργοποιήσετε και τα αιτήματα μηνυμάτων από χρήστες που σας ακολουθούν, πράγμα που σημαίνει πως δε θα λαμβάνετε μηνύματα από κανέναν χρήστη.

Αν αλλάξετε γνώμη στο μέλλον μπορείτε πάντα να ενεργοποιήσετε και πάλι τη λειτουργία αιτημάτων για μηνύματα από γνωστούς ή άγνωστους χρήστες, ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε influencers ή χρήστες που χρησιμοποιούν το Instagram επαγγελματικά και λαμβάνουν συνεχώς αιτήματα μηνυμάτων από αγνώστους ή ακόμη και από ανεπιθύμητους χρήστες.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε δωρεάν την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…