Πώς να Δημιουργήσετε τα δικά σας Αυτοκόλλητα στο WhatsApp Web

Αν σας αρέσει να μοιράζεστε πρωτότυπα αυτοκόλλητα στις συνομιλίες σας στο WhatsApp, η νέα λειτουργία που σας προσφέρει η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας υπόσχεται να σας συναρπάσει!

Το WhatsApp σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να δημιουργείτε τα δικά σας μοναδικά αυτοκόλλητα στην έκδοση web της εφαρμογής.

Η λειτουργία αυτή ήταν προς το παρόν διαθέσιμη μόνο μέσω τρίτων εφαρμογών, αλλά πλέον δε θα χρειάζεται να κάνετε λήψη κάποιας άλλης εφαρμογής για να δημιουργήσετε τα δικά σας αυτοκόλλητα.

Η δημιουργία αυτοκόλλητων είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο WhatsApp Web, ενώ ενδέχεται σύντομα να προστεθεί και στις λειτουργίες του WhatsApp για iOS και Android.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να δημιουργήσετε κι εσείς τα δικά σας αυτοκόλλητα με τις φωτογραφίες σας και δώστε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δημιουργία Αυτοκόλλητων στο WhatsApp Web

Για να δημιουργήσετε τα δικά σας ξεχωριστά αυτοκόλλητα στο WhatsApp Web κάντε τις παρακάτω ενέργειες.

  • Ανοίξτε το WhatsApp Web και πηγαίνετε στη συνομιλία που θέλετε.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο της επισύναψης με το συνδετήρα και βρείτε την επιλογή Αυτοκόλλητα.
  • Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να ανεβάσετε τις εικόνες σας και να τις επεξεργαστείτε με τα εργαλεία που σας προσφέρει το WhatsApp.
  • Προσθέστε πρωτότυπα emojis, άλλα αυτοκόλλητα, κείμενο, ζωγραφίστε σχέδια, κάντε περικοπή και αποθηκεύστε το τελικό αποτέλεσμα.
  • Πατήστε Αποστολή για να το μοιραστείτε με τους συνομιλητές σας.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα μπορείτε πάντα να κάνετε αναίρεση των επιλογών σας ή να δοκιμάσετε να επεξεργαστείτε μια άλλη εικόνα από το άλμπουμ των φωτογραφιών σας.

Να θυμάστε πως μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα από ένα αυτοκόλλητα και να τα αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση στις συνομιλίες σας στο WhatsApp.

Μείνετε συνδεδεμένοι στο Androidlist για περισσότερα νέα και ειδήσεις από τον κόσμο των Android!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, κλήσεων και ηχητικών εγγραφών μέσω WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με εύκολο τρόπο!

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…