Πώς να Μπλοκάρετε και να Ξεμπλοκάρετε Χρήστες στο Facebook Messenger

Η εφαρμογή Messenger του Facebook είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα, φωτογραφίες, και άλλο περιεχόμενο με τους φίλους σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Τι γίνεται όμως αν λαμβάνετε πολλά ή ενοχλητικά μηνύματα από κάποιον χρήστη; Αν αποφασίσετε πως δε θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα από κάποιον συγκεκριμένο χρήστη το Facebook σας επιτρέπει να τον μπλοκάρετε.

Ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και απαλλαχτείτε μια για πάντα από ανεπιθύμητες συνομιλίες στην εφαρμογή του Facebook Messenger.

Μπλοκάρισμα Χρήστη στο Facebook Messenger

Αν είστε σίγουροι πως θέλετε να μπλοκάρετε κάποιον χρήστη στο Facebook Messenger κάντε τις παρακάτω ενέργειες.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Facebook Messenger.
 • Πατήστε πάνω στη συνομιλία σας με τον ανεπιθύμητο χρήστη.
 • Πατήστε το εικονίδιο πληροφοριών με το (i).
 • Βρείτε και επιλέξτε το Μπλοκάρισμα.
 • Επιβεβαιώστε πως θέλετε να μπλοκάρατε τις κλήσεις και τα μηνύματα.
 • Κάντε κλικ στο Μπλοκάρισμα.

Με τον τρόπο αυτόν μπορείτε να είστε βέβαιοι πως δε θα λαμβάνετε μηνύματα και κλήσεις από αυτόν τον χρήστη στο Facebook Messenger. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε στο Facebook!

Ξεμπλοκάρισμα Χρήστη στο Facebook Messenger

Μήπως αλλάξατε γνώμη και θέλετε να ξεμπλοκάρετε κάποιον χρήστη που μπλοκάρατε; Μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Facebook Messenger.
 • Πατήστε πάνω στη συνομιλία σας με τον ανεπιθύμητο χρήστη.
 • Πατήστε το εικονίδιο πληροφοριών με το (i).
 • Βρείτε την επιλογή Ξεμπλοκάρισμα.
 • Κάντε επιβεβαίωση.

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε πως ξεμπλοκάρατε κάποιον χρήστη στέλνοντας του ένα νέο μήνυμα. Αν για κάποιο λόγο αλλάξετε γνώμη και πάλι μπορείτε να τον μπλοκάρετε και πάλι, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.

Ελπίζουμε το σημερινό μας άρθρο να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα των συνομιλιών σας στο Facebook Messenger. Και να θυμάστε πως δεν είστε υποχρεωμένοι να απαντάτε σε κάθε μήνυμα που λαμβάνετε.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Facebook Messenger και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. Messenger

  Messenger

  Το Facebook Messenger είναι μια δημοφιλής εφαρμογή συνομιλιών, για να συνομιλείτε δωρεάν με τους φίλους σας στο Facebook. Στείλτε μηνύματα κειμένου, ηχητικές εγγραφές, μοιραστείτε φωτογραφίες και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ομαδικές συνομιλίες με πάνω από δύο χρήστες, να κάνετε βιντεοκλήσεις με τους φίλους σας, να δημιουργίες μυστικές συνομιλίες κ.ά.

Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους
Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε! Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκα…

Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android
Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρ…

Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android
Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Θέλετε να επισημάνετε ένα από το σχόλια σε κάποια από τις δημοσιεύσεις σας στην εφαρμογή του TikTok του Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο! Η εφαρμογή του TikTok ακολουθεί το παράδειγμα μεγάλων εφαρμογών όπως του Instagram και του YouTube, προσφέροντας…

Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο…

Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp
Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Οι κωδικοί πρόσβασης passkeys είναι ο νέος τρόπος προστασίας των λογαριασμών μας και έχουν ήδη γίνει μέρος μεγάλων εφαρμογών, όπως το WhatsApp. Και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς να τους ενεργοποιήσετε για τον λογαριασμό σας. Τα passkeys σας επιτρέπουν να κλειδώσετε και…