Οι Καλύτερες Εφαρμογές Delivery που Αξίζει να Δοκιμάσετε

Πεινάσατε; Δεν ξέρετε τι να παραγγείλετε; Το μόνο που χρειάζεστε είναι το Android σας! Αν δεν είστε λάτρεις της μαγειρικής, και παραγγέλνετε φαγητό συχνά-πυκνά στο σπίτι ή στη δουλειά, τότε οι εφαρμογές delivery έχουν σχεδιαστεί για εσάς.

Στις παρακάτω επιλογές που συγκεντρώσαμε για εσάς θα βρείτε όλα τα καταστήματα φαγητού της περιοχής σας για να παραγγείλετε ό,τι τραβάει η όρεξή σας. Επιπλέον, οι περισσότερες από τις εφαρμογές αυτές περιλαμβάνουν και κριτικές άλλων χρηστών και μπορεί να σας φανούν χρήσιμες ακόμη και όταν βρίσκεστε σε ξένες χώρες.

Στο Androidlist θα βρείτε όλες τις κορυφαίες εφαρμογές delivery που αξίζει να δοκιμάσετε και στο σημερινό άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές για το ελληνικό κοινό.

 1. efood delivery

  efood delivery

  To eFood είναι ίσως η δημοφιλέστερη εφαρμογή για την παραγγελία φαγητού στο σπίτι. Το έξυπνο αυτό εργαλείο προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα καταστήματα της περιοχής σας σε μια λίστα, άλλα και να αναζητήσετε αυτό που ψάχνετε. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας καταστήματα για εύκολη εύρεση.

 2. Wolt

  Wolt

  Το Wolt έχει μπει επίσης δυναμικά στο παιχνίδι και έγινε ακόμη πιο δημοφιλές κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού. Εδώ θα βρείτε πολλά καταστήματα, αλλά και δημοφιλή εστιατόρια της περιοχής σας που προσφέρουν τη δυνατότητα παραγγελίας φαγητού. Ακόμη, η εφαρμογή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία της παραγγελίας σας.

 3. Deliveras.gr - Food Delivery

  Deliveras.gr – Food Delivery

  Αν γνωρίζετε τη δημοφιλή ιστοσελίδα deliveras.gr δοκιμάστε να κατεβάσετε και την επίσημη εφαρμογή της που θα φέρει στην πόρτα σας ότι θέλετε να φάτε. Βρείτε περισσότερα από 4000 καταστήματα, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και αποκτήστε πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές ή ακόμη και εκπτώσεις σε όλα τα αγαπημένα σας γεύματα.

 4. Box

  Box

  Το Box είναι ένα επίσης δημοφιλές εργαλείο για την παραγγελία φαγητών και ροφημάτων στο σπίτι. Η καλοσχεδιασμένη εφαρμογή ξεχωρίζει από τις άλλες εφαρμογές του είδους, καθώς σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας γευστικό προφίλ και να βρίσκετε όλα τα διαθέσιμα καταστήματα που ταιριάζουν στις γευστικές σας επιλογές.

 5. UberEATS: Faster delivery

  UberEATS: Faster delivery

  Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό και δεν ξέρετε πως να παραγγείλετε φαγητό, δοκιμάστε την εφαρμογή UberEATS. Όπως ακριβώς και με τις υπόλοιπες εφαρμογές του είδους, μπορείτε να βρείτε φαγητά όλων των ειδών και να τα παραγγείλετε στην πόρτα σας με ένα κλικ. Η εφαρμογή δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Ελλάδα, αλλά είναι διαθέσιμη στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Remote Desktop για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας απευθείας από το Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε τις εφαρμογές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα Android είναι χρήσιμα πολυεργαλεία που σας βοηθούν να εκτελέσετε πολλές και διάφορες εργασίες με ευκολία. Ίσως να μη γνωρίζετε, ότ…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…