Οι Καλύτερες Εφαρμογές Delivery που Αξίζει να Δοκιμάσετε

Πεινάσατε; Δεν ξέρετε τι να παραγγείλετε; Το μόνο που χρειάζεστε είναι το Android σας! Αν δεν είστε λάτρεις της μαγειρικής, και παραγγέλνετε φαγητό συχνά-πυκνά στο σπίτι ή στη δουλειά, τότε οι εφαρμογές delivery έχουν σχεδιαστεί για εσάς.

Στις παρακάτω επιλογές που συγκεντρώσαμε για εσάς θα βρείτε όλα τα καταστήματα φαγητού της περιοχής σας για να παραγγείλετε ό,τι τραβάει η όρεξή σας. Επιπλέον, οι περισσότερες από τις εφαρμογές αυτές περιλαμβάνουν και κριτικές άλλων χρηστών και μπορεί να σας φανούν χρήσιμες ακόμη και όταν βρίσκεστε σε ξένες χώρες.

Στο Androidlist θα βρείτε όλες τις κορυφαίες εφαρμογές delivery που αξίζει να δοκιμάσετε και στο σημερινό άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες επιλογές για το ελληνικό κοινό.

 1. efood delivery

  efood delivery

  To eFood είναι ίσως η δημοφιλέστερη εφαρμογή για την παραγγελία φαγητού στο σπίτι. Το έξυπνο αυτό εργαλείο προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα καταστήματα της περιοχής σας σε μια λίστα, άλλα και να αναζητήσετε αυτό που ψάχνετε. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας καταστήματα για εύκολη εύρεση.

 2. Wolt

  Wolt

  Το Wolt έχει μπει επίσης δυναμικά στο παιχνίδι και έγινε ακόμη πιο δημοφιλές κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού. Εδώ θα βρείτε πολλά καταστήματα, αλλά και δημοφιλή εστιατόρια της περιοχής σας που προσφέρουν τη δυνατότητα παραγγελίας φαγητού. Ακόμη, η εφαρμογή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία της παραγγελίας σας.

 3. Deliveras.gr - Food Delivery

  Deliveras.gr – Food Delivery

  Αν γνωρίζετε τη δημοφιλή ιστοσελίδα deliveras.gr δοκιμάστε να κατεβάσετε και την επίσημη εφαρμογή της που θα φέρει στην πόρτα σας ότι θέλετε να φάτε. Βρείτε περισσότερα από 4000 καταστήματα, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και αποκτήστε πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές ή ακόμη και εκπτώσεις σε όλα τα αγαπημένα σας γεύματα.

 4. Box

  Box

  Το Box είναι ένα επίσης δημοφιλές εργαλείο για την παραγγελία φαγητών και ροφημάτων στο σπίτι. Η καλοσχεδιασμένη εφαρμογή ξεχωρίζει από τις άλλες εφαρμογές του είδους, καθώς σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας γευστικό προφίλ και να βρίσκετε όλα τα διαθέσιμα καταστήματα που ταιριάζουν στις γευστικές σας επιλογές.

 5. UberEATS: Faster delivery

  UberEATS: Faster delivery

  Αν βρίσκεστε στο εξωτερικό και δεν ξέρετε πως να παραγγείλετε φαγητό, δοκιμάστε την εφαρμογή UberEATS. Όπως ακριβώς και με τις υπόλοιπες εφαρμογές του είδους, μπορείτε να βρείτε φαγητά όλων των ειδών και να τα παραγγείλετε στην πόρτα σας με ένα κλικ. Η εφαρμογή δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Ελλάδα, αλλά είναι διαθέσιμη στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Android για Χρήστες του WhatsApp
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Android για Χρήστες του WhatsApp

Θέλετε να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους φίλους σας στο WhatsApp; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μια από τις παρακάτω εφαρμογές στο Android σας! Η εφαρμογή του WhatsApp προσφέρει ήδη πολλές χρήσιμες λειτουργίες στους χρήστες του, αν θέλετε όμως να ενισχύσετε την απόδ…

Πώς να Κάνετε Tag Κάποιον Χρήστη στο Instagram
Πώς να Κάνετε Tag Κάποιον Χρήστη στο Instagram

Αν χρησιμοποιείτε καθημερινά την εφαρμογή του Instagram ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι χρήστες της εφαρμογές κάνουν tag άλλους χρήστες, ώστε να τραβήξουν την προσοχή τους και να μοιραστούν περιεχόμενο μαζί τους. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να κάνετε tag όποι…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Κώδικα για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Κώδικα για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Η δημιουργία κώδικα είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες των προγραμματιστών, καθώς δίνει στους υπολογιστές εντολές για πολλές και διάφορες ενέργειες. Από τη δημιουργία ιστότοπων, μέχρι τη δημιουργία εφαρμογών, η χρήση κώδικα είναι απαραίτητη σε πολλές και διάφορες εργασ…

Τι Είναι το WhatsApp Proxy και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το WhatsApp Proxy και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το WhatsApp κάνει την επικοινωνία των χρηστών του ακόμη πιο ασφαλή με μια νέα λειτουργία proxy που είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής. Τα proxy είναι διακομιστές μεσολάβησης με διάφορες λειτουργίες, που τοποθετούνται μεταξύ των χρηστών και του Διαδικτύο…

Πώς να Κάνετε Mute Kάποιον στο Instagram
Πώς να Κάνετε Mute Kάποιον στο Instagram

Θέλετε να σταματήσετε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις και τις ιστορίες ενός χρήστη του Instagram χωρίς να σταματήσετε να τους ακολουθείτε; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε παρακάτω. Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να ακολουθείτε όσους χρήστες θέλετε κα…