Τα Καλύτερα Παιχνίδια Steam που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας

Θέλετε να κατεβάσετε τα καλύτερα παιχνίδια Steam στο Android σας; Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη δημοφιλή κοινότητα των gamers!

Το Steam είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα της κορυφαίας εταιρείας παιχνιδιών Valve, που σας επιτρέπει να παίζετε, να αγοράζετε ή ακόμα και να δημιουργείτε παιχνίδια με εύκολο τρόπο.

Η πλατφόρμα προσφέρει χιλιάδες παιχνίδια από μεγάλους προγραμματιστές και σχεδιαστές παιχνιδιών indie και επιπλέον, σας επιτρέπει να συνομιλείτε με άλλους χρήστες και να ανταλλάζετε απόψεις και κόλπα για τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να παίξετε κι εσείς παιχνίδια Steam στο Android σας και κάντε λήψη των καλύτερων εφαρμογών Steam δωρεάν στο κινητό σας.

Πώς να Παίξετε Παιχνίδια Steam στο Android σας

Για να παίξετε κι εσείς παιχνίδια Steam στο Android σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Κατεβάστε την εφαρμογή Steam Link στο Android σας και βεβαιωθείτε πως το PC είναι συνδεδεμένο στο Steam.
  • Ολοκληρώστε την εγκατάσταση και συνδέστε το PC σας στο Steam Link με έναν κωδικό.
  • Συνδέστε το Android σας μέσω Bluetooth ή με ένα καλώδιο Ethernet.
  • Κάντε έλεγχο δικτύου στην εφαρμογή Steam Link και ξεκινήστε το παιχνίδι.

Αφού ολοκληρώσετε την απλή αυτή διαδικασία μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Steam για Android, ώστε να βρείτε και να δοκιμάσετε τα καλύτερα παιχνίδια στο Android σας.

Βρείτε παρακάτω τις χρήσιμες αυτές εφαρμογές, καθώς και τρία από τα καλύτερα παιχνίδια που αξίζει να δοκιμάσετε στο Android σας μέσω του Steam.

  1. Steam Link

    Steam Link

    Το Steam Link είναι ένα εργαλείο, απαραίτητο για να κάνετε σύνδεση του Android σας στην πλατφόρμα Steam. Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, ακολουθήστε τις οδηγίες και συνδέστε το smartphone σας με το PC σας μέσω ενός δικτύου.

  2. Steam

    Steam

    Το Steam είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα παιχνιδιών που σας επιτρέπει να αποκτάτε πρόσβαση σε κορυφαία παιχνίδια, να αλληλεπιδράτε με άλλους παίκτες, να δοκιμάζετε πρώτοι νέες κυκλοφορίες, να αγοράζετε παιχνίδια σε καλές τιμές και άλλα πολλά.

  3. Oceanhorn ™

    Oceanhorn ™

    Στο μαγικό αυτό παιχνίδι φαντασίας θα πρέπει να εξερευνήσετε νέους κόσμους για να βρείτε τον πατέρα σας, ο οποίος εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω του ένα γράμμα. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να λύσετε τους γρίφους, αντιμετωπίστε εμπόδια και κινδύνους και διασκεδάστε σε αυτό το καλοσχεδιασμένο παιχνίδι.

  4. Lumino City

    Lumino City

    Στο παιχνίδι αυτό παίζετε παρέα με τη Luna και θα πρέπει να τη βοηθήσετε να βρει τον παππού της. Θα πρέπει να εξερευνήσετε την ιδιαίτερη αυτή πόλη και να βάλετε τα δυνατά σας για να κερδίσετε. Το παιχνίδι προσφέρει ξεχωριστά γραφικά που θα εντυπωσιάσουν τον παίκτη.

  5. Reigns: Her Majesty

    Reigns: Her Majesty

    Στο παιχνίδι αυτό θα μεταμορφωθείτε σε μια ισχυρή βασίλισσα και θα πρέπει να λάβετε αποφάσεις για το καλό της χώρα σας. Φροντίστε τους κατοίκους του μεσαιωνικού σας βασιλείου, κάντε συμμαχίες και αποδείξτε τις ικανότητές σας σε ένα παιχνίδι που θα σας συναρπάσει.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Mahjong για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί του αγαπημένου παιχνιδιού Mahjong; Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας στο Android σας; Οι σημερινές μας επιλογές είναι για εσάς! Το Mahjong είναι ένα κινέζικο παιχνίδι παζλ που θυμίζει λίγο την Πασιέντζα, αλλά χωρίς τράπουλα. Η αυθεντική έκδοση του παιχνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Όπως το Hogwarts Legacy για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να ζήσετε τη μαγεία των ιστοριών του Χάρι Πότερ στο Android σας; Παρακάτω θα βρείτε φοβερά παιχνίδια όπως το Hogwarts Legacy για να κατεβάσετε στο Android σας! Οι ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές, κι αν είστε λάτρεις των παιχνιδιών με πρωταγωνι…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…