Οι Καλύτερες Εφαρμογές Μακιγιάζ για Android που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Το μακιγιάζ δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση κι αν θέλετε να τονίσετε το πρόσωπό σας σε μια φωτογραφία μπορείτε να το κάνετε με τη χρήση των κατάλληλων εφαρμογών στο Android σας.

Αν είστε χρήστες του Instagram ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι influencers έχουν υπερβολικά καλό μακιγιάζ. Κι αυτό γιατί μερικοί από αυτούς χρησιμοποιούν εφαρμογές μακιγιάζ που προσφέρουν πολλές και διάφορες επιλογές για ακόμη πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία δωρεάν εργαλείων μακιγιάζ που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε άμεσα στη συσκευή σας.

Στο σημερινό μας άρθρο σας παρουσιάζουμε πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους που θα σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας προσθέτοντας ρεαλιστικό μακιγιάζ με απλές κινήσεις.

  1. FaceApp

    FaceApp

    Το FaceApp είναι ίσως το καλύτερο εργαλείο για την επεξεργασία των selfies σας. Με τη δωρεάν αυτή εφαρμογή μπορείτε να κάνετε τις εικόνες σας πιο εντυπωσιακές προσθέτοντας μακιγιάζ με πολύ ρεαλιστικό τρόπο. Επιπλέον, μπορείτε να επεξεργαστείτε το χαμόγελό σας, αλλά και να αφαιρέσετε πιθανές ατέλειες για άψογο αποτέλεσμα.

  2. YouCam Makeup -Makeover Studio

    YouCam Makeup -Makeover Studio

    Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να εφαρμόσετε κάθε είδους μακιγιάζ στις εικόνες που τραβάτε στο Android σας. Μεταξύ άλλων μπορείτε να προσθέσετε κραγιόν, ρουζ, μάσκαρα, αλλά και να αλλάξετε το χρώμα της επιδερμίδας σας για να φαίνεστε πιο μαυρισμένοι. Τέλος, μπορείτε να επεξεργαστείτε και το χτένισμά σας, χωρίς να πάτε στο κομμωτήριο.

  3. InstaBeauty -Makeup Selfie Cam

    InstaBeauty -Makeup Selfie Cam

    Αν τραβήξατε μια φωτογραφία selfie και δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα μπορείτε να κατεβάστε το InstaBeauty και να τη μεταμορφώσετε σε μερικά λεπτά. Για παράδειγμα, μπορείτε να εφαρμόσετε μακιγιάζ, να αφαιρέσετε σπυράκια ή μαύρους κύκλους, να κάνετε την επιδερμίδα σας πιο λεία, αλλά και πιο ανοιχτή ή σκούρη κ.ά.

  4. Perfect365: One-Tap Makeover

    Perfect365: One-Tap Makeover

    Το Perfect365 λειτοργεί με παρόμοιο τρόπο και υπόσχεται να δώσει στις φωτογραφίες σας περισσότερη λάμψη. Αφού κάνετε λήψη της εφαρμογής μπορείτε να επιλέξετε τα στοιχεία του προσώπού σας που θέλετε να επεξεργαστείτε, και να προσθέστε εντυπωσιακό μακιγιάζ. Μόλις είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, κάντε αποθήκευση και κοινοποίηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

  5. Photo Wonder - Collage Maker

    Photo Wonder – Collage Maker

    Με το Photo Wonder μπορείτε να μεταμορφώσετε μια βαρετή φωτογραφία selfie σε επαγγελματική φωτογραφία. Επιλέξτε μερικά από τα χρήσιμα εργαλεία που σας προσφέρει δωρεάν η εφαρμογή και προσθέστε φωτεινότητα ή κορεσμό στις εικόνες σας. Ακόμη, μπορείτε να τονίσετε το πρόσωπό σας με μακιγιάζ και να δημιουργήσετε μοναδικά κολάζ με τα πλαίσια που σας προσφέρει η εφαρμογή.

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό
Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Ταπετσαρίες 4K και QHD για να Κάνετε το Android σας Πιο Ξεχωριστό

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο Android σας; Αναζητάτε μια πρωτότυπη 4K ή QHD ταπετσαρία για να προσθέσετε στην οθόνη σας; Οι πέντε εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ό,τι χρειάζεστε! Στο Androidlist, θα βρείτε εφαρμογές και θέματα όλων των ειδών, συμπεριλαμβα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ταπετσαριών AI για τη Δημιουργία Μοναδικών Φόντων στο Android σας
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Ταπετσαριών AI για τη Δημιουργία Μοναδικών Φόντων στο Android σας

Θέλετε να προσθέσετε τις πιο εντυπωσιακές ταπετσαρίες ως φόντο στο Android σας; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά φόντα, όπως ακριβώς τα φαντάζεστε, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ΑΙ. Η τεχνολογία ΑΙ σας επιτρέπει πλέον να δημιουργείτε περιεχόμενο όλων των ειδών…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Εικονιδίων για Android
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Δημιουργίας Εικονιδίων για Android

Θέλετε να δώσετε μια νέα εμφάνιση στο περιβάλλον του Android σας; Δοκιμάστε να δημιουργήσετε και να αντικαταστήσετε τα εικονίδια των αγαπημένων σας εφαρμογών! Τα εικονίδια των εφαρμογών του Android μας είναι πάντοτε τα ίδια, με λίγες μόνο αλλαγές στον σχεδιασμό τους. Αυτό που…

Οι Καλύτερες Εναλλακτικές Εφαρμογές αντί για το Instagram για Χρήστες Android
Οι Καλύτερες Εναλλακτικές Εφαρμογές αντί για το Instagram για Χρήστες Android

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης με δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε, να βλέπετε ιστορίες, να μένετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας π…

Πώς να Αλλάξετε το Χρώμα του Φόντου στα Instagram Stories
Πώς να Αλλάξετε το Χρώμα του Φόντου στα Instagram Stories

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις ιστορίες της καθημερινότητας σας με τη λειτουργία των Instagram Stories, που μπορείτε να διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε. Πώς μπορείτε όμως να αλλάξετε το χρώμα του φόντου στις ιστορίες σας; Αν δεν είστε σίγουροι για τη χρ…