Πώς να Αφαιρέσετε Ακόλουθους του Instagram Χωρίς να Κάνετε Αποκλεισμό

Σας έχει τύχει να σας ακολουθεί κάποιος ανεπιθύμητος χρήστης στο Instagram; Τώρα υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε ακόλουθους στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με εύκολο τρόπο.

Στις μέρες μας, ο αριθμός των ακόλουθων παίζει καθοριστικό ρόλο για τις επιχειρήσεις ή τους influencers του Instagram. Αλλά ακόμη πιο σημαντικό ρόλο παίζει η αλληλεπίδραση των χρηστών αυτών με το περιεχόμενο που μοιραζόμαστε.

Πολλές φορές, κάποιοι ακόλουθοι μπορεί να γίνουν ενοχλητικοί, αφήνοντας ανεπιθύμητα σχόλια στις δημοσιεύσεις μας. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, μπορεί να τύχει να σας ακολουθήσουν χρήστες με ύποπτα προφίλ ή ακόμη και χρήστες-φάντασμα με ψεύτικους λογαριασμούς.

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε τους ανεπιθύμητους αυτούς χρήστες από τη λίστα των ακόλουθών σας, το AndroidList είναι εδώ για εσάς! Μάθετε παρακάτω τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε και κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα των followers σας.

Πώς να Αφαιρέσετε Ακόλουθους του Instagram σε Android

Συνήθως, για να αφαιρέσετε χρήστες του Instagram από τη λίστα των ακόλουθών σας, η πρώτη σας κίνηση θα ήταν να επισκεφτείτε το προφίλ του χρήστη και να κάνετε αποκλεισμό.

Η λύση αυτή είναι αποτελεσματική σε περίπτωση που κάποιος χρήστης σας παρενοχλεί ή όταν δε σας πειράζει να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας απέναντι τους.

Αν όμως θέλετε να αποκλείσετε κάποιον γνωστό σας, χωρίς να θέλετε να το καταλάβει, ο καλύτερος τρόπος είναι να τον αφαιρέσετε από τη λίστα των ακόλουθών σας.

Για να το κάνετε αυτό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
 • Πηγαίνετε στο προφίλ σας.
 • Πατήστε πάνω τη λίστα των ακόλουθών σας.
 • Βρείτε τον χρήστη που θέλετε να αφαιρέσετε.
 • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες στα δεξιά.
 • Επιλέξτε Αφαίρεση.

Μόλις ολοκληρώσετε τις παραπάνω ενέργειες θα διαπιστώσετε πως ο χρήστης έχει αφαιρεθεί από τη λίστα των ακόλουθών σας. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο για όσους χρήστες θέλετε.

Τα καλά νέα είναι πως το Instagram δεν ειδοποιεί τους χρήστες όταν αφαιρούνται από τη λίστα κάποιου άλλου χρήστη. Πράγμα που σημαίνει πως ο χρήστης μπορεί να μην καταλάβει ότι δε σας ακολουθεί πια.

Εσείς έχετε χρήστες στον λογαριασμό σας στο Instagram που θα θέλατε να αφαιρέσετε από τη λίστα των ακόλουθών σας; Πείτε μας τις εμπειρίες σας στα σχόλια που ακολουθούν.

Βρείτε παρακάτω την ενημερωμένη εφαρμογή του Instagram και απαλλαχθείτε οριστικά από ανεπιθύμητους ακόλουθους.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp
Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι το κορυφαίο εργαλείο επικοινωνίας που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάσσουν μηνύματα και άλλου είδους περιεχόμενο, εντελώς δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η δημοφιλής εφαρμογή κάνει την επικοινωνία μας ακόμη πιο εύκολη, προσφέροντας νέε…

Πώς να επαναφέρετε τις επαφές στο Telegram των Android
Πώς να επαναφέρετε τις επαφές στο Telegram των Android

Το Telegram γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στη χώρα μας, προσφέροντας στους χρήστες του νέες λειτουργίες που το κάνουν ακόμη πιο αποδοτικό. Εκτός από την εύκολη χρήση και την ποικιλία αστείων αυτοκόλλητων, η δημοφιλής εφαρμογή προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον ανταλλαγής μηνυμά…

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα Κάθε Συνομιλίας σας στο Telegram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα Κάθε Συνομιλίας σας στο Telegram

To Telegram είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλείτε με άλλους χρήστες της εφαρμογής εντελώς δωρεάν. Η δημοφιλής εφαρμογή ξεχωρίζει χάρη στο ασφαλές της περιβάλλον, προσφέροντας τη δυνατότητα αποστολής κρυπτογραφημένων μην…

Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας
Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας

Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για να συνομιλείτε με τους φίλους σας σε ομάδες στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πως μπορείτε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας, αλλάζοντας το εικονίδιο του γκρουπ σας. Οι ομάδες του WhatsApp είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε χρήστες που…

Πώς να Αποθηκεύσετε τα Instagram Stories ως Πρόχειρα
Πώς να Αποθηκεύσετε τα Instagram Stories ως Πρόχειρα

Είστε φανατικοί χρήστες του Instagram; Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πως μπορείτε να δημιουργείτε ιστορίες τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε ως πρόχειρα για να τις χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε. Το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο προσφέρει στους χρήστες του όλο και περισσότερες…