Τα Καλύτερα Παιχνίδια Point and Click για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε

Αν είστε φανατικοί gamers πιθανότατα ήδη να γνωρίζετε τα συναρπαστικά παιχνίδια Point & Click που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στα Android.

Στα εθιστικά αυτά παιχνίδια ο στόχος σας είναι απλός: θα πρέπει να στοχεύσετε στο σημείο που θέλετε και να κάνετε κλικ για να εκτελέσετε μια ενέργεια.

Σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια καλείστε να λύσετε τρομακτικά μυστήρια, ενώ σε κάποια άλλα μπορείτε απλά να εξερευνήσετε περιβάλλοντα και μοναδικούς κόσμους.

Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε πέντε από τα καλύτερα παιχνίδια Point & Click που μπορείτε να κατεβάσετε με ένα κλικ στο κινητό σας. Βρείτε αυτό που προτιμάτε και δοκιμάστε το σήμερα στο Android σας!

 1. Leisure Suit Larry: Reloaded

  Leisure Suit Larry: Reloaded

  Πρώτο στη λίστα μας είναι το ξεκαρδιστικό παιχνίδι Leisure Suit Larry, που υπόσχεται να σας διασκεδάσει. Στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι είναι να βοηθήσετε τον ήρωα Larry να προχωρήσει στη ζωή του και να ζήσει πολλές και διάφορες ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Περιηγηθείτε σε περιβάλλοντα όπως μπαρ και ξενοδοχεία και ζήστε μια συναρπαστική ζωή.

 2. Machinarium

  Machinarium

  Το Machinarium είναι ένα παιχνίδι παζλ που σας μεταφέρει σε έναν κόσμο περιπέτειας, όπου θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε τον μυστηριώδη κόσμο των μηχανών. Θα πρέπει να περιηγηθείτε σε 30 διαφορετικές πίστες, εύκολες και δύσκολες, και να βάλετε τα δυνατά σας για να ξεπεράσετε τα εμπόδια σε ένα ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένο περιβάλλον.

 3. Tiny Thief

  Tiny Thief

  Στο πολύχρωμο αυτό παιχνίδι περιπέτειας με στοιχεία παζλ θα μεταμορφωθείτε στον χαριτωμένο χαρακτήρα Tiny Thief και θα εξερευνήσετε μαζί του 6 διαφορετικούς κόσμους, όπου θα πρέπει να εκτελείτε διαφορετικές ενέργειες για να προχωράτε στο παιχνίδι. Εκτός από όμορφα γραφικά, το παιχνίδι προσφέρει αστεία στιγμιότυπα που θα διασκεδάσουν τους παίκτες όλων των ηλικιών.

 4. Eyes - The Horror Game

  Eyes – The Horror Game

  Αν τώρα αναζητάτε ένα τρομακτικό παιχνίδι Click and Point για το Android σας, το Eyes είναι για εσάς. Μπείτε σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, όπου στόχος σας είναι να βρείτε και να μαζέψετε τις τσάντες με τα χρήματα, χωρίς να σας καταλάβει το φάντασμα. Το παιχνίδι προσφέρει μια τρομακτική ατμόσφαιρα και θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας.

 5. CHUCHEL

  CHUCHEL

  Παίξτε με τους Chuchel και Kikel και μπείτε σε μια απίστευτη διασκεδαστική περιπέτεια όπου θα πρέπει να λύσετε γρίφους και παζλ για να προχωρήσετε και να βρείτε το χαμένο κεράσι. Το παιχνίδια αυτό ξεχωρίζει χάρη στα καλοσχεδιασμένα και πολύχρωμα γραφικά του και υπόσχεται να σας διασκεδάσει με αστεία σκηνικά, ξεχωριστούς χαρακτήρες και αποστολές που θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Αγώνων Ταχύτητας για Παιδιά
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Αγώνων Ταχύτητας για Παιδιά

Θέλετε να διασκεδάσετε τα παιδιά σας με ένα παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μία από τις εφαρμογές που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια ταχύτητας είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής κατηγορία, που ενθουσιάζουν χρήστες όλων των ηλικιών. Πολλά από…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κλίκερ για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κλίκερ για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Αν ψάχνετε ένα νέο παιχνίδι που θα σας κάνει να κολλήσετε στο Android σας, δοκιμάστε ένα από τα παιχνίδια κλίκερ που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα παιχνίδια κλίκερ έχουν λίγο πολύ τον ίδιο στόχο: θα πρέπει να στοχεύσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην οθόνη του Android σας και…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Point and Click για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Point and Click για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε

Αν είστε φανατικοί gamers πιθανότατα ήδη να γνωρίζετε τα συναρπαστικά παιχνίδια Point & Click που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στα Android. Στα εθιστικά αυτά παιχνίδια ο στόχος σας είναι απλός: θα πρέπει να στοχεύσετε στο σημείο που θέλετε και να κάνετε κλικ για να εκτελ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Παίζετε Χωρίς Σύνδεση στο Ίντερνετ
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Παίζετε Χωρίς Σύνδεση στο Ίντερνετ

Αν είστε φανατικοί gamers πιθανότατα να θέλετε να παίζετε παιχνίδια όπου κι αν βρίσκεστε. Τί γίνεται όμως όταν δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε κάποιο δίκτυο WiFi; Στις μέρες μας, τα περισσότερα παιχνίδια Android απαιτούν σύνδεση στο Ίντερνετ για να παίζετε με άλλους παίκτες, αλ…

Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας
Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας

Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάζουν κρυπτογραφημένα μηνύματα με απόλυτη ασφάλεια. Εκτός από μηνύματα κειμένου, μέσω του Telegram μπορείτε να ανταλλάξετε και φωτογραφίες, βίντεο, καθώς και άλλο περ…