Πώς να Aλλάξετε το Χρώμα των Emojis του WhatsApp

To WhatsApp σας επιτρέπει μεταξύ άλλων να χρησιμοποιείτε διασκεδαστικά στοιχεία emoji τόσο στις συζητήσεις σας, όσο και στις καταστάσεις που μοιράζεστε με τους φίλους σας.

Επιπλέον, η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε το χρώμα των emojis που χρησιμοποιείτε, όπως για παράδειγμα να αλλάζετε το χρώμα των προσώπων στο χρώμα της επιδερμίδας σας.

Μάθετε παρακάτω πώς μπορείτε να διαμορφώσετε κι εσείς τα διάφορα χρώματα των emojis του WhatsApp και κάντε τις καταστάσεις σας ακόμη πιο εκφραστικές και διασκεδαστικές.

Αλλαγή Χρώματος των Emojis του WhatsApp

Το WhatsApp προσφέρει μια ποικιλία διαφορετικών emojis που μπορείτε να ανταλλάζετε με τους φίλους σας. Τα περισσότερα από αυτά έχουν συγκεκριμένα χρώματα, αλλά μερικά από αυτά προσφέρουν διαφορετικές αποχρώσεις για να επιλέξετε αυτή που προτιμάτε.

Πιο συγκεκριμένα, για να αλλάξετε το χρώμα ενός emoji του WhatsApp ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα της κατάστασης.
 • Επιλέξτε την εικόνα που θέλετε και θα δείτε το εικονίδιο με το emoji στην κορυφή.
 • Επιλέξτε το emoji της αρεσκείας σας.
 • Δίπλα του θα βρείτε μια μπάρα με διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξετε αυτήν που προτιμάτε.
 • Μετά την επιλογή μπορείτε να μοιραστείτε την κατάστασή σας.

Να θυμάστε πως αν δεν υπάρχει η μπάρα αυτό σημαίνει πως το emoji δεν προσφέρει επιλογές με διαφορετικές αποχρώσεις. Επιπλέον, η λειτουργία αυτή είναι δυστυχώς διαθέσιμη μόνο για τις καταστάσεις και όχι για τις συνομιλίες σας.

Αν τώρα θέλετε να δημιουργήσετε τα δικά σας ξεχωριστά emojis μπορείτε να το κάνετε κατεβάζοντας δωρεάν εργαλεία στο Android σας.

Στην πλατφόρμα μας θα βρείτε πολλές και διάφορες εφαρμογές, όπου μπορείτε να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και να φτιάξετε μοναδικά emojis για το WhatsApp.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, κλήσεων και ηχητικών εγγραφών μέσω WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με εύκολο τρόπο!

Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp
Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι το κορυφαίο εργαλείο επικοινωνίας που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάσσουν μηνύματα και άλλου είδους περιεχόμενο, εντελώς δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η δημοφιλής εφαρμογή κάνει την επικοινωνία μας ακόμη πιο εύκολη, προσφέροντας νέε…

Πώς να επαναφέρετε τις επαφές στο Telegram των Android
Πώς να επαναφέρετε τις επαφές στο Telegram των Android

Το Telegram γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στη χώρα μας, προσφέροντας στους χρήστες του νέες λειτουργίες που το κάνουν ακόμη πιο αποδοτικό. Εκτός από την εύκολη χρήση και την ποικιλία αστείων αυτοκόλλητων, η δημοφιλής εφαρμογή προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον ανταλλαγής μηνυμά…

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα Κάθε Συνομιλίας σας στο Telegram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα Κάθε Συνομιλίας σας στο Telegram

To Telegram είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλείτε με άλλους χρήστες της εφαρμογής εντελώς δωρεάν. Η δημοφιλής εφαρμογή ξεχωρίζει χάρη στο ασφαλές της περιβάλλον, προσφέροντας τη δυνατότητα αποστολής κρυπτογραφημένων μην…

Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας
Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας

Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για να συνομιλείτε με τους φίλους σας σε ομάδες στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πως μπορείτε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας, αλλάζοντας το εικονίδιο του γκρουπ σας. Οι ομάδες του WhatsApp είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε χρήστες που…

Πώς να Αποθηκεύσετε τα Instagram Stories ως Πρόχειρα
Πώς να Αποθηκεύσετε τα Instagram Stories ως Πρόχειρα

Είστε φανατικοί χρήστες του Instagram; Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πως μπορείτε να δημιουργείτε ιστορίες τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε ως πρόχειρα για να τις χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε. Το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο προσφέρει στους χρήστες του όλο και περισσότερες…