Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας πιθανότατα να έχετε δημοσιεύσει πολλές εικόνες, που ίσως να μην έχετε αποθηκεύσει στο Android σας.

Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με απλό τρόπο στη συσκευή σας.

Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες του Instagram στο κινητό σας, αλλά και πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε μόνο μερικές από τις αγαπημένες σας εικόνες.

Λήψη Δεδομένων του Instagram σε Η/Υ 

Το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα λήψης των δεδομένων που δημοσιεύουν στον λογαριασμό τους.

Μεταξύ άλλων χρήσιμων πληροφοριών, κάνοντας λήψη των δεδομένων σας στο Instagram μπορείτε να κατεβάσετε και τις εικόνες που έχετε δημοσιεύσει στο λογαριασμό σας.

Αν χρησιμοποιείτε την έκδοση desktop ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.
  • Πηγαίνετε στο Προφίλ σας.
  • Στο Μενού επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε Ασφάλεια > Λήψη Δεδομένων.

Με τον τρόπο αυτό θα αποθηκεύσετε όλες τις εικόνες του λογαριασμού σας με μία κίνηση. Η διαδικασία μπορεί να πάρει ως και 24 ώρες, αλλά δε χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο, παρά μόνο να αποθηκεύσετε το αρχείο που θα λάβετε σε μορφή HTML ή JSON.

Λήψη Φωτογραφιών του Instagram σε Android

Αν τώρα θέλετε να κατεβάσετε μόνο μερικές εικόνες του λογαριασμού σας στο Android σας μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ένα από τα δωρεάν εργαλεία όπως το iGram.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε τον σύνδεσμο της δημοσίευσης που θέλετε και στη συνέχεια να κάνετε επικόλληση στο πεδίο του iGram.

Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για όλες τις εικόνες που θέλετε να αποθηκεύσετε και κάντε λήψη απευθείας στην γκαλερί του κινητού σας για να τις μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μια επίσης χρήσιμη λειτουργία που θα βρείτε στις ρυθμίσεις του Instagram των Android είναι η δυνατότητα αποθήκευσης όλων των μελλοντικών σας δημοσιεύσεων στο άλμπουμ φωτογραφιών του κινητού σας.

Απλά κάντε τις παρακάτω ενέργειες:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Πηγαίνετε στο Προφίλ σας.
  • Στο Μενού επιλέξτε Λογαριασμός.
  • Πατήστε Δημοσιεύσεις και σύρετε τον εικονικό διακόπτη για ενεργοποίηση της αυτόματης αποθήκευσης των δημοσίεύσεών σας.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να κατεβάσετε τις εικόνες του Instagram στο κινητό σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram
Πώς να Διαγράψετε του Ιστορικού Αναζήτησης στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους ακόλουθους σας και να αλληλεπιδράτε με τις δημοσιεύσεις τους. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να αναζητήσετε το περιεχόμενο που ταιριάζει στα ενδιαφέρον…

Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram
Πώς να Καταλάβετε αν Κάποιος Παρακολουθεί το Προφίλ σας στο Instagram

Αναρωτιέστε αν κάποιος παρακολουθεί το προφίλ σας στο Instagram; Δοκιμάστε τους παρακάτω τρόπους για να βεβαιωθείτε! Η εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να μοιράζονται περιεχόμενο με τους ακόλουθους τους ως δημοσιεύσεις, ιστορίες ή και reels. Αν έχετε υποψίες…

Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram
Πώς να Κατεβάσετε Φωνητικά Μηνύματα του Telegram

Θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα που λάβατε στην εφαρμογή του Telegram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε παρακάτω. Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες και ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματ…

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…