Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας πιθανότατα να έχετε δημοσιεύσει πολλές εικόνες, που ίσως να μην έχετε αποθηκεύσει στο Android σας.

Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με απλό τρόπο στη συσκευή σας.

Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες του Instagram στο κινητό σας, αλλά και πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε μόνο μερικές από τις αγαπημένες σας εικόνες.

Λήψη Δεδομένων του Instagram σε Η/Υ 

Το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα λήψης των δεδομένων που δημοσιεύουν στον λογαριασμό τους.

Μεταξύ άλλων χρήσιμων πληροφοριών, κάνοντας λήψη των δεδομένων σας στο Instagram μπορείτε να κατεβάσετε και τις εικόνες που έχετε δημοσιεύσει στο λογαριασμό σας.

Αν χρησιμοποιείτε την έκδοση desktop ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.
 • Πηγαίνετε στο Προφίλ σας.
 • Στο Μενού επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 • Πατήστε Ασφάλεια > Λήψη Δεδομένων.

Με τον τρόπο αυτό θα αποθηκεύσετε όλες τις εικόνες του λογαριασμού σας με μία κίνηση. Η διαδικασία μπορεί να πάρει ως και 24 ώρες, αλλά δε χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο, παρά μόνο να αποθηκεύσετε το αρχείο που θα λάβετε σε μορφή HTML ή JSON.

Λήψη Φωτογραφιών του Instagram σε Android

Αν τώρα θέλετε να κατεβάσετε μόνο μερικές εικόνες του λογαριασμού σας στο Android σας μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ένα από τα δωρεάν εργαλεία όπως το iGram.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε τον σύνδεσμο της δημοσίευσης που θέλετε και στη συνέχεια να κάνετε επικόλληση στο πεδίο του iGram.

Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για όλες τις εικόνες που θέλετε να αποθηκεύσετε και κάντε λήψη απευθείας στην γκαλερί του κινητού σας για να τις μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μια επίσης χρήσιμη λειτουργία που θα βρείτε στις ρυθμίσεις του Instagram των Android είναι η δυνατότητα αποθήκευσης όλων των μελλοντικών σας δημοσιεύσεων στο άλμπουμ φωτογραφιών του κινητού σας.

Απλά κάντε τις παρακάτω ενέργειες:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
 • Πηγαίνετε στο Προφίλ σας.
 • Στο Μενού επιλέξτε Λογαριασμός.
 • Πατήστε Δημοσιεύσεις και σύρετε τον εικονικό διακόπτη για ενεργοποίηση της αυτόματης αποθήκευσης των δημοσίεύσεών σας.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να κατεβάσετε τις εικόνες του Instagram στο κινητό σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Αφαιρέσετε Ακόλουθους του Instagram Χωρίς να Κάνετε Αποκλεισμό
Πώς να Αφαιρέσετε Ακόλουθους του Instagram Χωρίς να Κάνετε Αποκλεισμό

Σας έχει τύχει να σας ακολουθεί κάποιος ανεπιθύμητος χρήστης στο Instagram; Τώρα υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε ακόλουθους στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με εύκολο τρόπο. Στις μέρες μας, ο αριθμός των ακόλουθων παίζει καθοριστικό ρόλο για τις επιχειρήσεις ή τους influencers του…

Πώς να Aλλάξετε το Χρώμα των Emojis του WhatsApp
Πώς να Aλλάξετε το Χρώμα των Emojis του WhatsApp

To WhatsApp σας επιτρέπει μεταξύ άλλων να χρησιμοποιείτε διασκεδαστικά στοιχεία emoji τόσο στις συζητήσεις σας, όσο και στις καταστάσεις που μοιράζεστε με τους φίλους σας. Επιπλέον, η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε το χρώμα των emojis που …

Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram
Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας πιθανότατα να έχετε δημοσιεύσει πολλές εικόνες, που ίσως να μην έχετε αποθηκεύσει στο Android σας. Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με απλό τρόπο στη συσκευή σα…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …

Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας
Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας

Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάζουν κρυπτογραφημένα μηνύματα με απόλυτη ασφάλεια. Εκτός από μηνύματα κειμένου, μέσω του Telegram μπορείτε να ανταλλάξετε και φωτογραφίες, βίντεο, καθώς και άλλο περ…