Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας πιθανότατα να έχετε δημοσιεύσει πολλές εικόνες, που ίσως να μην έχετε αποθηκεύσει στο Android σας.

Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με απλό τρόπο στη συσκευή σας.

Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες του Instagram στο κινητό σας, αλλά και πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε μόνο μερικές από τις αγαπημένες σας εικόνες.

Λήψη Δεδομένων του Instagram σε Η/Υ 

Το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα λήψης των δεδομένων που δημοσιεύουν στον λογαριασμό τους.

Μεταξύ άλλων χρήσιμων πληροφοριών, κάνοντας λήψη των δεδομένων σας στο Instagram μπορείτε να κατεβάσετε και τις εικόνες που έχετε δημοσιεύσει στο λογαριασμό σας.

Αν χρησιμοποιείτε την έκδοση desktop ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.
 • Πηγαίνετε στο Προφίλ σας.
 • Στο Μενού επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 • Πατήστε Ασφάλεια > Λήψη Δεδομένων.

Με τον τρόπο αυτό θα αποθηκεύσετε όλες τις εικόνες του λογαριασμού σας με μία κίνηση. Η διαδικασία μπορεί να πάρει ως και 24 ώρες, αλλά δε χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο, παρά μόνο να αποθηκεύσετε το αρχείο που θα λάβετε σε μορφή HTML ή JSON.

Λήψη Φωτογραφιών του Instagram σε Android

Αν τώρα θέλετε να κατεβάσετε μόνο μερικές εικόνες του λογαριασμού σας στο Android σας μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ένα από τα δωρεάν εργαλεία όπως το iGram.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε τον σύνδεσμο της δημοσίευσης που θέλετε και στη συνέχεια να κάνετε επικόλληση στο πεδίο του iGram.

Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για όλες τις εικόνες που θέλετε να αποθηκεύσετε και κάντε λήψη απευθείας στην γκαλερί του κινητού σας για να τις μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μια επίσης χρήσιμη λειτουργία που θα βρείτε στις ρυθμίσεις του Instagram των Android είναι η δυνατότητα αποθήκευσης όλων των μελλοντικών σας δημοσιεύσεων στο άλμπουμ φωτογραφιών του κινητού σας.

Απλά κάντε τις παρακάτω ενέργειες:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
 • Πηγαίνετε στο Προφίλ σας.
 • Στο Μενού επιλέξτε Λογαριασμός.
 • Πατήστε Δημοσιεύσεις και σύρετε τον εικονικό διακόπτη για ενεργοποίηση της αυτόματης αποθήκευσης των δημοσίεύσεών σας.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να κατεβάσετε τις εικόνες του Instagram στο κινητό σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του Instagram και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Αλλάξετε τη Σελίδα Explore του Instagram
Πώς να Αλλάξετε τη Σελίδα Explore του Instagram

Το Instagram σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε δημοσιεύσεις με τους ακόλουθους σας, αλλά και να ελέγχετε περιεχόμενο από άλλους χρήστες της εφαρμογής. Μεταξύ άλλων λειτουργιών, το Instagram προσφέρει μια σελίδα που λέγεται Explore και σας επιτρέπει να ανακαλύπτετε περιεχό…

Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok
Πώς να Δημιουργήσετε τους Δικούς σας Ήχους στο TikTok

Θέλετε να δημιουργήσετε τους δικούς σας πρωτότυπους ήχους στο TikTok; Ο σημερινός μας οδηγός είναι για εσάς! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα που απογειώθηκε σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρέπει να δημιου…

Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram
Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διπλής Κάμερας στο Instagram

Πριν λίγους μήνες, η εφαρμογή του Instagram ανανέωσε το περιβάλλον των ιστοριών του με νέες λειτουργίες, που είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και η δυνατότητα χρήσης διπλής κάμερας. Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη στο περιβ…

Πώς να Δημιουργήσετε TikTok Duets στο Android σας
Πώς να Δημιουργήσετε TikTok Duets στο Android σας

Αν είστε χρήστες του TikTok πιθανότατα να γνωρίζετε ήδη τα TikTok Duets ή ντουέτα του TikTok, που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Πρόκειται για δύο βίντεο σε ένα, που μπορεί να είναι συγχρονισμένοι χοροί, αντιδράσεις σε βίντεο και άλλα. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλο…

Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram
Πώς να Μάθετε Ποιος Τράβηξε Στιγμιότυπα των Δραστηριοτήτων σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram είναι ένα κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει στους χρήστες τους να επικοινωνούν δωρεάν, κοινοποιώντας φωτογραφίες ή βίντεο. Εκτός από τις δημοσιεύσεις στο προφίλ σας, το Instagram σας επιτρέπει ακόμη και να μοιράζεστε περιεχόμενο σε…