Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji!

Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά σας.

Για παράδειγμα, στην εφαρμογή του Instagram μπορείτε να χτυπήσετε δύο φορές συνεχόμενα πάνω σε ένα μήνυμα που λάβατε για να εκφράσετε πως σας άρεσε. Ενώ στην εφαρμογή Messenger του Facebook μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα που λάβατε και να επιλέξετε ένα από τα 6 emojis που εκφράζουν καλύτερα ό,τι νιώθετε.

Το WhatsApp πειραματίζεται ήδη με αυτήν τη λειτουργία αντιδράσεων και σύντομα θα προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα να αντιδρούν στα μηνύματα που λαμβάνουν με διαφορετικά emojis.

Αντίδρασης στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Οι δημιουργοί της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας προσφέρουν συνεχώς νέες λειτουργίες στους χρήστες του WhatsApp και σύμφωνα με το WABetaInfo, οι αντιδράσεις με emojis αποτελούν ήδη μέρος της έκδοσης beta του WhatsApp.

Η λειτουργία αυτή θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του WhatsApp να απαντούν σε ένα μήνυμα χωρίς να χρειάζεται να στείλουν γραπτή απάντηση.

Επιπλέον, αν παίρνετε μέρος σε πολλές ομαδικές συνομιλίες του WhatsApp, οι αντιδράσεις με emojis μπορεί να σας εξοικονομήσουν χρόνο, αλλά και να μειώσουν την ποσότητα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων που λαμβάνετε.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές των emojis που θα προσφέρονται ως αντίδραση σε ένα μήνυμα. Αλλά φήμες θέλουν την εφαρμογή του WhatsApp να δανείζεται στοιχεία της εφαρμογής του  Messenger, προσφέροντας διαφορετικές επιλογές αντιδράσεων.

Εσείς χρησιμοποιείτε emojis στις συνομιλίες σας; Πώς θα σας φαινόταν η νέα αυτή λειτουργία του WhatsApp; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια που ακολουθούν.

Για να βεβαιωθείτε πως λαμβάνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες λειτουργίες της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας, κάντε λήψη της τελευταίας έκδοσης του WhatsApp στον παρακάτω σύνδεσμο.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, κλήσεων και ηχητικών εγγραφών μέσω WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με εύκολο τρόπο!

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …

Πώς να Προσθέσετε Συνδέσμους στις Δημοσιεύσεις και τις Ιστορίες του Instagram
Πώς να Προσθέσετε Συνδέσμους στις Δημοσιεύσεις και τις Ιστορίες του Instagram

Αν θέλετε να προωθήσετε την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας στο Instagram ίσως να έχετε ήδη διαπιστώσει πως δεν υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το κάνετε. Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μας επιτρέπει να δημιουργούμε έναν νέο λογαριασμό μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά δεν ισχύει το ίδιο…

Πώς να Μεταφέρετε το Ιστορικό Συνομιλιών του WhatsApp μεταξύ Android και iOS
Πώς να Μεταφέρετε το Ιστορικό Συνομιλιών του WhatsApp μεταξύ Android και iOS

Αν αγοράσατε μόλις το πρώτο σας Android και θέλετε να μεταφέρετε το ιστορικό των συνομιλιών σας στο WhatsApp από μια iOS συσκευή ή το αντίθετο, τωρά πια μπορείτε να το κάνετε με εύκολο τρόπο. Οι δημιουργοί της δημοφιλούς εφαρμογής ανακοίνωσαν στην πρόσφατη εκδήλωση για το και…

Πώς να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα σχόλια και μηνύματα στο Instagram
Πώς να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα σχόλια και μηνύματα στο Instagram

Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους ακόλουθούς τους. Ένα από τα αρνητικά το Instagram είναι πως αν το προφίλ σας είναι δημόσιο, μπορεί να λαμβάνετε σχόλια και μηνύματα από …

Πώς να πάρετε μέρος σε μια κλήση του WhatsApp αφού έχει ξεκινήσει
Πώς να πάρετε μέρος σε μια κλήση του WhatsApp αφού έχει ξεκινήσει

Το WhatsApp είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο προσφέρει μια λειτουργική εφαρμογή για Android που ενημερώνεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά για άκομη πιο άμεση επικοινωνία. Εκτός από μηνύματα κειμένου, η ε…