Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας

Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάζουν κρυπτογραφημένα μηνύματα με απόλυτη ασφάλεια.

Εκτός από μηνύματα κειμένου, μέσω του Telegram μπορείτε να ανταλλάξετε και φωτογραφίες, βίντεο, καθώς και άλλο περιεχόμενο, έχοντας πάντα μια καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Σε κάποιες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που λαμβάνετε στις συνομιλίες σας μπορεί να αποθηκεύονται αυτόματα στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας.

Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη και αποθήκευση των φωτογραφιών και βίντεο του Telegram στο Android σας.

Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και εξοικονομήστε χώρο και δεδομένα στο smartphone σας.

Απενεργοποίηση Αυτόματης Λήψης Πολυμέσων του Telegram σε Android

Για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αποθήκευση των φωτογραφιών του Telegram στο Android σας, κάντε τις παρακάτω ενέργειες.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο Android σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο του μενού και βρείτε τις Ρυθμίσεις.
 • Πηγαίνετε στην καρτέλα Δεδομένα και Αποθηκευτικός Χώρος > Αυτόματη Λήψη Πολυμέσων.

Εκεί μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε πολυμέσα όταν είστε συνδεδεμένοι σε WiFi ή όταν είστε συνδεδεμένοι στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας της συσκευής σας.

Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε και τις δύο ρυθμίσεις, αλλά και να απενεργοποιήσετε ολοκληρωτικά τη λήψη οποιασδήποτε εικόνας ή βίντεο, σύροντας τους εικονικούς διακόπτες στην ανενεργή θέση.

Επιπλέον, θα έχετε την επιλογή ρύθμισης των τύπων αρχείων που θέλετε να λαμβάνετε αυτόματα στο Android σας.

Απενεργοποίηση Αποθήκευσης Φωτογραφιών στην Γκαλερί των Android

Αν τώρα θέλετε να απενεργοποιήσετε την αποθήκευση των εικόνων που λαμβάνετε στην γκαλερί φωτογραφιών του Android σας, κάντε τις παρακάτω ενέργειες.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Telegram στο Android σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο του μενού και βρείτε τις Ρυθμίσεις.
 • Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις Συνομιλιών.
 • Βρείτε και απενεργοποιήστε την επιλογή Αποθήκευση στην Γκαλερί.

Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να απενεργοποιήσετε οριστικά την αποθήκευση φωτογραφιών στα Android. Αν αλλάξετε γνώμη μπορείτε να ενεργοποιήσετε και πάλι την αποθήκευση εικόνων, ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Βρείτε παρακάτω την ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής του Telegram και απολαύστε όλες τις δωρεάν λειτουργίες που σας προσφέρει αυτό το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας στο κινητό σας.

 1. Telegram

  Telegram

  Το Telegram είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που σας επιτρέπει να ανταλλάζετε μηνύματα κειμένου με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Δημιουργήστε ομάδες συνομιλίας με έως και 200 ​​άτομα, κωδικοποιήστε τα μηνύματά σας, μοιραστείτε βίντεο μεγέθους ως και 1 GB και αποθηκεύστε το περιεχόμενο των συνομιλιών σας στο cloud.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση
Τα Καλύτερα Παιχνίδια ASMR για Android για Απόλυτη Χαλάρωση

Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά; Σας αρέσει να βλέπετε περιεχόμενο ASMR κάθε είδους στο Android σας; Η σημερινή μας λίστα παιχνιδιών είναι για εσάς! Το περιεχόμενο ASMR βρίσκεται πλέον παντού! Από βίντεο στο YouTube και τα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι εφ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Προσομοίωσης Τρένων για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των τρένων; Δοκιμάστε να κατεβάσετε και να παίξετε δωρεάν ένα παιχνίδι προσομοίωσης στο smartphone σας! Τα τρένα εντυπωσιάζουν κυρίως το αντρικό κοινό όλων των ηλικιών, και πρόκειται για μια εξαιρετικά ξεχωριστή κατηγορία παιχνιδιών, που δε θα μπορούσε να λείπ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Marvel για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας ως υπερήρωες; Δοκιμάστε να παίξετε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια της Marvel. Η Marvel εκτός από κόμιξ και κινηματογραφικά blockbuster προσφέρει ακόμη και δυναμικά παιχνίδια για το Android σας. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, στα παιχνίδια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Μπιλιάρδου για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσει το μπιλιάρδο; Αναζητάτε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στο Android σας; Οι εφαρμογές μπιλιάρδου που συγκεντρώσαμε παρακάτω είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε! Το μπιλιάρδο είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι τόσο στον πραγματικό κόσμο, όσο και στον κόσμο των Android μας! Ο στόχος …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Metroidvania για Android που Πρέπει να Παίξετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια metroidvania; Περάστε τον χρόνο σας με τις δωρεάν εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω! Το Metroidvania είναι ένα είδος των παιχνιδιών δράσης και περιπέτειας με εκατομμύρια φανατικούς gamers σε όλον τον κόσμο. Η δημοφιλής αυτή κατηγορία παιχνιδιών…