Πώς να Προσθέσετε Συνδέσμους στις Δημοσιεύσεις και τις Ιστορίες του Instagram

Αν θέλετε να προωθήσετε την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας στο Instagram ίσως να έχετε ήδη διαπιστώσει πως δεν υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το κάνετε.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μας επιτρέπει να δημιουργούμε έναν νέο λογαριασμό μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την προσθήκη συνδέσμων στις δημοσιεύσεις σας.

Κι αυτό από τη μία είναι καλό, για να μη λαμβάνουμε συνεχώς διαφημίσεις άλλων χρηστών, από την άλλη όμως δυσκολεύει την προώθηση της δικής μας επιχείρησης.

Μάθετε παρακάτω τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να προσθέσετε συνδέσμους στο περιεχόμενο του Instagram και μοιραστείτε την ιστοσελίδα σας με το κοινό σας.

Προσθήκη Συνδέσμου στις Ιστορίες του Instagram

Αν μοιράζεστε ιστορίες με τους ακόλουθούς σας στο Instagram μπορείτε να προσθέσετε τη λειτουργία Δείτε Περισσότερα ή See More στο κάτω μέρος της οθόνης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας σας στην ιστορία που δημιουργείτε, πατώντας το εικονίδιο του συνδέσμου, πάνω δεξιά.

Αφού κάνετε δημοσίευση, οι ακόλουθοί σας θα μπορούν να κάνουν swipe up για να μεταφερθούν απευθείας στη σελίδα σας.

Θα πρέπει όμως να πούμε πως η λειτουργία αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε χρήστες με λιγότερους από 10.000 ακόλουθους.

Ένας άλλος τρόπος να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργία είναι να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας με το σύμβολο verified, κάτι που επίσης όμως δεν είναι εύκολο.

Προσθήκη Συνδέσμου στις Δημοσιεύσεις του Instagram

Η λειτουργία συνδέσμων στις δημοσιεύσεις του Instagram είναι πιο εύκολη υπόθεση, αλλά με ένα σημαντικό μειονέκτημα: θα πρέπει να πληρώσετε για να προσθέσετε τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας σας.

Πιο συγκεκριμένα, όταν γράφετε τη λεζάντα της δημοσίευσης σας, ακριβώς από κάτω θα βρείτε ένα πεδίο για την προσθήκη της ιστοσελίδας σας.

Οι τιμές ξεκινάνε από $1 και αυξάνονται ανάλογα με τη διάρκεια και τις άλλες παραμέτρους που θα επιλέξετε.

Προσθήκη Συνδέσμου στο Προφίλ του Instagram

Ο πιο απλός τρόπος για την προώθηση της ιστοσελίδας σας είναι μέσω της σελίδας προφίλ του Instagram. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στις Ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και να προσθέσετε την ιστοσελίδα σας στο πεδίο του συνδέσμου.

Δυστυχώς, προς το παρόν υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης μόνο μίας ιστοσελίδας στο προφίλ σας. Αν θέλετε να προωθήσετε περισσότερες από μία ιστοσελίδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία όπως το Linktree που σας επιτρέπει να προσθέτετε μια λίστα ιστοσελίδων, δημιουργώντας έναν αυτόματο σύνδεσμο.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …

Πώς να Προσθέσετε Συνδέσμους στις Δημοσιεύσεις και τις Ιστορίες του Instagram
Πώς να Προσθέσετε Συνδέσμους στις Δημοσιεύσεις και τις Ιστορίες του Instagram

Αν θέλετε να προωθήσετε την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας στο Instagram ίσως να έχετε ήδη διαπιστώσει πως δεν υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το κάνετε. Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μας επιτρέπει να δημιουργούμε έναν νέο λογαριασμό μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά δεν ισχύει το ίδιο…

Πώς να Μεταφέρετε το Ιστορικό Συνομιλιών του WhatsApp μεταξύ Android και iOS
Πώς να Μεταφέρετε το Ιστορικό Συνομιλιών του WhatsApp μεταξύ Android και iOS

Αν αγοράσατε μόλις το πρώτο σας Android και θέλετε να μεταφέρετε το ιστορικό των συνομιλιών σας στο WhatsApp από μια iOS συσκευή ή το αντίθετο, τωρά πια μπορείτε να το κάνετε με εύκολο τρόπο. Οι δημιουργοί της δημοφιλούς εφαρμογής ανακοίνωσαν στην πρόσφατη εκδήλωση για το και…

Πώς να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα σχόλια και μηνύματα στο Instagram
Πώς να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα σχόλια και μηνύματα στο Instagram

Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους ακόλουθούς τους. Ένα από τα αρνητικά το Instagram είναι πως αν το προφίλ σας είναι δημόσιο, μπορεί να λαμβάνετε σχόλια και μηνύματα από …

Πώς να πάρετε μέρος σε μια κλήση του WhatsApp αφού έχει ξεκινήσει
Πώς να πάρετε μέρος σε μια κλήση του WhatsApp αφού έχει ξεκινήσει

Το WhatsApp είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο προσφέρει μια λειτουργική εφαρμογή για Android που ενημερώνεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά για άκομη πιο άμεση επικοινωνία. Εκτός από μηνύματα κειμένου, η ε…