Πώς να Ενεργοποιήσετε και να Χρησιμοποιήσετε τη Λειτουργία Διακοπών στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επικοινωνίας που μας επιτρέπει να ανταλλάζουμε άμεσα μηνύματα, εντελώς δωρεάν, έχοντας μόνο μια καλή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Τί γίνεται όμως όταν πάμε διακοπές; Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για την εργασία σας ή αν απλά θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις συνεχείς συνομιλίες στη δημοφιλή εφαρμογή, μπορείτε να το κάνετε με την έξυπνη λειτουργία διακοπών στο Android σας.

Η λειτουργία διακοπών δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς πρόκειται για την υπάρχουσα λειτουργία αρχειοθέτησης που σας προσφέρει το WhatsApp εντελώς δωρεάν.

Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς μπορείτε να αρχειοθετήσετε τις συνομιλίες που δε θέλετε να ακολουθείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, χωρίς να χρειάζεται να τις σβήσετε ή να τις μπλοκάρετε.

Ενεργοποίηση και Χρήση της Λειτουργίας Διακοπών στο WhatsApp των Android

Η λειτουργία διακοπών αποτελεί μια καλή λύση για τις απλές συνομιλίες, αλλά και τις ομαδικές συνομιλίες, τις οποίες θέλετε να διακόψετε προσωρινά, χωρίς όμως να παρεξηγηθείτε με τους συνομιλητές σας.

Ουσιαστικά αυτό που κάνετε είναι να αρχειοθετείτε τις συνομιλίες που θέλετε, μεταφέροντάς τες στο αρχείο των συνομιλιών σας, χωρίς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλα τα νέα μηνύματα.

Πιο συγκεκριμένα, για να αρχειοθετήσετε μια συνομιλία κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Πηγαίνετε στις Συνομιλίες σας και βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να αρχειοθετήσετε.
  • Πατήστε το εικονίδιο με το φακελάκι και το κάτω βέλος που συμβολίζει την Αρχειοθέτηση και η συνομιλία σας θα μεταφερθεί στο αρχείο σας.

Να θυμάστε πως το αρχείο των μηνυμάτων σας βρίσκεται στο πάνω μέρος της λίστας συνομιλιών, σε διαφορετικό σημείο από τα υπόλοιπα μηνύματα.

Όταν επιστρέψετε από τις διακοπές σας, μπορείτε πάντα να μεταφέρετε τις αρχειοθετημένες συνομιλίες σας πίσω στην κύρια λίστα μηνυμάτων, ακολουθώντας τα ίδια βήματα και να διαβάσατε τα μηνύματα. Η μόνη διαφορά είναι πως το εικονίδιο με το φακελάκι θα έχει ένα βέλος που θα δείχνει προς τα πάνω, αντί για προς τα κάτω.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής του WhatsApp και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας μέσα από τη σελίδα του Androidlist.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, κλήσεων και ηχητικών εγγραφών μέσω WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με εύκολο τρόπο!

Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp
Πώς να Ενεργοποιήσετε Κρυπτογραφημένα Αντίγραφα Ασφαλείας στο WhatsApp

Το WhatsApp είναι το κορυφαίο εργαλείο επικοινωνίας που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάσσουν μηνύματα και άλλου είδους περιεχόμενο, εντελώς δωρεάν, έχοντας μόνο μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η δημοφιλής εφαρμογή κάνει την επικοινωνία μας ακόμη πιο εύκολη, προσφέροντας νέε…

Πώς να επαναφέρετε τις επαφές στο Telegram των Android
Πώς να επαναφέρετε τις επαφές στο Telegram των Android

Το Telegram γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στη χώρα μας, προσφέροντας στους χρήστες του νέες λειτουργίες που το κάνουν ακόμη πιο αποδοτικό. Εκτός από την εύκολη χρήση και την ποικιλία αστείων αυτοκόλλητων, η δημοφιλής εφαρμογή προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον ανταλλαγής μηνυμά…

Πώς να Αλλάξετε το Θέμα Κάθε Συνομιλίας σας στο Telegram
Πώς να Αλλάξετε το Θέμα Κάθε Συνομιλίας σας στο Telegram

To Telegram είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλείτε με άλλους χρήστες της εφαρμογής εντελώς δωρεάν. Η δημοφιλής εφαρμογή ξεχωρίζει χάρη στο ασφαλές της περιβάλλον, προσφέροντας τη δυνατότητα αποστολής κρυπτογραφημένων μην…

Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας
Πώς να Αλλάξετε το Εικονίδιο της Ομάδας σας στο WhatsApp του Android σας

Αν χρησιμοποιείτε το WhatsApp για να συνομιλείτε με τους φίλους σας σε ομάδες στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πως μπορείτε να δώσετε μια ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας, αλλάζοντας το εικονίδιο του γκρουπ σας. Οι ομάδες του WhatsApp είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε χρήστες που…

Πώς να Αποθηκεύσετε τα Instagram Stories ως Πρόχειρα
Πώς να Αποθηκεύσετε τα Instagram Stories ως Πρόχειρα

Είστε φανατικοί χρήστες του Instagram; Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πως μπορείτε να δημιουργείτε ιστορίες τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε ως πρόχειρα για να τις χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε. Το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο προσφέρει στους χρήστες του όλο και περισσότερες…