Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG όπως το ROBLOX για να Παίξετε στο Android σας

Είστε φανατικοί παίκτες της εφαρμογής του ROBLOX; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες εναλλακτικές επιλογές με στοιχεία, ίδια με αυτά του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Το ROBLOX είναι μια πλατφόρμα διαδικτυακών παιχνιδιών που επιτρέπει στους παίκτες του να δημιουργούν τα δικά τους παιχνίδια σε μοναδικούς κόσμους και να αλληλεπιδρούν με παίκτες από όλο τον κόσμο.

Η εφαρμογή έχει ήδη εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον πλανήτη και προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο και πλούσιο σε χρώματα περιβάλλον παιχνιδιού.

Αν είστε εξοικειωμένοι με τη δημοφιλή εφαρμογή του ROBLOX και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι ανάλογο στο Android σας, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία παρόμοιων παιχνιδιών.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας και αντικαταστήστε το κορυφαίο εργαλείο με μια νέα, διασκεδαστική εφαρμογή.

 1. Minecraft

  Minecraft

  To Minecraft δε χρειάζεται συστάσεις στους gamers! Το δημοφιλές παιχνίδι έχει πλέον παίκτες όλων των ηλικιών και από όλο τον κόσμο. Μπείτε σε έναν απέραντο κόσμο, χωρίς περιορισμούς, και δημιουργήστε κατασκευές όλων των ειδών, καθώς και όπλα, για να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες σε πραγματικό χρόνο.

 2. Fortnite

  Fortnite

  Το Fortnite είναι ένα επίσης δημοφιλές παιχνίδι, που θυμίζει τη λογική του ROBLOX. Προσγειωθείτε σε ένα νησί με τον ήρωά σας και αντιμετωπίστε άλλους παίκτες σε μάχες τρίτου προσώπου. Θα πρέπει να εξοπλίζεται τον χαρακτήρα σας με νέα στοιχεία και χρήσιμα όπλα για να είστε ο τελευταίος επιζών.

 3. Terraria

  Terraria

  Το Terraria αποτελεί μια επίσης καλή επιλογή για τους λάτρεις του είδους. Μπείτε σε έναν μαγικό κόσμο και δημιουργήστε ό,τι βάζετε στο νου σας με τα στοιχεία που θα βρείτε στο περιβάλλον σας. Θα πρέπει να ολοκληρώνετε διαφόρων ειδών αποστολές και να μη σταματάτε να εξερευνείτε τον κόσμο του παιχνιδιού.

 4. Brawl Stars

  Brawl Stars

  Το Brawl Stars είναι ίσως η καλύτερη εναλλακτική του ROBLOX, χάρη στον διασκεδαστικό τρόπο παιχνιδιού του και το πολύχρωμο περιβάλλον του. Όπως και στα άλλα δημοφιλή παιχνίδια του είδους, έτσι κι εδώ θα πρέπει να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας και να πάρετε μέρος σε μάχες για να βγείτε νικητές.

 5. The Blockheads

  The Blockheads

  Αν τέλος αναζητάτε μια επιλογή 2D με ρεαλιστικό περιβάλλον, το The Blockheads είναι για εσάς. Εδώ καλείστε να δημιουργήσετε έναν κόσμο από το μηδέν με τους χαρακτήρες σας, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζετε ρεαλιστικές προκλήσεις, όπως διαφορετικές εποχές, αλλά και αλλαγές του καιρού.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Αγώνων Ταχύτητας για Παιδιά
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Αγώνων Ταχύτητας για Παιδιά

Θέλετε να διασκεδάσετε τα παιδιά σας με ένα παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μία από τις εφαρμογές που σας προτείνουμε στο σημερινό μας άρθρο. Τα παιχνίδια ταχύτητας είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής κατηγορία, που ενθουσιάζουν χρήστες όλων των ηλικιών. Πολλά από…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κλίκερ για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Κλίκερ για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Αν ψάχνετε ένα νέο παιχνίδι που θα σας κάνει να κολλήσετε στο Android σας, δοκιμάστε ένα από τα παιχνίδια κλίκερ που σας προτείνουμε παρακάτω. Τα παιχνίδια κλίκερ έχουν λίγο πολύ τον ίδιο στόχο: θα πρέπει να στοχεύσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην οθόνη του Android σας και…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Point and Click για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Point and Click για Android που Αξίζει να Κατεβάσετε

Αν είστε φανατικοί gamers πιθανότατα ήδη να γνωρίζετε τα συναρπαστικά παιχνίδια Point & Click που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στα Android. Στα εθιστικά αυτά παιχνίδια ο στόχος σας είναι απλός: θα πρέπει να στοχεύσετε στο σημείο που θέλετε και να κάνετε κλικ για να εκτελ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Παίζετε Χωρίς Σύνδεση στο Ίντερνετ
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Android για να Παίζετε Χωρίς Σύνδεση στο Ίντερνετ

Αν είστε φανατικοί gamers πιθανότατα να θέλετε να παίζετε παιχνίδια όπου κι αν βρίσκεστε. Τί γίνεται όμως όταν δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε κάποιο δίκτυο WiFi; Στις μέρες μας, τα περισσότερα παιχνίδια Android απαιτούν σύνδεση στο Ίντερνετ για να παίζετε με άλλους παίκτες, αλ…

Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας
Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας

Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάζουν κρυπτογραφημένα μηνύματα με απόλυτη ασφάλεια. Εκτός από μηνύματα κειμένου, μέσω του Telegram μπορείτε να ανταλλάξετε και φωτογραφίες, βίντεο, καθώς και άλλο περ…