Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG όπως το ROBLOX για να Παίξετε στο Android σας

Είστε φανατικοί παίκτες της εφαρμογής του ROBLOX; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες εναλλακτικές επιλογές με στοιχεία, ίδια με αυτά του δημοφιλούς παιχνιδιού.

Το ROBLOX είναι μια πλατφόρμα διαδικτυακών παιχνιδιών που επιτρέπει στους παίκτες του να δημιουργούν τα δικά τους παιχνίδια σε μοναδικούς κόσμους και να αλληλεπιδρούν με παίκτες από όλο τον κόσμο.

Η εφαρμογή έχει ήδη εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον πλανήτη και προσφέρει ένα καλοσχεδιασμένο και πλούσιο σε χρώματα περιβάλλον παιχνιδιού.

Αν είστε εξοικειωμένοι με τη δημοφιλή εφαρμογή του ROBLOX και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι ανάλογο στο Android σας, στο Androidlist θα βρείτε μια ποικιλία παρόμοιων παιχνιδιών.

Βρείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας και αντικαταστήστε το κορυφαίο εργαλείο με μια νέα, διασκεδαστική εφαρμογή.

 1. Minecraft

  Minecraft

  To Minecraft δε χρειάζεται συστάσεις στους gamers! Το δημοφιλές παιχνίδι έχει πλέον παίκτες όλων των ηλικιών και από όλο τον κόσμο. Μπείτε σε έναν απέραντο κόσμο, χωρίς περιορισμούς, και δημιουργήστε κατασκευές όλων των ειδών, καθώς και όπλα, για να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες σε πραγματικό χρόνο.

 2. Fortnite

  Fortnite

  Το Fortnite είναι ένα επίσης δημοφιλές παιχνίδι, που θυμίζει τη λογική του ROBLOX. Προσγειωθείτε σε ένα νησί με τον ήρωά σας και αντιμετωπίστε άλλους παίκτες σε μάχες τρίτου προσώπου. Θα πρέπει να εξοπλίζεται τον χαρακτήρα σας με νέα στοιχεία και χρήσιμα όπλα για να είστε ο τελευταίος επιζών.

 3. Terraria

  Terraria

  Το Terraria αποτελεί μια επίσης καλή επιλογή για τους λάτρεις του είδους. Μπείτε σε έναν μαγικό κόσμο και δημιουργήστε ό,τι βάζετε στο νου σας με τα στοιχεία που θα βρείτε στο περιβάλλον σας. Θα πρέπει να ολοκληρώνετε διαφόρων ειδών αποστολές και να μη σταματάτε να εξερευνείτε τον κόσμο του παιχνιδιού.

 4. Brawl Stars

  Brawl Stars

  Το Brawl Stars είναι ίσως η καλύτερη εναλλακτική του ROBLOX, χάρη στον διασκεδαστικό τρόπο παιχνιδιού του και το πολύχρωμο περιβάλλον του. Όπως και στα άλλα δημοφιλή παιχνίδια του είδους, έτσι κι εδώ θα πρέπει να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας και να πάρετε μέρος σε μάχες για να βγείτε νικητές.

 5. The Blockheads

  The Blockheads

  Αν τέλος αναζητάτε μια επιλογή 2D με ρεαλιστικό περιβάλλον, το The Blockheads είναι για εσάς. Εδώ καλείστε να δημιουργήσετε έναν κόσμο από το μηδέν με τους χαρακτήρες σας, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζετε ρεαλιστικές προκλήσεις, όπως διαφορετικές εποχές, αλλά και αλλαγές του καιρού.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cross-Platform για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια cross-platform όλων των εποχών; Η σημερινή μας λίστα περιλαμβάνει τα καλύτερα παιχνίδια του είδους που αξίζει να κατεβάσετε στο Android σας! Τα παιχνίδια cross-platform είναι δωρεάν παιχνίδια πλατφόρμας για Android, που σα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cyberpunk για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Cyberpunk για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των ταινιών και σειρών cyberpunk; Ανακαλύψτε τα συναρπαστικά παιχνίδια Android του είδους που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα cyberpunk παιχνίδια σας μεταφέρουν σε κόσμους του μέλλοντος, με αντίξοες συνθήκες και φουτουριστικά στοιχεία. Από ρομπότ και ιπτάμενα αυτοκίν…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG όπως το ROBLOX για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG όπως το ROBLOX για να Παίξετε στο Android σας

Είστε φανατικοί παίκτες της εφαρμογής του ROBLOX; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες εναλλακτικές επιλογές με στοιχεία, ίδια με αυτά του δημοφιλούς παιχνιδιού. Το ROBLOX είναι μια πλατφόρμα διαδικτυακών παιχνιδιών που επιτρέπει στους παίκτες του να δημιουργούν τα …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG για να Παίξετε Σήμερα στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG για να Παίξετε Σήμερα στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών RPG; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι που θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας; Στο άρθρο αυτό θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές RPG που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers! Τα RPG (ή Role-Playing Games) δεν είναι τυχαία μια α…

Τα Καλύτερα RPG Παιχνίδια του 2015 για Android
Τα Καλύτερα RPG Παιχνίδια του 2015 για Android

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η χρονιά, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τα 5 καλύτερα RPG παιχνίδια του 2015! Τα Role Playing παιχνίδια, αποτελούν μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες χιλιάδων χρηστών Android όλων των ηλικιών, σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδια που διαφέρουν …