Πώς να πάρετε μέρος σε μια κλήση του WhatsApp αφού έχει ξεκινήσει

Το WhatsApp είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο προσφέρει μια λειτουργική εφαρμογή για Android που ενημερώνεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά για άκομη πιο άμεση επικοινωνία.

Εκτός από μηνύματα κειμένου, η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει επιπλέον και να κάνετε βιντεοκλήσεις με ως και 8 άλλους χρήστες. Η λειτουργία αυτή αποδείχθηκε εξαιρετικά χρήσιμη κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού, καθώς οι περισσότερες φιλικές ή επαγγελματικές συναντήσεις γίνονται πλέον online.

Η τελευταία έκδοση της εφαρμογής σας δίνει μια ακόμη χρήσιμη επιλογή: θα μπορείτε πλέον να παίρνετε μέρος σε μια ομαδική κλήση του WhatsApp αφού έχει ξεκινήσει.

Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος σας καλέσει να πάρετε μέρος σε μια ομαδική κλήση και δεν μπορείτε να απαντήσετε αμέσως θα έχετε τη δυνατότητα να μπείτε στη συνομιλία μόλις είστε διαθέσιμοι.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και πάρτε μέρος σε ομαδικής κλήσεις στο WhatsApp όποτε εσείς θέλετε.

Σύνδεση σε Ομαδικές Κλήσεις του WhatsApp αφού έχουν ξεκινήσει

Όταν κάποιος χρήστης σας καλεί να πάρετε μέρος σε μια ομαδική κλήση του WhatsApp λαμβάνετε ένα μήνυμα που σας ειδοποιεί με την πρόσκληση σε πραγματικό χρόνο. Αν δεν μπορείτε να πάρετε μέρος μπορείτε να πατήσετε Απόρριψη.

Αν θέλετε πρώτα να ελέγξετε ποιος παίρνει μέρος στην ομαδική κλήση μπορείτε να πατήσετε τις Πληροφορίες Κλήσης για να δείτε όλους τους συνομιλητές σας.

Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μέρος στη συνομιλία κάνοντας άμεση σύνδεση. Αν αποφασίσετε να περιμένετε λίγο πριν συνδεθείτε στην ομαδική κλήση μπορείτε να επανέλθετε αργότερα και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του WhatsApp.
  • Πηγαίνετε στην καρτέλα των Κλήσεων.
  • Πατήστε πάνω στην ομαδική κλήση που θέλετε.
  • Κάντε Σύνδεση για να πάρετε μέρος.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να επιλέξετε πότε θέλετε να πάρετε μέρος σε μια ομαδική κλήση του WhatsApp. Να θυμάστε πως αν αποφασίσετε να αγνοήσετε μια κλήση πατώντας Απόρριψη, οι συνομιλητές σας θα ειδοποιηθούν.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής επικοινωνίας του WhatsApp και κάντε άμεση λήψη δωρεάν μέσα από την πλατφόρμα του AndroidList.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, κλήσεων και ηχητικών εγγραφών μέσω WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με εύκολο τρόπο!

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …

Πώς να Προσθέσετε Συνδέσμους στις Δημοσιεύσεις και τις Ιστορίες του Instagram
Πώς να Προσθέσετε Συνδέσμους στις Δημοσιεύσεις και τις Ιστορίες του Instagram

Αν θέλετε να προωθήσετε την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας στο Instagram ίσως να έχετε ήδη διαπιστώσει πως δεν υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το κάνετε. Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μας επιτρέπει να δημιουργούμε έναν νέο λογαριασμό μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά δεν ισχύει το ίδιο…

Πώς να Μεταφέρετε το Ιστορικό Συνομιλιών του WhatsApp μεταξύ Android και iOS
Πώς να Μεταφέρετε το Ιστορικό Συνομιλιών του WhatsApp μεταξύ Android και iOS

Αν αγοράσατε μόλις το πρώτο σας Android και θέλετε να μεταφέρετε το ιστορικό των συνομιλιών σας στο WhatsApp από μια iOS συσκευή ή το αντίθετο, τωρά πια μπορείτε να το κάνετε με εύκολο τρόπο. Οι δημιουργοί της δημοφιλούς εφαρμογής ανακοίνωσαν στην πρόσφατη εκδήλωση για το και…

Πώς να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα σχόλια και μηνύματα στο Instagram
Πώς να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα σχόλια και μηνύματα στο Instagram

Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους ακόλουθούς τους. Ένα από τα αρνητικά το Instagram είναι πως αν το προφίλ σας είναι δημόσιο, μπορεί να λαμβάνετε σχόλια και μηνύματα από …

Πώς να πάρετε μέρος σε μια κλήση του WhatsApp αφού έχει ξεκινήσει
Πώς να πάρετε μέρος σε μια κλήση του WhatsApp αφού έχει ξεκινήσει

Το WhatsApp είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο προσφέρει μια λειτουργική εφαρμογή για Android που ενημερώνεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά για άκομη πιο άμεση επικοινωνία. Εκτός από μηνύματα κειμένου, η ε…