Πώς να Μεταφράσετε Κείμενα στα Instagram Stories

Είστε λάτρεις του Instagram; Σας αρέσει να μοιράζεστε την καθημερινότητά σας στα Instagram Stories; Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη χρήση της δημοφιλούς εφαρμογής στο Android σας.

Αν ακολουθείτε χρήστες που μοιράζονται περιεχόμενο σε άλλες γλώσσες, ίσως να αναρωτιέστε αν υπάρχει ένα εύκολος τρόπος μετάφρασης του κειμένου στα ελληνικά.

Οι δημοσιεύσεις και τα σχόλια στο Instagram προσφέρουν ήδη τη δυνατότητα μετάφρασης σε κάποιες συσκευές και μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής, θα μπορείτε πλέον να μεταφράζετε αυτόματα και τα κείμενα στα Instagram Stories.

Μάθετε παρακάτω πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα αυτή λειτουργία μετάφρασης του περιεχομένου των Instagram Stories και αλληλεπιδράστε καλύτερα με χρήστες από όλο τον κόσμο στο Android σας.

Μετάφραση των Instagram Stories σε Android

Η νέα αυτή λειτουργία μετάφρασης υπόσχεται να φέρει πιο κοντά χρήστες από διαφορετικές χώρες, που μιλούν άλλες γλώσσες. Ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε επαγγελματικά την εφαρμογή του Instagram, θα μπορείτε πλέον να μοιράζεστε περιεχόμενο στη γλώσσα σας, χωρίς να ανησυχείτε για τη μετάφρασή του.

Πιο συγκεκριμένα, αν κάποια από τις ιστορίες που μοιράζεστε ή βλέπετε περιλαμβάνει περιεχόμενο κειμένου σε άλλη γλώσσα, θα υπάρχει μια δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης στο περιβάλλον των Instagram Stories.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε την επιλογή See Translation ή Προβολή Μετάφρασης και το κείμενο θα μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα που θέλετε στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

Να θυμάστε πως η λειτουργία αυτή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για κείμενα και όχι για ηχητικό περιεχόμενο, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει στις μελλοντικές εκδόσεις της εφαρμογής.

Γιατί δεν μπορώ να δω τη Λειτουργία Μετάφρασης στα Instagram Stories;

Αν δεν μπορείτε να δείτε τη λειτουργία μετάφρασης στα Instagram Stories αρχικά ελέγξτε αν χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Παρακάτω θα βρείτε τη νεότερη έκδοση του Instagram που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

Η λειτουργία αυτόματης μετάφρασης θα εμφανιστεί μόνο σε ιστορίες που έχουν κείμενο σε γλώσσες διαφορετικές από τη γλώσσα της συσκευής σας. Δυστυχώς, δεν μπορείτε προς το παρόν να μεταφράζετε στίχους τραγουδιών που μπορεί να συμπεριλαμβάνονται σε μία ιστορία.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …

Πώς να Προσθέσετε Συνδέσμους στις Δημοσιεύσεις και τις Ιστορίες του Instagram
Πώς να Προσθέσετε Συνδέσμους στις Δημοσιεύσεις και τις Ιστορίες του Instagram

Αν θέλετε να προωθήσετε την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας στο Instagram ίσως να έχετε ήδη διαπιστώσει πως δεν υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να το κάνετε. Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο μας επιτρέπει να δημιουργούμε έναν νέο λογαριασμό μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά δεν ισχύει το ίδιο…

Πώς να Μεταφέρετε το Ιστορικό Συνομιλιών του WhatsApp μεταξύ Android και iOS
Πώς να Μεταφέρετε το Ιστορικό Συνομιλιών του WhatsApp μεταξύ Android και iOS

Αν αγοράσατε μόλις το πρώτο σας Android και θέλετε να μεταφέρετε το ιστορικό των συνομιλιών σας στο WhatsApp από μια iOS συσκευή ή το αντίθετο, τωρά πια μπορείτε να το κάνετε με εύκολο τρόπο. Οι δημιουργοί της δημοφιλούς εφαρμογής ανακοίνωσαν στην πρόσφατη εκδήλωση για το και…

Πώς να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα σχόλια και μηνύματα στο Instagram
Πώς να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα σχόλια και μηνύματα στο Instagram

Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους ακόλουθούς τους. Ένα από τα αρνητικά το Instagram είναι πως αν το προφίλ σας είναι δημόσιο, μπορεί να λαμβάνετε σχόλια και μηνύματα από …

Πώς να πάρετε μέρος σε μια κλήση του WhatsApp αφού έχει ξεκινήσει
Πώς να πάρετε μέρος σε μια κλήση του WhatsApp αφού έχει ξεκινήσει

Το WhatsApp είναι μια δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας με εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο προσφέρει μια λειτουργική εφαρμογή για Android που ενημερώνεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά για άκομη πιο άμεση επικοινωνία. Εκτός από μηνύματα κειμένου, η ε…