Πώς να Μεταφράσετε Κείμενα στα Instagram Stories

Είστε λάτρεις του Instagram; Σας αρέσει να μοιράζεστε την καθημερινότητά σας στα Instagram Stories; Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη χρήση της δημοφιλούς εφαρμογής στο Android σας.

Αν ακολουθείτε χρήστες που μοιράζονται περιεχόμενο σε άλλες γλώσσες, ίσως να αναρωτιέστε αν υπάρχει ένα εύκολος τρόπος μετάφρασης του κειμένου στα ελληνικά.

Οι δημοσιεύσεις και τα σχόλια στο Instagram προσφέρουν ήδη τη δυνατότητα μετάφρασης σε κάποιες συσκευές και μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής, θα μπορείτε πλέον να μεταφράζετε αυτόματα και τα κείμενα στα Instagram Stories.

Μάθετε παρακάτω πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα αυτή λειτουργία μετάφρασης του περιεχομένου των Instagram Stories και αλληλεπιδράστε καλύτερα με χρήστες από όλο τον κόσμο στο Android σας.

Μετάφραση των Instagram Stories σε Android

Η νέα αυτή λειτουργία μετάφρασης υπόσχεται να φέρει πιο κοντά χρήστες από διαφορετικές χώρες, που μιλούν άλλες γλώσσες. Ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείτε επαγγελματικά την εφαρμογή του Instagram, θα μπορείτε πλέον να μοιράζεστε περιεχόμενο στη γλώσσα σας, χωρίς να ανησυχείτε για τη μετάφρασή του.

Πιο συγκεκριμένα, αν κάποια από τις ιστορίες που μοιράζεστε ή βλέπετε περιλαμβάνει περιεχόμενο κειμένου σε άλλη γλώσσα, θα υπάρχει μια δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης στο περιβάλλον των Instagram Stories.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε την επιλογή See Translation ή Προβολή Μετάφρασης και το κείμενο θα μεταφραστεί αυτόματα στη γλώσσα που θέλετε στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

Να θυμάστε πως η λειτουργία αυτή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για κείμενα και όχι για ηχητικό περιεχόμενο, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει στις μελλοντικές εκδόσεις της εφαρμογής.

Γιατί δεν μπορώ να δω τη Λειτουργία Μετάφρασης στα Instagram Stories;

Αν δεν μπορείτε να δείτε τη λειτουργία μετάφρασης στα Instagram Stories αρχικά ελέγξτε αν χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Παρακάτω θα βρείτε τη νεότερη έκδοση του Instagram που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

Η λειτουργία αυτόματης μετάφρασης θα εμφανιστεί μόνο σε ιστορίες που έχουν κείμενο σε γλώσσες διαφορετικές από τη γλώσσα της συσκευής σας. Δυστυχώς, δεν μπορείτε προς το παρόν να μεταφράζετε στίχους τραγουδιών που μπορεί να συμπεριλαμβάνονται σε μία ιστορία.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το Telegram Premium και πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Η εφαρμογή του Telegram θα λανσάρει σύντομα το νέο Premium πρόγραμμα στους χρήστες της και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε τα πάντα για τα προνόμια της αναβαθμισμένης αυτής έκδοσης. Το Telegram είναι ένα δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας, που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εφαρμο…

Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android
Τι είναι τα WhatsApp Communities και Πότε θα είναι Διαθέσιμα στα Android

Το WhatsApp εξελίσσεται συνεχώς με νέες λειτουργίες ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία των χρηστών του. Η δημοφιλής εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα WhatsApp Communities ή Κοινότητες, που υπόσχονται να βελτιώσουν τις ομαδικές συνομιλίες. Η Meta θα ξεκινήσει τις…

Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok
Όλα Όσα Χρειάζεται να Ξέρετε για την Ιδιωτικότητά σας στο TikTok

To TikTok είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας για την κοινοποίηση σύντομων βίντεο μερικών δευτερολέπτων. Όπως όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και το TikTok, μπορεί να κρύβουν μερικούς κινδύνους σχετικά με την προστασία του απορρήτου…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του Telegram

Η εφαρμογή του Telegram είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας των χρηστών Android, χάρη στο οργανωμένο και εύχρηστο περιβάλλον που προσφέρει στους χρήστες του. Η δημοφιλής εφαρμογή ανανεώθηκε πρόσφατα με νέες λειτουργίες, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότ…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …