Πώς να στείλετε Soundmojis στο Facebook Messenger

Σας αρέσει να ανταλλάζετε emojis στις συνομιλίες σας στο Facebook Messenger; Η νέα προσθήκη στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο υπόσχεται να σας διασκεδάσει!

Ένα emoji αντιστοιχεί σε χίλιες λέξεις και οι δημιουργοί του Facebook φαίνεται να το γνωρίζουν καλά, καθώς αποφάσισαν να δώσουν φωνή στα δημοφιλή αυτά στοιχεία των συνομιλιών μας, για να τα κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστά.

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες η συλλογή των emojis στο Facebook Messenger ανανεώθηκε με μια νέα προσθήκη: τα Soundmojis! Όπως λέει και το όνομά τους, πρόκειται για ένα νέο είδους emoji που αναπαράγουν έναν σύντομο ήχο.

Για παράδειγμα, το emoji με το χειροκρότημα θα αναπαράγει έναν ήχο πραγματικού χειροκροτήματος, ενώ ένα emoji με ένα γελαστό πρόσωπο θα αναπαράγει ένα αληθινό γέλιο.

Μάθετε παρακάτω πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι εσείς τη νέα αυτή προσθήκη και διασκεδάστε ακόμη περισσότερο στις συνομιλίες σας στο Facebook Messenger.

Αποστολή Soundmojis στο Facebook Messenger

Για να αποκτήστε πρόσβαση στη συλλογή των Soundmojis του Facebook Messenger του Android σας θα πρέπει πρώτα να ανανεώσετε την εφαρμογή και να βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση.

Στη συνέχεια, κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Facebook Messenger στο Android σας.
  • Ανοίξτε τη συνομιλία που θέλετε.
  • Πατήστε το εικονίδιο των emojis με το χαμογελαστό πρόσωπο.
  • Πατήστε το εικονίδιο του ηχείο και εκεί θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα Soundmojis.
  • Επιλέξτε αυτό που θέλετε και πατήστε για να κάνετε προεπισκόπηση του ήχου.
  • Τέλος, κάντε αποστολή στον συνομιλητή σας.

Να θυμάστε πως αν λάβετε ένα Soundmoji θα πρέπει να πατήσετε πάνω του για να κάνετε αναπαραγωγή του ήχου, ενώ θα τα ξεχωρίσετε από τα κανονικά emoji από τις γραμμές που έχουν γύρω τους.

Προς το παρόν, οι δημιουργοί του Facebook προσφέρουν επιλογές Soundmojis μερικών από των δημοφιλέστερων emojis, καθώς επίσης και emojis με ηχητικά αποσπάσματα δημοφιλών σειρών, όπως του Bridgerton και του Brooklyn Nine-Nine.

Η συλλογή θα ενημερώνεται διαρκώς με νέες επιλογές Soundmojis, που θα κάνουν τις γραπτές σας επικοινωνίας ακόμη πιο ξεχωριστές.

Εσείς θα χρησιμοποιήσετε τα Soundmojis στις συνομιλίες σας; Μοιραστείτε τις αγαπημένες σας επιλογές στα σχόλια που ακολουθούν!

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση του Facebook Messenger και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας.

  1. Messenger

    Messenger

    Το Facebook Messenger είναι μια δημοφιλής εφαρμογή συνομιλιών, για να συνομιλείτε δωρεάν με τους φίλους σας στο Facebook. Στείλτε μηνύματα κειμένου, ηχητικές εγγραφές, μοιραστείτε φωτογραφίες και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ομαδικές συνομιλίες με πάνω από δύο χρήστες, να κάνετε βιντεοκλήσεις με τους φίλους σας, να δημιουργίες μυστικές συνομιλίες κ.ά.

Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε ένα Κουμπί Επικοινωνίας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρηση σας; Δοκιμάστε να προσθέσετε ένα κουμπί επικοινωνίας για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας! Το Instagram είναι μια εφαρμογή με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, και αρκετοί από αυτούς χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πρ…

Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp
Πώς να Στείλετε Ένα Μήνυμα σε Πολλές Επαφές στο WhatsApp

Θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία επαφές του WhatsApp; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους για την αποστολή περιεχομένου σε πολλαπλούς χρήστες του WhatsApp. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι ένα δωρεάν εργαλείο επικοινωνίας για την αντ…

Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android
Πώς να Κατεβάσετε Ήχους από το Instagram των Android

Είδατε κάποιο βίντεο στο Instagram και θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο του στο Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού για να αποθηκεύσετε όλους τους αγαπημένους σας ήχους στο Android σας! Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστ…

Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε
Τι Είναι το TikTok Shop και Πώς να το Χρησιμοποιήσετε

Το TikTok είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει όλο και περισσότερες λειτουργίες στους χρήστες του. Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι και το TikTok Shop. Όπως λέει και το όνομα του, το TikTok Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εντός …

Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Είδε το Βίντεό σας στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο ως δημοσιεύσεις, reels, αλλά και ιστορίες στον λογαριασμό σας. Πώς μπορείτε όμως να μάθετε ποιος βλέπει το περιεχόμενο σας, και συγκεκριμένα τα βίντεο που μοιράζεστε στη δημοφιλή εφαρμογή; Το κορυφαίο…