Πώς να στείλετε Soundmojis στο Facebook Messenger

Σας αρέσει να ανταλλάζετε emojis στις συνομιλίες σας στο Facebook Messenger; Η νέα προσθήκη στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο υπόσχεται να σας διασκεδάσει!

Ένα emoji αντιστοιχεί σε χίλιες λέξεις και οι δημιουργοί του Facebook φαίνεται να το γνωρίζουν καλά, καθώς αποφάσισαν να δώσουν φωνή στα δημοφιλή αυτά στοιχεία των συνομιλιών μας, για να τα κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστά.

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες η συλλογή των emojis στο Facebook Messenger ανανεώθηκε με μια νέα προσθήκη: τα Soundmojis! Όπως λέει και το όνομά τους, πρόκειται για ένα νέο είδους emoji που αναπαράγουν έναν σύντομο ήχο.

Για παράδειγμα, το emoji με το χειροκρότημα θα αναπαράγει έναν ήχο πραγματικού χειροκροτήματος, ενώ ένα emoji με ένα γελαστό πρόσωπο θα αναπαράγει ένα αληθινό γέλιο.

Μάθετε παρακάτω πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι εσείς τη νέα αυτή προσθήκη και διασκεδάστε ακόμη περισσότερο στις συνομιλίες σας στο Facebook Messenger.

Αποστολή Soundmojis στο Facebook Messenger

Για να αποκτήστε πρόσβαση στη συλλογή των Soundmojis του Facebook Messenger του Android σας θα πρέπει πρώτα να ανανεώσετε την εφαρμογή και να βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση.

Στη συνέχεια, κάντε τα εξής:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Facebook Messenger στο Android σας.
 • Ανοίξτε τη συνομιλία που θέλετε.
 • Πατήστε το εικονίδιο των emojis με το χαμογελαστό πρόσωπο.
 • Πατήστε το εικονίδιο του ηχείο και εκεί θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα Soundmojis.
 • Επιλέξτε αυτό που θέλετε και πατήστε για να κάνετε προεπισκόπηση του ήχου.
 • Τέλος, κάντε αποστολή στον συνομιλητή σας.

Να θυμάστε πως αν λάβετε ένα Soundmoji θα πρέπει να πατήσετε πάνω του για να κάνετε αναπαραγωγή του ήχου, ενώ θα τα ξεχωρίσετε από τα κανονικά emoji από τις γραμμές που έχουν γύρω τους.

Προς το παρόν, οι δημιουργοί του Facebook προσφέρουν επιλογές Soundmojis μερικών από των δημοφιλέστερων emojis, καθώς επίσης και emojis με ηχητικά αποσπάσματα δημοφιλών σειρών, όπως του Bridgerton και του Brooklyn Nine-Nine.

Η συλλογή θα ενημερώνεται διαρκώς με νέες επιλογές Soundmojis, που θα κάνουν τις γραπτές σας επικοινωνίας ακόμη πιο ξεχωριστές.

Εσείς θα χρησιμοποιήσετε τα Soundmojis στις συνομιλίες σας; Μοιραστείτε τις αγαπημένες σας επιλογές στα σχόλια που ακολουθούν!

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση του Facebook Messenger και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας.

 1. Messenger

  Messenger

  Το Facebook Messenger είναι μια δημοφιλής εφαρμογή συνομιλιών, για να συνομιλείτε δωρεάν με τους φίλους σας στο Facebook. Στείλτε μηνύματα κειμένου, ηχητικές εγγραφές, μοιραστείτε φωτογραφίες και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ομαδικές συνομιλίες με πάνω από δύο χρήστες, να κάνετε βιντεοκλήσεις με τους φίλους σας, να δημιουργίες μυστικές συνομιλίες κ.ά.

Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους
Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε! Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκα…

Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android
Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρ…

Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android
Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Θέλετε να επισημάνετε ένα από το σχόλια σε κάποια από τις δημοσιεύσεις σας στην εφαρμογή του TikTok του Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο! Η εφαρμογή του TikTok ακολουθεί το παράδειγμα μεγάλων εφαρμογών όπως του Instagram και του YouTube, προσφέροντας…

Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο…

Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp
Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Οι κωδικοί πρόσβασης passkeys είναι ο νέος τρόπος προστασίας των λογαριασμών μας και έχουν ήδη γίνει μέρος μεγάλων εφαρμογών, όπως το WhatsApp. Και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς να τους ενεργοποιήσετε για τον λογαριασμό σας. Τα passkeys σας επιτρέπουν να κλειδώσετε και…