Πώς να διαγράψετε μαζικά τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook

Οι περισσότεροι χρήστες Android έχουν έναν λογαριασμό στο Facebook και ακόμη περισσότεροι χρήστες Android μπορεί να έχουν μετανιώσει για τις δημοσιεύσεις που μπορεί να κοινοποίησαν στο παρελθόν!

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο συνεχίζει να έχει εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παρά τα σκάνδαλα σχετικά με την προστασία των δεδομένων των χρηστών του.

Η εφαρμογή προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες, αλλά κάποιες ρυθμίσεις συνεχίζουν να είναι αρκετά περίπλοκες. Όπως και με τη διαγραφή του λογαριασμού σας, έτσι και με τη διαγραφή των δημοσιεύσεών σας, η πλατφόρμα του Facebook δε σας προσφέρει έναν εύκολο τρόπο διαγραφής.

Υπάρχει όμως ένας σχετικά εύκολος τρόπος να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα των δημοσιεύσεων σας και είναι προσβάσιμος μέσα από την επίσημη εφαρμογή του Facebook για Android.

Ακολουθήστε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και διαγράψτε με ευκολία δημοσιεύσεις που δε θέλετε να φαίνονται πλέον στο προφίλ σας.

Μαζική Διαγραφή των Δημοσιεύσεών σας στο Facebook

Αν θέλετε να διαγράψετε περιεχόμενο του προφίλ σας στην έκδοση desktop του Facebook θα πρέπει να βρείτε και να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις μία-μία, καθώς δεν υπάρχει ένα αποτελεσματικός τρόπος μαζικής διαγραφής περιεχομένου.

Αν όμως χρησιμοποιείτε την έκδοση του Facebook για Android μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Facebook στο Android σας.
  • Πηγαίνετε στο προφίλ σας και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες.
  • Κάντε κλικ στη Δραστηριότητα > Διαχείριση Δραστηριότητας και στη συνέχεια πατήστε πάνω στο αναδυόμενο παράθυρο Οι Δημοσιεύσεις μου.
  • Εκεί θα βρείτε μια λίστα όλων των δημοσιεύσεών σας. Κάντε κλικ στα κουτάκια δίπλα σε κάθε δημοσίευση για να εκτελέσετε μαζικές ενέργειες.
  • Επιλέξτε αν θέλετε να κάνετε Διαγραφή ή Αρχειοθέτηση και κάντε επιβεβαίωση.

Τόσο εύκολα! Με τον τρόπο αυτόν μπορείτε να απαλλαχθείτε μαζικά από ανεπιθύμητες δημοσιεύσεις που δε θέλετε να φαίνονται στο προφίλ σας.

Όπως το Instagram, έτσι και το Facebook σας επιτρέπει να κάνετε ανάκτηση των διαγραμμένων δημοσιεύσεών σας μέσα σε ένα διάστημα 30 ημερών μετά τη διαγραφή τους.

Ελπίζουμε με το σημερινό μας άρθρο να καταφέρετε να διαγράψετε περιεχόμενο του Facebook μαζικά στο Android σας και να ξεκαθαρίσετε το προφίλ σας.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. Facebook

    Facebook

    Το Facebook είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το smartphone σας. Δημιουργήστε ένα προφίλ, στείλτε μηνύματα, κοινοποιήστε φωτογραφίες και βίντεο, δείτε τί ανεβάζουν οι φίλοι σας και λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις για όλα τα τελευταία νέα.

Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους
Πώς να Μοιράζεστε Δημοσιεύσεις στο Instagram Μόνο με Στενούς Φίλους

Θέλετε να μοιράζεστε τις δημοσιεύσεις και τα reels σας στο Instagram αποκλειστικά και μόνο με τους στενούς σας φίλους; Η δημοφιλής εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπει πλέον να το κάνετε! Το Instagram είναι ένα από τα δημοφιλέστερα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, με εκα…

Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android
Πώς να Αποσυνδεθείτε από το WhatsApp στα Android

Θέλετε να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή του WhatsApp στο smartphone Android σας; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Η εφαρμογή του WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το κορυφαίο εργαλείο σας επιτρ…

Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android
Πώς να Καρφιτσώσετε τα Αγαπημένα σας Σχόλια στο TikTok των Android

Θέλετε να επισημάνετε ένα από το σχόλια σε κάποια από τις δημοσιεύσεις σας στην εφαρμογή του TikTok του Android σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με πολύ απλό τρόπο! Η εφαρμογή του TikTok ακολουθεί το παράδειγμα μεγάλων εφαρμογών όπως του Instagram και του YouTube, προσφέροντας…

Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram
Πώς να Δείτε Ποιος Κοινοποίησε τη Δημοσίευσή σας στο Instagram

Θέλετε να μάθετε αν κάποιος κοινοποίησε μια δημοσίευση σας στη δημοφιλή εφαρμογή του Instagram; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στο σημερινό μας άρθρο. Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram επιτρέπει στους χρήστες της να δημοσιεύουν περιεχόμενο στο…

Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp
Πώς να Ρυθμίσετε Κωδικούς Πρόσβασης Passkeys στο WhatsApp

Οι κωδικοί πρόσβασης passkeys είναι ο νέος τρόπος προστασίας των λογαριασμών μας και έχουν ήδη γίνει μέρος μεγάλων εφαρμογών, όπως το WhatsApp. Και στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πώς να τους ενεργοποιήσετε για τον λογαριασμό σας. Τα passkeys σας επιτρέπουν να κλειδώσετε και…