Πώς να Ανακτήσετε Πρόσφατα Διαγραμμένες Δημοσιεύσεις του Instagram

Χρησιμοποιείτε καθημερινά το Instagram; Στο άρθρο αυτό μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να ανακτήσετε εύκολα τις πρόσφατα διαγραμμένες δημοσιεύσεις σας.

Η εφαρμογή του Instagram αποτελεί μία από τις κορυφαίες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και ιστορίες με τους φίλους μας, εντελώς δωρεάν.

Το δημοφιλές εργαλείο με την υπογραφή του Facebook προσφέρει διάφορες χρήσιμες λειτουργίες για την καλύτερη επικοινωνία σας. Ίσως να μη γνωρίζετε πως μία από αυτές τις λειτουργίες είναι η δυνατότητα ανάκτησης περιεχομένου που μπορεί να διαγράψατε κατα λάθος.

Πιο συγκεκριμένα, στις Ρυθμίσεις του λογαριασμού σας μπορείτε να βρείτε και να ανακτήσετε δημοσιεύσεις μέσα σε 30 μέρες μετά τη διαγραφή τους. Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και επαναφέρετε με ευκολία πρόσφατα διαγραμμένο περιεχόμενο.

Ανάκτηση Πρόσφατα Διαγραμμένων Δημοσιεύσεων του Instagram

Πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να γνωρίσετε ότι εκτός από τα posts, μπορείτε ακόμη να ανακτήσετε και reels, καθώς και IGTV βίντεο.

Όσο για τις Ιστορίες του Instagram, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε ανάκτηση μέσα σε 24 ώρες μετά τη διαγραφή. Αν όμως αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Αρχείου στις Ρυθμίσεις, μπορείτε να ανακτήσετε και τις ιστορίες σας σε διάστημα 30 ημερών, όπως και με τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις σας.

Για να ανακτήσετε τις πρόσφατα διαγραμμένες δημοσιεύσεις σας, κάντε τα εξής:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
 • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 • Βρείτε την καρτέλα Λογαριασμός και πατήστε Πρόσφατες Διαγραφές.
 • Εκεί θα βρείτε όλες τις διαγραμμένες δημοσιεύσεις του τελευταίου μήνα. Επιλέξτε αυτήν που θέλετε και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες που θα βρείτε επάνω δεξιά.
 • Πατήστε Ανάκτηση και στη συνέχεια κάντε επιβεβαίωση του λογαριασμού σας, στέλνοντας ένα OTP στο κινητό ή το email σας.
 • Επιβεβαιώστε την ανάκτηση με το OTP που λάβατε και η δημοσίευση τα επανέλθει στον λογαριασμό σας.

Τόσο εύκολα! Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις αγαπημένες σας δημοσιεύσεις στο Instagram με τον πιο εύκολο τρόπο.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής του Instagram και κάντε λήψη στο Android σας μέσα από τη σελίδα του AndroidList, εντελώς δωρεάν.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!
Δε Λειτουργεί το TikTok; Δείτε τι Μπορείτε να Κάνετε!

Είστε χρήστες του TikTok; Σας αρέσει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε σύντομα βίντεο με τους ακόλουθους σας; Μάθετε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που το TikTok σταματήσει να λειτουργεί στο Android σας. Η εφαρμογή του TikTok είναι σίγουρα μία από τις δημοφιλέστε…

Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram
Πώς να Απενεργοποιήσετε το Ιστορικό Συνδέσμων στο Instagram

Η εφαρμογή του Instagram, μεταξύ άλλων χρήσιμων δραστηριοτήτων, σας επιτρέπει να ελέγχετε τα links που επισκεφτήκατε πρόσφατα. Αν όμως δε θέλετε να έχετε πρόσβαση στο ιστορικό των συνδέσμων σας, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, διαβάζοντας τον σημερινό μας οδ…

Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok
Πώς να Διαγράψετε μια Αναδημοσίευση στο TikTok

Αναδημοσιεύσατε κάποιο βίντεο στο TikTok και το μετανιώσατε; Υπάρχει τρόπος να το διαγράψετε μια για πάντα αποτελεσματικά στο κινητό σας! Η εφαρμογή του TikTok είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, που σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτω…

Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email
Πώς να Λάβετε Κωδικούς Επαλήθευσης του WhatsApp μέσω Email

Αναρωτιέστε αν μπορείτε να λαμβάνετε κωδικούς επαλήθευσης μέσω email αντί για SMS στο WhatsApp του Android σας; Ο οδηγός που δημιουργήσαμε είναι για εσάς! Η λειτουργία επαλήθευσης δύο βημάτων είναι μια προαιρετική επιλογή προστασίας που προσφέρει τόσο το WhatsApp, όσο και άλλ…

Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram
Πώς να Προσθέσετε Προσωπικές Αντωνυμίες στο Instagram

Θέλετε να προσθέσετε τα gender pronouns σας στο προφίλ σας στο Instagram; Υπάρχει τρόπος να το κάνετε ακολουθώντας τα πολύ απλά βήματα του σημερινού μας οδηγού. Οι προσωπικές αντωνυμίες ή gender pronouns προσδιορίζουν το φύλο ενός χρήστη και είναι πλέον μέρος των περισσότερων…