Πώς να Ανακτήσετε Πρόσφατα Διαγραμμένες Δημοσιεύσεις του Instagram

Χρησιμοποιείτε καθημερινά το Instagram; Στο άρθρο αυτό μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να ανακτήσετε εύκολα τις πρόσφατα διαγραμμένες δημοσιεύσεις σας.

Η εφαρμογή του Instagram αποτελεί μία από τις κορυφαίες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και ιστορίες με τους φίλους μας, εντελώς δωρεάν.

Το δημοφιλές εργαλείο με την υπογραφή του Facebook προσφέρει διάφορες χρήσιμες λειτουργίες για την καλύτερη επικοινωνία σας. Ίσως να μη γνωρίζετε πως μία από αυτές τις λειτουργίες είναι η δυνατότητα ανάκτησης περιεχομένου που μπορεί να διαγράψατε κατα λάθος.

Πιο συγκεκριμένα, στις Ρυθμίσεις του λογαριασμού σας μπορείτε να βρείτε και να ανακτήσετε δημοσιεύσεις μέσα σε 30 μέρες μετά τη διαγραφή τους. Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και επαναφέρετε με ευκολία πρόσφατα διαγραμμένο περιεχόμενο.

Ανάκτηση Πρόσφατα Διαγραμμένων Δημοσιεύσεων του Instagram

Πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να γνωρίσετε ότι εκτός από τα posts, μπορείτε ακόμη να ανακτήσετε και reels, καθώς και IGTV βίντεο.

Όσο για τις Ιστορίες του Instagram, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε ανάκτηση μέσα σε 24 ώρες μετά τη διαγραφή. Αν όμως αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Αρχείου στις Ρυθμίσεις, μπορείτε να ανακτήσετε και τις ιστορίες σας σε διάστημα 30 ημερών, όπως και με τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις σας.

Για να ανακτήσετε τις πρόσφατα διαγραμμένες δημοσιεύσεις σας, κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
  • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Βρείτε την καρτέλα Λογαριασμός και πατήστε Πρόσφατες Διαγραφές.
  • Εκεί θα βρείτε όλες τις διαγραμμένες δημοσιεύσεις του τελευταίου μήνα. Επιλέξτε αυτήν που θέλετε και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες που θα βρείτε επάνω δεξιά.
  • Πατήστε Ανάκτηση και στη συνέχεια κάντε επιβεβαίωση του λογαριασμού σας, στέλνοντας ένα OTP στο κινητό ή το email σας.
  • Επιβεβαιώστε την ανάκτηση με το OTP που λάβατε και η δημοσίευση τα επανέλθει στον λογαριασμό σας.

Τόσο εύκολα! Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις αγαπημένες σας δημοσιεύσεις στο Instagram με τον πιο εύκολο τρόπο.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής του Instagram και κάντε λήψη στο Android σας μέσα από τη σελίδα του AndroidList, εντελώς δωρεάν.

  1. Instagram

    Instagram

    Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου
Πώς να Χρησιμοποιήσετε το Telegram Χωρίς Αριθμό Τηλεφώνου

Θέλετε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram, αλλά δε θέλετε να προσθέσετε τον προσωπικό σας αριθμό τηλεφώνου; Παρακάτω θα βρείτε διάφορους τρόπους για τη χρήση του Telegram χωρίς την προσθήκη του κινητού σας. Η εφαρμογή του Telegram λειτουργεί λίγο πολύ όπως όλες οι εφ…

Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram
Πώς να Δημοσιεύετε Βίντεο Μεγαλύτερης Διάρκειας στο Instagram

Θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας στο Instagram των Android; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Instagram χρησιμοποιείται τόσο για προσωπικούς, όσο και για επαγγελματικούς λόγους, επιτρέποντας στους χρήστες …

Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας
Πώς να Προσθέσετε Υπότιτλους στο TikTok του Android σας

Θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις δημιουργίες σας στο TikTok; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα απλά βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Το TikTok σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε διασκεδαστικό περιεχόμενο στο Android σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εκτός …

Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο
Πώς να Αποφύγετε τις Απάτες στο Instagram και να Παραμείνετε Ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Φοβάστε πως πέσατε θύμα απάτης στο Instagram; Παρακάτω θα μάθετε μερικές από τις πιο συνηθισμένες απάτες, καθώς και τρόπους για να τις αποφύγετε. Στις μέρες μας, οι διαδικτυακές απάτες βρίσκονται πλέον παντού, ακόμη και σε εφαρμογές επικοινωνίας όπως το Instagram. Αν λάβατε κ…

Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp
Πώς να Δημιουργήσετε και να Διαχειριστείτε μια Εκδήλωση στο WhatsApp

Είστε χρήστες της εφαρμογής του WhatsApp; Ίσως να μη γνωρίζατε πως έχετε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας εκδηλώσεων εντός της εφαρμογής! Το δημοφιλές εργαλείο επικοινωνίας λάνσαρε πρόσφατα μια νέα λειτουργία εκδηλώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εκ…