Πώς να Ανακτήσετε Πρόσφατα Διαγραμμένες Δημοσιεύσεις του Instagram

Χρησιμοποιείτε καθημερινά το Instagram; Στο άρθρο αυτό μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να ανακτήσετε εύκολα τις πρόσφατα διαγραμμένες δημοσιεύσεις σας.

Η εφαρμογή του Instagram αποτελεί μία από τις κορυφαίες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, που μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε φωτογραφίες, βίντεο, αλλά και ιστορίες με τους φίλους μας, εντελώς δωρεάν.

Το δημοφιλές εργαλείο με την υπογραφή του Facebook προσφέρει διάφορες χρήσιμες λειτουργίες για την καλύτερη επικοινωνία σας. Ίσως να μη γνωρίζετε πως μία από αυτές τις λειτουργίες είναι η δυνατότητα ανάκτησης περιεχομένου που μπορεί να διαγράψατε κατα λάθος.

Πιο συγκεκριμένα, στις Ρυθμίσεις του λογαριασμού σας μπορείτε να βρείτε και να ανακτήσετε δημοσιεύσεις μέσα σε 30 μέρες μετά τη διαγραφή τους. Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω και επαναφέρετε με ευκολία πρόσφατα διαγραμμένο περιεχόμενο.

Ανάκτηση Πρόσφατα Διαγραμμένων Δημοσιεύσεων του Instagram

Πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να γνωρίσετε ότι εκτός από τα posts, μπορείτε ακόμη να ανακτήσετε και reels, καθώς και IGTV βίντεο.

Όσο για τις Ιστορίες του Instagram, η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε ανάκτηση μέσα σε 24 ώρες μετά τη διαγραφή. Αν όμως αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Αρχείου στις Ρυθμίσεις, μπορείτε να ανακτήσετε και τις ιστορίες σας σε διάστημα 30 ημερών, όπως και με τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις σας.

Για να ανακτήσετε τις πρόσφατα διαγραμμένες δημοσιεύσεις σας, κάντε τα εξής:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram.
 • Πατήστε το εικονίδιο του Μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 • Βρείτε την καρτέλα Λογαριασμός και πατήστε Πρόσφατες Διαγραφές.
 • Εκεί θα βρείτε όλες τις διαγραμμένες δημοσιεύσεις του τελευταίου μήνα. Επιλέξτε αυτήν που θέλετε και πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες που θα βρείτε επάνω δεξιά.
 • Πατήστε Ανάκτηση και στη συνέχεια κάντε επιβεβαίωση του λογαριασμού σας, στέλνοντας ένα OTP στο κινητό ή το email σας.
 • Επιβεβαιώστε την ανάκτηση με το OTP που λάβατε και η δημοσίευση τα επανέλθει στον λογαριασμό σας.

Τόσο εύκολα! Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις αγαπημένες σας δημοσιεύσεις στο Instagram με τον πιο εύκολο τρόπο.

Βρείτε παρακάτω την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής του Instagram και κάντε λήψη στο Android σας μέσα από τη σελίδα του AndroidList, εντελώς δωρεάν.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Αφαιρέσετε Ακόλουθους του Instagram Χωρίς να Κάνετε Αποκλεισμό
Πώς να Αφαιρέσετε Ακόλουθους του Instagram Χωρίς να Κάνετε Αποκλεισμό

Σας έχει τύχει να σας ακολουθεί κάποιος ανεπιθύμητος χρήστης στο Instagram; Τώρα υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε ακόλουθους στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με εύκολο τρόπο. Στις μέρες μας, ο αριθμός των ακόλουθων παίζει καθοριστικό ρόλο για τις επιχειρήσεις ή τους influencers του…

Πώς να Aλλάξετε το Χρώμα των Emojis του WhatsApp
Πώς να Aλλάξετε το Χρώμα των Emojis του WhatsApp

To WhatsApp σας επιτρέπει μεταξύ άλλων να χρησιμοποιείτε διασκεδαστικά στοιχεία emoji τόσο στις συζητήσεις σας, όσο και στις καταστάσεις που μοιράζεστε με τους φίλους σας. Επιπλέον, η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε το χρώμα των emojis που …

Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram
Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας πιθανότατα να έχετε δημοσιεύσει πολλές εικόνες, που ίσως να μην έχετε αποθηκεύσει στο Android σας. Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με απλό τρόπο στη συσκευή σα…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …

Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας
Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας

Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάζουν κρυπτογραφημένα μηνύματα με απόλυτη ασφάλεια. Εκτός από μηνύματα κειμένου, μέσω του Telegram μπορείτε να ανταλλάξετε και φωτογραφίες, βίντεο, καθώς και άλλο περ…