Τα Καλύτερα Multiplayer Παιχνίδια PvP όπως Clash Royale

Το Clash Royale είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια PvP με εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι προσφέρει μια καλοσχεδιασμένη έκδοση για Android, που θα δοκιμάσει τη στρατηγική σας σκέψη.

Αν είστε φανατικοί του Clash Royale, ίσως να αναζητάτε παρόμοιες εφαρμογές για το smartphone σας. Στο AndroidList θα βρείτε τα καλύτερα παιχνίδια PvP, που θυμίζουν στον τρόπο παιχνιδιού το Clash Royale, και τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν στο κινητό σας.

Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες επιλογές του είδους, επιλέξτε αυτήν που προτιμάτε και ανταγωνιστείτε παίκτες από όλο τον κόσμο σε PvP λειτουργίες στο Android σας!

 1. Clash of Lords 2: New Age

  Clash of Lords 2: New Age

  Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι που θυμίζει το Clash Royale θα πρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ομάδα ηρώων, που θα πρέπει να γίνει όσο πιο ισχυρή γίνεται, ώστε να κερδίζει τις μάχες που παίζετε σε πραγματικό χρόνο. Όσο κερδίζετε, θα λαμβάνετε όλο και περισσότερες ανταμοιβές, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναβαθμίσετε τους ήρωές σας.

 2. Vikings: War of Clans

  Vikings: War of Clans

  Αν τώρα είστε λάτρεις της σκανδιναβικής μυθολογίας και συγκεκριμένα των Βίγκινκς, στο PvP αυτό παιχνίδι μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε έναν νέο κόσμο. Εκπαιδεύστε τους ήρωές σας, εξοπλίστε τους κατάλληλα με όπλα και άλλα στοιχεία και ανταγωνιστείτε άλλους παίκτες σε μοναδικές μάχες, όπου θα κερδίσει πάντα ο καλύτερος παίκτης.

 3. Royal Revolt 2

  Royal Revolt 2

  Στο Royal Revolt 2 θα πρέπει να οχυρώσετε κατάλληλα το κάστρο σας και να ακολουθήσετε την καλύτερη στρατηγική παράταξης του στρατού σας, ώστε να αποφύγετε τις επιθέσεις των άλλων παικτών. Επιπλέον, θα πρέπει να επιτίθεστε κι εσείς σε άλλους παίκτες, ώστε να κερδίζετε περισσότερες ανταμοιβές και να βελτιώνετε όλο και περισσότερο τα στρατεύματά σας.

 4. DomiNations

  DomiNations

  Στο DomiNations θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν πολιτισμό από το μηδέν και να τον αναδείξετε με όλο και καλύτερα στοιχεία. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ισχυρά κτίρια και να εξοπλιστείτε με τους κατάλληλους πόρους, ώστε να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις των άλλων παικτών. Επιλέξτε την καλύτερη στρατηγική και οδηγήστε τον πολιτισμό σας σε μια νέα εποχή.

 5. Clash of Clans

  Clash of Clans

  Αν τώρα είστε λάτρεις της Supercell και αναζητάτε ένα παιχνίδι με παρόμοιο σχεδιασμό και περιεχόμενο, το Clash of Clans είναι για εσάς! Πρόκειται για ένα φοβερό παιχνίδι στρατηγικής, όπου θα πρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας στρατό σας και να τον οδηγήσετε στη νίκη. Συντηρήστε το χωριό σας, ενώ πολεμάτε με άλλους παίκτες σε online μάχες.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας! Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά πα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με βρικόλακες για το Android σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του είδους στο Androidlist! Οι βρικόλακες πρωταγωνιστούν, τόσο σε ταινίες και σειρές, όσο και σε βιβλία, και ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν και σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των LEGO; Αναζητάτε τα καλύτερα παιχνίδια με τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών LEGO για το Android σας! Τα LEGO μεγάλωσαν γενιές και γενιές κι αν ανήκετε στους φανατικούς των αγαπημένων παιχνιδ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω συναρπαστικά παιχνίδια merge που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια merge ή παιχνίδια συγχώνευσης, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχείων. Η πρωτότυπη αυτ…