Πώς να Μετατρέψετε μια Selfie σας σε Αυτοκόλλητο του Instagram

Αν είστε λάτρεις του Instagram η νέα αυτή διασκεδαστική λειτουργία του θα δώσει μια νέα νότα στις συνομιλίες με τους φίλους σας.

Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθετε πως μπορείτε να μετατρέψετε μια selfie φωτογραφία σας σε ένα αστείο, κινούμενο αυτοκόλλητο, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε με τους συνομιλητές σας.

Η εφαρμογή του Instagram λάνσαρε πριν μερικούς μήνες πολλές και διάφορες λειτουργίες για τις συνομιλίες εντός της εφαρμογής, μεταξύ των οποίων και μια αστεία λειτουργία δημιουργίας αυτοκόλλητων.

Η λειτουργία αυτή εμπλουτίστηκε με ένα νέο χαρακτηριστικό: εκτός από τη δημιουργία απλών αυτοκόλλητων, μπορείτε πλέον να δημιουργείτε και κινούμενα αυτοκόλλητα στη μορφή διασκεδαστικών GIF.

Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, δημιουργήστε τα πιο αστεία αυτοκόλλητα με απλό τρόπο και μοιραστείτε τα με τους φίλους σας στο Instagram.

Δημιουργία Κινούμενων Αυτοκόλλητων στο Instagram

Για να δημιουργήσετε τα δικά σας ξεχωριστά αυτοκόλλητα με τις selfies σας στο Instagram, κάντε τα εξής:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πηγαίνετε στις Συνομιλίες.
 • Πατήστε το εικονίδιο των αυτοκόλλητων.
 • Επιλέξτε το εικονίδιο των selfies.
 • Τραβήξτε την selfie σας και αποφασίστε αν θέλετε να αποθηκεύσετε το αποτέλεσμα ή να τραβήξετε μια νέα selfie.
 • Μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τον συνομιλητή σας.

Όταν τραβάτε τη selfie σας, θα διαπιστώσετε πως έχετε κάποιες επιλογές διαμόρφωσης του φόντου σας. Απλά πατήστε τον κύκλο που εμφανίζεται στην οθόνη σας και επιλέξτε το χρώμα της αρεσκείας σας.

Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε το πρόσωπό σας σε emoji, προσθέτοντας καρδούλες στα μάτια σας ή οποιοδήποτε άλλο emoji σας αρέσει. Όπως και παραπάνω, έτσι κι εδώ, μπορείτε και πάλι να αλλάξετε το φόντο του αυτοκόλλητου στην απόχρωση που προτιμάτε.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να κάνετε τις συνομιλίες σας στο Instagram ακόμη πιο διασκεδαστικές.

Εσείς χρησιμοποιείτε το Instagram για τις συνομιλίες σας; Πείτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια που ακολουθούν. Για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής στο Android σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Αφαιρέσετε Ακόλουθους του Instagram Χωρίς να Κάνετε Αποκλεισμό
Πώς να Αφαιρέσετε Ακόλουθους του Instagram Χωρίς να Κάνετε Αποκλεισμό

Σας έχει τύχει να σας ακολουθεί κάποιος ανεπιθύμητος χρήστης στο Instagram; Τώρα υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε ακόλουθους στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με εύκολο τρόπο. Στις μέρες μας, ο αριθμός των ακόλουθων παίζει καθοριστικό ρόλο για τις επιχειρήσεις ή τους influencers του…

Πώς να Aλλάξετε το Χρώμα των Emojis του WhatsApp
Πώς να Aλλάξετε το Χρώμα των Emojis του WhatsApp

To WhatsApp σας επιτρέπει μεταξύ άλλων να χρησιμοποιείτε διασκεδαστικά στοιχεία emoji τόσο στις συζητήσεις σας, όσο και στις καταστάσεις που μοιράζεστε με τους φίλους σας. Επιπλέον, η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε το χρώμα των emojis που …

Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram
Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας πιθανότατα να έχετε δημοσιεύσει πολλές εικόνες, που ίσως να μην έχετε αποθηκεύσει στο Android σας. Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με απλό τρόπο στη συσκευή σα…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …

Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας
Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας

Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάζουν κρυπτογραφημένα μηνύματα με απόλυτη ασφάλεια. Εκτός από μηνύματα κειμένου, μέσω του Telegram μπορείτε να ανταλλάξετε και φωτογραφίες, βίντεο, καθώς και άλλο περ…