Πώς να Αλλάξετε το Χρώμα των Συνομιλιών σας στο Instagram

Χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του Instagram για τις συνομιλίες σας; Μάθετε στον παρακάτω οδηγό πώς μπορείτε να τους δώσετε μια ακόμη πιο ξεχωριστή εμφάνιση!

Η εφαρμογή του Instagram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές του Google Play με εκατομμύρια λήψεις σε συσκευές Android. Το κορυφαίο εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης μας δίνει τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε δημοσιεύσεις, αλλά και ιστορίες μικρής διάρκειας με τους ακόλουθούς μας.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής του Instagram μπορείτε να ανταλλάξετε μηνύματα με τους φίλους σας, καθώς και άλλο περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο. Και μετά από την πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής μπορείτε πλέον και να διαμορφώσετε το θέμα των συνομιλιών σας με πρωτότυπο τρόπο.

Ακολουθήστε τα βήματα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω, επιλέξτε το θέμα που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σας και διαμορφώστε τις συνομιλίες σας στο Instagram με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Αλλαγή Θέματος στις Συνομιλίες του Instagram σε Android

Αν θέλετε να ελέγξετε τα διαφορετικά θέματα συνομιλιών που σας προσφέρει η εφαρμογή του Instagram και να επιλέξετε νέες αποχρώσεις για τις συνομιλίες σας θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω εύκολα βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram στο Android σας.
 • Πατήστε το εικονίδιο του Messenger που θα βρείτε επάνω δεξιά.
 • Επιλέξτε τη συνομιλία που θέλετε να διαμορφώσετε με νέα χρώματα.
 • Πατήστε το εικονίδιο των πληροφοριών που θα βρείτε πάνω δεξιά.
 • Στις Ρυθμίσεις των συνομιλιών επιλέξτε Θέμα. Εκεί θα βρείτε μια σειρά από πολύχρωμες επιλογές θεμάτων.
 • Επιλέξτε το θέμα της αρεσκείας σας και είστε έτοιμοι.

Να θυμάστε πως μπορείτε να αλλάξετε το θέμα των συνομιλιών σας όσες φορές θέλετε και να δοκιμάσετε όλα τα αγαπημένα σας χρώματα και συνδυασμούς. Οι συνομιλητές σας θα μπορούν να βλέπουν τις αλλαγές που κάνετε τόσο στα παλιά, όσο και στα νέα μηνύματα.

Επιπλέον, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τις υπόλοιπες συνομιλίες σας, καθώς αυτές θα συνεχίσουν να έχουν το ίδιο χρώμα, εκτός αν αποφασίσετε να το αλλάξετε ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να δώσετε μια πιο ευχάριστη νότα στις συνομιλίες σας στο Instagram. Μείνετε συνδεδεμένοι για περισσότερα νέα και ειδήσεις σχετικά με τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας!

 1. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές επικοινωνίας με πολλές και διάφορες λειτουργίες. Το δωρεάν αυτό κοινωνικό δίκτυο σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες άλλων χρηστών, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε εικόνες και βίντεο με φίλτρα και εφέ, να γράφετε σχόλια, αλλά και να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας.

Πώς να Αφαιρέσετε Ακόλουθους του Instagram Χωρίς να Κάνετε Αποκλεισμό
Πώς να Αφαιρέσετε Ακόλουθους του Instagram Χωρίς να Κάνετε Αποκλεισμό

Σας έχει τύχει να σας ακολουθεί κάποιος ανεπιθύμητος χρήστης στο Instagram; Τώρα υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε ακόλουθους στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με εύκολο τρόπο. Στις μέρες μας, ο αριθμός των ακόλουθων παίζει καθοριστικό ρόλο για τις επιχειρήσεις ή τους influencers του…

Πώς να Aλλάξετε το Χρώμα των Emojis του WhatsApp
Πώς να Aλλάξετε το Χρώμα των Emojis του WhatsApp

To WhatsApp σας επιτρέπει μεταξύ άλλων να χρησιμοποιείτε διασκεδαστικά στοιχεία emoji τόσο στις συζητήσεις σας, όσο και στις καταστάσεις που μοιράζεστε με τους φίλους σας. Επιπλέον, η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε το χρώμα των emojis που …

Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram
Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας πιθανότατα να έχετε δημοσιεύσει πολλές εικόνες, που ίσως να μην έχετε αποθηκεύσει στο Android σας. Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με απλό τρόπο στη συσκευή σα…

Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis
Πώς να Αντιδράσετε στα Μηνύματα του WhatsApp με Emojis

Πολλές φορές, όταν λαμβάνουμε ένα μήνυμα στις συνομιλίες μας και δεν ξέρουμε πως να απαντήσουμε, η καλύτερη αντίδραση είναι ένα emoji! Οι περισσότερες εφαρμογές επικοινωνίας σας επιτρέπουν να αντιδράσετε σε κάποιο μήνυμα, επιλέγοντας ένα emoji που θα εκφράζει τα συναισθήματά …

Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας
Πώς να Σταματήσετε την Αποθήκευση Φωτογραφιών του Telegram στο Android σας

Το Telegram είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάζουν κρυπτογραφημένα μηνύματα με απόλυτη ασφάλεια. Εκτός από μηνύματα κειμένου, μέσω του Telegram μπορείτε να ανταλλάξετε και φωτογραφίες, βίντεο, καθώς και άλλο περ…