Οι Καλύτερες Εφαρμογές Φίλτρων Προσώπου όπως το Snapchat για Android

Το Snapchat κυκλοφόρησε πριν ακριβώς 10 χρόνια και άλλαξε για τα καλά τον τρόπο με τον οποίο τραβάμε selfies στο Android μας.

Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να προσθέτετε διασκεδαστικά φίλτρα προσώπου στις φωτογραφίες σας για να τις κάνετε ακόμη πιο ξεχωριστές. Επιπλέον, σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο και να εφαρμόζετε ζωντανά φίλτρα πριν τα μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Η εφαρμογή ενημερώνεται συχνά με νέα φίλτρα, αλλά αν έχετε βαρεθεί τις λειτουργίες που προσφέρει, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές με νέες επιλογές φίλτρων προσώπου για ακόμη πιο μοναδικό αποτέλεσμα στις selfies σας.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών που σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε τις φωτογραφίες σας με ξεχωριστά φίλτρα και παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες επιλογές του είδους.

 1. Banuba - Live Selfie Filters & Face Masks Camera

  Banuba – Live Selfie Filters & Face Masks Camera

  Με την εφαρμογή αυτήν μπορείτε να μεταμορφώσετε τις selfies που τραβάτε με το Android σας, εφαρμόζοντας μοναδικά φίλτρα. Επιλέξτε ανάμεσα από αστείους και γνωστούς χαρακτήρες, επεξεργαστείτε τις εικόνες και μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας. Επιπλέον, μπορείτε να τραβάτε και να επεξεργάζεστε και βίντεο.

 2. Instagram

  Instagram

  Το Instagram είναι ίσως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε για τη δημοφιλή εφαρμογή είναι ότι σας επιτρέπει να εφαρμόζετε ζωντανά φίλτρα, όπως του Snapchat, στα Stories. Δοκιμάστε τα και επιλέξτε αν θέλετε να τα μοιραστείτε ως ιστορία ή να τα αποθηκεύσετε.

 3. YouCam Fun Live Selfie Filters

  YouCam Fun Live Selfie Filters

  To YouCam Fun Live Selfie Filters είναι μια επίσης καλή επιλογή για χρήστες Android που αναζητούν μια εφαρμογή με φίλτρα προσώπου. Εκτός από την επεξεργασία των εικόνων σας, μπορείτε να προσθέσετε ζωντανά φίλτρα σε πραγματικό χρόνο, που θα σας μεταμορφώσουν σε ζώα, σούπερ ήρωες και πολλά άλλα εντελώς δωρεάν.

 4. B612 - Selfiegenic Camera

  B612 – Selfiegenic Camera

  Το B612 είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επεξεργασίας εικόνων που σας επιτρέπει να διαμορφώνετε τις εικόνες που τραβάτε με πολλά και διάφορα στοιχεία. Μεταξύ άλλων, η δωρεάν αυτή εφαρμογή για Android σας επιτρέπει να δημιουργείτε τα δικά σας κολάζ και να προσθέτετε διασκεδαστικά φίλτρα και άλλα στοιχεία στα πρόσωπά σας.

 5. X Photo Editor

  X Photo Editor

  Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να είστε σίγουροι πως οι φωτογραφίες σας σε θα μοιάζουν με καμία άλλη. Το Χ Photo Editor προσφέρει μια σειρά εργαλείων για την επεξεργασία των εικόνων, καθώς και μοναδικά φίλτρα προσώπου για να διαλέξετε. Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία μπορείτε να μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας.

Πώς να Αφαιρέσετε Ακόλουθους του Instagram Χωρίς να Κάνετε Αποκλεισμό
Πώς να Αφαιρέσετε Ακόλουθους του Instagram Χωρίς να Κάνετε Αποκλεισμό

Σας έχει τύχει να σας ακολουθεί κάποιος ανεπιθύμητος χρήστης στο Instagram; Τώρα υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε ακόλουθους στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με εύκολο τρόπο. Στις μέρες μας, ο αριθμός των ακόλουθων παίζει καθοριστικό ρόλο για τις επιχειρήσεις ή τους influencers του…

Πώς να Aλλάξετε το Χρώμα των Emojis του WhatsApp
Πώς να Aλλάξετε το Χρώμα των Emojis του WhatsApp

To WhatsApp σας επιτρέπει μεταξύ άλλων να χρησιμοποιείτε διασκεδαστικά στοιχεία emoji τόσο στις συζητήσεις σας, όσο και στις καταστάσεις που μοιράζεστε με τους φίλους σας. Επιπλέον, η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε το χρώμα των emojis που …

Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram
Πώς να Κατεβάσετε και να Αποθηκεύσετε τις Εικόνες του Instagram

Αν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επικοινωνία σας πιθανότατα να έχετε δημοσιεύσει πολλές εικόνες, που ίσως να μην έχετε αποθηκεύσει στο Android σας. Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με απλό τρόπο στη συσκευή σα…

Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αγορών για να Εξοικονομήσετε Χρόνο και Χρήμα
Οι Καλύτερες Εφαρμογές Αγορών για να Εξοικονομήσετε Χρόνο και Χρήμα

Σας αρέσει να κάνετε τα ψώνια σας online; Δοκιμάστε μερικές από τις εφαρμογές Android που σας προτείνουμε παρακάτω. Στο Androidlist θα βρείτε πολλές και διάφορες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να ψωνίζετε τα αγαπημένα σας προϊόντα μέσα από την οθόνη του Android σας. Από καινούρ…

Πώς να μετατρέψετε Ηχητικά Αρχεία του WhatsApp σε MP3 του Android σας
Πώς να μετατρέψετε Ηχητικά Αρχεία του WhatsApp σε MP3 του Android σας

Αν είστε χρήστες του WhatsApp μπορεί ήδη να γνωρίζετε πως το δημοφιλές εργαλείο σας επιτρέπει να ανταλλάζετε ηχητικές εγγραφές και άλλο ηχητικό περιεχόμενο με τους συνομιλητές σας. Τα αρχεία αυτά έχουν τη μορφή OPUS, πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή …