Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας

Οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον προηγμένες κάμερες, που μας επιτρέπουν να τραβάμε επαγγελματικές φωτογραφίες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τι γίνεται όμως αν διαγράψουμε κατα λάθος κάποια αγαπημένη μας φωτογραφία ή βίντεο από το Android μας; Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να ανακτήσετε οποιαδήποτε υλικό που μπορεί να διαγράψετε ακολουθώντας τα βήματα του παρακάτω οδηγού.

Ανάκτηση Φωτογραφιών στο Cloud

Αν χρησιμοποιείτε το Google Photos για την αποθήκευση και οργάνωση των φωτογραφιών στο Android σας, μπορείτε να είστε ήσυχοι καθώς η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης εικόνων στο cloud.

Για να ανακτήσετε μια διαγραμμένη εικόνα με το Google Photos, κάντε τα εξής:

  • Ανοίξτε το Google Photos.
  • Βρείτε και επιλέξτε τις διαγραμμένες εικόνες ή βίντεο.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Αποθήκευση στη Συσκευή.

Ανάκτηση Φωτογραφιών στο OneDrive

To OneDrive είναι μια δημοφιλής εφαρμογή της Microsoft που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε φωτογραφίες και βίντεο στο cloud.

Για να ανακτήσετε μια διαγραμμένη φωτογραφία ή βίντεο στο Microsoft OneDrive, κάντε τα παρακάτω:

  • Ανοίξτε το OneDrive.
  • Βρείτε και επιλέξτε τις διαγραμμένες εικόνες ή βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Αποθήκευση.

Ανάκτηση Φωτογραφιών στο Dropbox

Αν τώρα χρησιμοποιείτε το Dropbox για την αποθήκευση των πολυμέσων σας, μπορείτε να ανακτήσετε διαγραμμένο περιεχόμενο, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Dropbox.
  • Βρείτε το φάκελο με τις φωτογραφίες του Android σας.
  • Επιλέξτε τις διαγραμμένες εικόνες ή βίντεο που θέλετε.
  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Αποθήκευση στη Συσκευή.

Ανάκτηση Φωτογραφιών με τη Χρήση μιας Βοηθητικής Εφαρμογής

Αν τώρα δε χρησιμοποιείτε καμία από τις παραπάνω εφαρμογές cloud για την αποθήκευση των φωτογραφιών σας, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες ή βίντεο με τη βοήθεια μιας συμπληρωματικής εφαρμογής.

Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών που σας επιτρέπουν να ανακτάτε διαγραμμένο περιεχόμενο από τη μνήμη του Android σας.

Το DiskDigger είναι μία από αυτές τις εφαρμογές και θα σας λύσει τα χέρια σε περίπτωση που έχετε διαγράψει κατά λάθος μια εικόνα ή βίντεο. Αφού κάνετε λήψη της εφαρμογής, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε μία από τις δύο επιλογές αναζήτησης.
  • Δώστε χρόνο στην εφαρμογή να βρει τις διαγραμμένες εικόνες.
  • Επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε να ανακτήσετε και πατήστε το κουμπί Recover.
  1. DiskDigger photo recovery

    DiskDigger photo recovery

    Με το δωρεάν αυτό εργαλείο μπορείτε να ανακτήσετε άμεσα οποιαδήποτε διαγραμμένη φωτογραφία από το Android σας. Η εφαρμογή σκανάρει τη μνήμη του κινητού σας για διαγραμμένα αρχεία και σας επιτρέπει να ανακτήσετε τις εικόνες που θέλετε, αλλά και να τις μοιραστείτε μέσω email ή Dropbox.

Πώς να Μάθετε Ποιος Αποθήκευσε τα Βίντεο σας στο TikTok
Πώς να Μάθετε Ποιος Αποθήκευσε τα Βίντεο σας στο TikTok

Είστε λάτρεις του TikTok; Αν αναρωτιέστε ποιοι χρήστες της εφαρμογής αποθήκευσαν τα βίντεο σας, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Η εφαρμογή του TikTok επιτρέπει σε χρήστες σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη να μοιράζονται βίντεο όλων των ειδών με τους ακόλουθους τους. …

Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok
Πώς να Κάνετε Μεταβάσεις στο TikTok

Η εφαρμογή του TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε σύντομα βίντεο με το Android σας, που μπορείτε στη συνέχεια να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Αν είστε χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής, ίσως να έχετε παρατηρήσει πως κάποια βίντεο έχουν σχεδόν επαγγελματικές μετα…

Πώς να Βρείτε Αποθηκευμένα Βίντεο στο TikTok
Πώς να Βρείτε Αποθηκευμένα Βίντεο στο TikTok

Θέλετε να βρείτε όλα τα βίντεο που αποθηκεύετε στην εφαρμογή του TikTok σε ένα και μόνο σημείο; Δοκιμάστε να ακολουθήσετε τα βήματα που θα βρείτε στον σημερινό μας οδηγό. Η εφαρμογή του TikTok σας επιτρέπει να μοιράζεστε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με τους ακόλουθούς…

Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του Telegram σε Android
Πώς να Κατεβάσετε Βίντεο του Telegram σε Android

Θέλετε να κατεβάσετε τα βίντεο που λαμβάνετε στις συνομιλίες σας στο Telegram απευθείας στο Android σας; Υπάρχει ένας απλός τρόπος να το κάνετε και σας τον παρουσιάζουμε στον παρακάτω οδηγό. Η εφαρμογή του Telegram είναι μία από τις ασφαλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας με εκατ…

Πώς να Διαγράψετε Βίντεο του TikTok στα Android
Πώς να Διαγράψετε Βίντεο του TikTok στα Android

Η εφαρμογή του TikTok σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε και να μοιράζεστε όσα βίντεο θέλετε στο προφίλ σας. Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να διαγράψετε κάποιο βίντεο που δημιουργήσατε; Όσο εύκολη είναι η δημιουργία βίντεο στο TikTok, τόσο εύκολη είναι και η διαγραφή τους.…