Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG για να Παίξετε Σήμερα στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών RPG; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι που θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας; Στο άρθρο αυτό θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές RPG που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers!

Τα RPG (ή Role-Playing Games) δεν είναι τυχαία μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών! Τα εθιστικά αυτά παιχνίδια σας μεταφέρουν σε φανταστικούς κόσμους, όπου μπορείτε να παίξετε με τους δικούς σας ήρωες και να τους διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε.

Τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνουν επαναλαμβανόμενα. Αν αναζητάτε ένα νέο, συναρπαστικό παιχνίδι RPG που θα σας καθηλώσει, η ομάδα του AndroidList είναι εδώ για εσάς!

Βρείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα RPG παιχνίδια και δοκιμάστε τα κάνοντας δωρεάν λήψη στο Android σας.

 1. ANOTHER EDEN

  ANOTHER EDEN

  Σε αυτό το κλασικό παιχνίδι RPG, θα μπείτε σε μια μαγική περιπέτεια που θα σας ταξιδέψει στον χρόνο. Στόχος σας είναι να αντιμετωπίσετε τις δυνάμεις του κακού με την ομάδα των ηρώων σας, τους οποίους μπορείτε να διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε. Το παιχνίδι προσφέρει καλοσχεδιασμένα γραφικά και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε μαγευτικά σκηνικά.

 2. Eternium: Mage And Minions

  Eternium: Mage And Minions

  Το Eternium σας μεταφέρει σε έναν κόσμο φαντασίας, όπου μπορείτε να παίξετε με έναν πολεμιστή, έναν μάγο ή έναν κυνηγό και να ολοκληρώσετε αποστολές, εξοντώνοντας τους εχθρούς σας. Εξερευνήσετε πολλά και διάφορα περιβάλλοντα στον χάρτη και φροντίστε να νικήσετε τους εχθρούς σας για να αποκτήσετε περισσότερα νομίσματα και να βελτιώσετε τους ήρωές σας.

 3. Postknight

  Postknight

  Το Postknight είναι ένα RPG με διασκεδαστικά γραφικά, όπου θα πρέπει να παίξετε με τον μικρό σας ήρωα και να τον βοηθήσετε να παραδώσει ένα μήνυμα. Αντιμετωπίστε τους εχθρούς που συναντάτε και βάλτε τα δυνατά σας για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας. Επιπλέον, φροντίστε να μαζεύετε νομίσματα και να τα εξαργυρώνετε σε όπλα ή άλλες ικανότητες.

 4. Summoners War

  Summoners War

  Στο Summoners War στόχος σας είναι να δημιουργήσετε την πιο ισχυρή ομάδα τεράτων, ώστε να νικήσετε όλους τους εχθρούς και τους κακούς του παιχνιδιού και να ολοκληρώσετε τις αποστολές. Επιπλέον, θα πρέπει να δημιουργήστε τη δική σας φανταστική πόλη, όπως την ονειρεύεστε και φροντίστε να εξελίσσετε διαρκώς την ομάδα των τεράτων σας, ώστε να γίνονται όλο και πιο ισχυρά.

 5. RPG Toram Online

  RPG Toram Online

  Στο Toram μπαίνετε σε έναν κόσμο φαντασίας που κοντεύει να καταστραφεί και στόχος σας είναι να σώσετε τον πλανήτη με τον ήρωά σας. Μπείτε σε διάφορες περιπέτειες και παίξτε με άλλους παίκτες στη λειτουργία multiplayer. Φροντίστε να διαμορφώσετε τον ήρωά σας με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά και βάλτε τα δυνατά σας για να νικήσετε τα τέρατα.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Στρατηγικής για το Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Στρατηγικής για το Android σας

Είστε φανατικοί gamers; Σας αρέσει να δοκιμάζετε τις ικανότητές σας σε έξυπνα παιχνίδια στρατηγικής; Δοκιμάστε να κατεβάσετε μία από τις συναρπαστικές εφαρμογές που σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Τα παιχνίδια στρατηγικής είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών και…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG για να Παίξετε Σήμερα στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG για να Παίξετε Σήμερα στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών RPG; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι που θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας; Στο άρθρο αυτό θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές RPG που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers! Τα RPG (ή Role-Playing Games) δεν είναι τυχαία μια α…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πλατφόρμας για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πλατφόρμας για να Παίξετε στο Android σας

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια πλατφόρμας η παρακάτω λίστα είναι για εσάς! Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία παιχνιδιών όλων των ειδών για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας. Από παιχνίδια περιπέτειας, μέχρι παιχνίδια παζλ και arcade, η ιστοσελίδα μας έχει επιλογές για όλους…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Arcade για να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Arcade για να Παίξετε στο Android σας

Θέλετε να κατεβάσετε τα καλύτερα παιχνίδια arcade στο Android σας; Στο άρθρο αυτό θα βρείτε τις κορυφαίες επιλογές παιχνιδιών arcade που μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν στο smartphone σας! Τα παιχνίδια arcade είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες…

Οι Καλύτερες Εναλλακτικές του Minecraft που Πρέπει να Δοκιμάσετε
Οι Καλύτερες Εναλλακτικές του Minecraft που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Είστε φανατικοί παίκτες του Minecraft; Αναζητάτε νέες εφαρμογές με παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού; Το άρθρο αυτό είναι για εσάς! Το Minecraft είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία παιχνίδια όλων των εποχών! Η δημοφιλής εφαρμογή καταμετρά εκατομμύρια παίκτες όλων των ηλικιών σε …