Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG για να Παίξετε Σήμερα στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών RPG; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι που θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας; Στο άρθρο αυτό θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές RPG που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers!

Τα RPG (ή Role-Playing Games) δεν είναι τυχαία μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών! Τα εθιστικά αυτά παιχνίδια σας μεταφέρουν σε φανταστικούς κόσμους, όπου μπορείτε να παίξετε με τους δικούς σας ήρωες και να τους διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε.

Τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνουν επαναλαμβανόμενα. Αν αναζητάτε ένα νέο, συναρπαστικό παιχνίδι RPG που θα σας καθηλώσει, η ομάδα του AndroidList είναι εδώ για εσάς!

Βρείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα RPG παιχνίδια και δοκιμάστε τα κάνοντας δωρεάν λήψη στο Android σας.

 1. ANOTHER EDEN

  ANOTHER EDEN

  Σε αυτό το κλασικό παιχνίδι RPG, θα μπείτε σε μια μαγική περιπέτεια που θα σας ταξιδέψει στον χρόνο. Στόχος σας είναι να αντιμετωπίσετε τις δυνάμεις του κακού με την ομάδα των ηρώων σας, τους οποίους μπορείτε να διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε. Το παιχνίδι προσφέρει καλοσχεδιασμένα γραφικά και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε μαγευτικά σκηνικά.

 2. Eternium: Mage And Minions

  Eternium: Mage And Minions

  Το Eternium σας μεταφέρει σε έναν κόσμο φαντασίας, όπου μπορείτε να παίξετε με έναν πολεμιστή, έναν μάγο ή έναν κυνηγό και να ολοκληρώσετε αποστολές, εξοντώνοντας τους εχθρούς σας. Εξερευνήσετε πολλά και διάφορα περιβάλλοντα στον χάρτη και φροντίστε να νικήσετε τους εχθρούς σας για να αποκτήσετε περισσότερα νομίσματα και να βελτιώσετε τους ήρωές σας.

 3. Postknight

  Postknight

  Το Postknight είναι ένα RPG με διασκεδαστικά γραφικά, όπου θα πρέπει να παίξετε με τον μικρό σας ήρωα και να τον βοηθήσετε να παραδώσει ένα μήνυμα. Αντιμετωπίστε τους εχθρούς που συναντάτε και βάλτε τα δυνατά σας για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας. Επιπλέον, φροντίστε να μαζεύετε νομίσματα και να τα εξαργυρώνετε σε όπλα ή άλλες ικανότητες.

 4. Summoners War

  Summoners War

  Στο Summoners War στόχος σας είναι να δημιουργήσετε την πιο ισχυρή ομάδα τεράτων, ώστε να νικήσετε όλους τους εχθρούς και τους κακούς του παιχνιδιού και να ολοκληρώσετε τις αποστολές. Επιπλέον, θα πρέπει να δημιουργήστε τη δική σας φανταστική πόλη, όπως την ονειρεύεστε και φροντίστε να εξελίσσετε διαρκώς την ομάδα των τεράτων σας, ώστε να γίνονται όλο και πιο ισχυρά.

 5. RPG Toram Online

  RPG Toram Online

  Στο Toram μπαίνετε σε έναν κόσμο φαντασίας που κοντεύει να καταστραφεί και στόχος σας είναι να σώσετε τον πλανήτη με τον ήρωά σας. Μπείτε σε διάφορες περιπέτειες και παίξτε με άλλους παίκτες στη λειτουργία multiplayer. Φροντίστε να διαμορφώσετε τον ήρωά σας με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά και βάλτε τα δυνατά σας για να νικήσετε τα τέρατα.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Tycoon για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα ένα συναρπαστικό παιχνίδι tycoon για το Android σας; Δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές στο Android σας! Τα παιχνίδια tycoon είναι μια δημοφιλής κατηγορία παιχνιδιών στο Androidlist με παίκτες όλων των ηλικιών. Η αποστολή σας στα δημιουργικά αυτά πα…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Anime για Android που Πρέπει να Παίξετε

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη Ιαπωνία; Αν η απάντηση σας είναι anime, το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Οι χαρακτήρες anime εμπνέουν τόσο ταινίες και σειρές, όσο βιβλία και παιχνίδια! Αν είστε κι εσείς λάτρεις της ιαπωνικής αυτής τέχνης, παρακάτω θα βρείτε …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Βρικόλακες για Android που Πρέπει να Παίξετε

Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι με βρικόλακες για το Android σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια είναι τα δημοφιλέστερα παιχνίδια του είδους στο Androidlist! Οι βρικόλακες πρωταγωνιστούν, τόσο σε ταινίες και σειρές, όσο και σε βιβλία, και ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσουν και σ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Lego για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε φανατικοί των LEGO; Αναζητάτε τα καλύτερα παιχνίδια με τους χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών; Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες εφαρμογές παιχνιδιών LEGO για το Android σας! Τα LEGO μεγάλωσαν γενιές και γενιές κι αν ανήκετε στους φανατικούς των αγαπημένων παιχνιδ…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Merge για Android που Πρέπει να Παίξετε

Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο παιχνίδι στο Android σας; Δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω συναρπαστικά παιχνίδια merge που συγκεντρώσαμε για εσάς! Τα παιχνίδια merge ή παιχνίδια συγχώνευσης, έχουν έναν και μοναδικό στόχο: τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων στοιχείων. Η πρωτότυπη αυτ…