Τα Καλύτερα Παιχνίδια RPG για να Παίξετε Σήμερα στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών RPG; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι που θα δοκιμάσει τις ικανότητές σας; Στο άρθρο αυτό θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές RPG που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς gamers!

Τα RPG (ή Role-Playing Games) δεν είναι τυχαία μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών! Τα εθιστικά αυτά παιχνίδια σας μεταφέρουν σε φανταστικούς κόσμους, όπου μπορείτε να παίξετε με τους δικούς σας ήρωες και να τους διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε.

Τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνουν επαναλαμβανόμενα. Αν αναζητάτε ένα νέο, συναρπαστικό παιχνίδι RPG που θα σας καθηλώσει, η ομάδα του AndroidList είναι εδώ για εσάς!

Βρείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα RPG παιχνίδια και δοκιμάστε τα κάνοντας δωρεάν λήψη στο Android σας.

 1. ANOTHER EDEN

  ANOTHER EDEN

  Σε αυτό το κλασικό παιχνίδι RPG, θα μπείτε σε μια μαγική περιπέτεια που θα σας ταξιδέψει στον χρόνο. Στόχος σας είναι να αντιμετωπίσετε τις δυνάμεις του κακού με την ομάδα των ηρώων σας, τους οποίους μπορείτε να διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε. Το παιχνίδι προσφέρει καλοσχεδιασμένα γραφικά και σας επιτρέπει να εξερευνήσετε μαγευτικά σκηνικά.

 2. Eternium: Mage And Minions

  Eternium: Mage And Minions

  Το Eternium σας μεταφέρει σε έναν κόσμο φαντασίας, όπου μπορείτε να παίξετε με έναν πολεμιστή, έναν μάγο ή έναν κυνηγό και να ολοκληρώσετε αποστολές, εξοντώνοντας τους εχθρούς σας. Εξερευνήσετε πολλά και διάφορα περιβάλλοντα στον χάρτη και φροντίστε να νικήσετε τους εχθρούς σας για να αποκτήσετε περισσότερα νομίσματα και να βελτιώσετε τους ήρωές σας.

 3. Postknight

  Postknight

  Το Postknight είναι ένα RPG με διασκεδαστικά γραφικά, όπου θα πρέπει να παίξετε με τον μικρό σας ήρωα και να τον βοηθήσετε να παραδώσει ένα μήνυμα. Αντιμετωπίστε τους εχθρούς που συναντάτε και βάλτε τα δυνατά σας για να ολοκληρώσετε την αποστολή σας. Επιπλέον, φροντίστε να μαζεύετε νομίσματα και να τα εξαργυρώνετε σε όπλα ή άλλες ικανότητες.

 4. Summoners War

  Summoners War

  Στο Summoners War στόχος σας είναι να δημιουργήσετε την πιο ισχυρή ομάδα τεράτων, ώστε να νικήσετε όλους τους εχθρούς και τους κακούς του παιχνιδιού και να ολοκληρώσετε τις αποστολές. Επιπλέον, θα πρέπει να δημιουργήστε τη δική σας φανταστική πόλη, όπως την ονειρεύεστε και φροντίστε να εξελίσσετε διαρκώς την ομάδα των τεράτων σας, ώστε να γίνονται όλο και πιο ισχυρά.

 5. RPG Toram Online

  RPG Toram Online

  Στο Toram μπαίνετε σε έναν κόσμο φαντασίας που κοντεύει να καταστραφεί και στόχος σας είναι να σώσετε τον πλανήτη με τον ήρωά σας. Μπείτε σε διάφορες περιπέτειες και παίξτε με άλλους παίκτες στη λειτουργία multiplayer. Φροντίστε να διαμορφώσετε τον ήρωά σας με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά και βάλτε τα δυνατά σας για να νικήσετε τα τέρατα.

Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια με Ζόμπι για Android που Πρέπει να Κατεβάσετε

Σας αρέσουν τα παιχνίδια με ζόμπι; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να περάσετε την ώρα σας; Η ομάδα μας είναι εδώ για εσάς! Στο Androidlist θα βρείτε παιχνίδια όλων των ειδών, που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν. Μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών, είναι τα …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιβίωσης για Android που Πρέπει να Παίξετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Επιβίωσης για Android που Πρέπει να Παίξετε

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών επιβίωσης; Αναζητάτε ένα νέο παιχνίδι για να παίξετε δωρεάν στο Android σας; Το σημερινό μας άρθρο είναι για εσάς! Τα παιχνίδια επιβίωσης είναι μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες παιχνιδιών για χρήστες όλων των ηλικιών. Ο τρόπος παιχνιδιού στα …

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πάρτι για να Παίξετε με τους Φίλους σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Πάρτι για να Παίξετε με τους Φίλους σας

Ετοιμάζεστε να κάνετε πάρτι στο σπίτι; Αναζητάτε ένα παιχνίδι που θα διασκεδάσει την παρέα σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι την κατάλληλη εφαρμογή στο Android σας! Τα περισσότερα παιχνίδια Android είναι για ατομική χρήση ή για παιχνίδι με άλλους παίκτες στο Διαδίκτυο. Στην π…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια Gacha που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας
Τα Καλύτερα Παιχνίδια Gacha που Πρέπει να Παίξετε στο Android σας

Είστε λάτρεις των παιχνιδιών gacha; Στο σημερινό μας άρθρο θα βρείτε τις καλύτερες εφαρμογές του είδους για ασταμάτητο παιχνίδι στο Android σας. Τα παιχνίδια gacha δεν είναι τυχαία μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες εφαρμογών στο Google Play. Το κορυφαίο είδος προσφέρει μο…

Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε
Τα Καλύτερα Παιχνίδια όπως το Pokemon GO που Πρέπει να Κατεβάσετε

Το Pokemon GO είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, που σας μεταφέρει σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας. Στο διαδραστικό αυτό παιχνίδι θα πρέπει να κυνηγήσετε και να πιάσετε Pokemon διαφόρων ειδών, καθώς περιηγήστε σε διαφορετικούς χώρους. Αν είστε λάτρεις …