Πώς να αποχωρήσετε αθόρυβα από μια ομάδα του WhatsApp χωρίς να σας καταλάβουν

Έχετε βαρεθεί να λαμβάνετε μηνύματα σε μια ενοχλητική ομάδα του WhatsApp, αλλά δεν ξέρετε πώς να αποχωρήσετε από την ομάδα χωρίς να σας καταλάβουν; Ο παρακάτω οδηγός είναι για εσάς!

Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει μεταξύ άλλων να δημιουργείτε ομαδικές συνομιλίες με άλλους χρήστες. Κι ενώ αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη, μπορεί για κάποιους να γίνει ενοχλητική, όταν μέλη των ομάδων ανταλλάζουν συνεχώς μηνύματα.

Επιπλέον, η συνεχής ανταλλαγή μηνυμάτων μπορεί να γεμίζει τη μνήμη του Android σας, αλλά και να εξασθενεί την μπαταρία σας, ιδιαίτερα αν έχετε ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις.

Βρείτε παρακάτω μερικούς τρόπους που σας επιτρέπουν να αποχωρήσετε αθόρυβα από μια ομάδα του WhatsApp και ξεγνοιάστε μια για πάντα!

Αλλαγή Τηλεφώνου

Ο πρώτος τρόπος που μπορείτε να απαλλαχθείτε από μια ομαδική συνομιλία, χωρίς να αφήσετε επίσημα την ομάδα, είναι η χρήση ενός άλλου αριθμού τηλεφώνου. Αν έχετε έναν παλιό αριθμό τηλεφώνου ή αν σκοπεύετε να αποκτήσετε σύντομα έναν νέο αριθμό, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το παλιό σας νούμερο, ώστε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από την ομάδας.

Σίγαση ή Απενεργοποίηση Ειδοποιήσεων των Ομαδικών Συνομιλιών

Η εφαρμογή του WhatsApp σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τη σίγαση των ειδοποιήσεων στις Ρυθμίσεις που θα βρείτε στο μενού επάνω δεξιά ή ακόμη και να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το διάστημα της σίγασης, από μερικές ώρες μέχρι και για έναν χρόνο. Με τον τρόπο αυτό δεν αφήνετε την ομάδα, απλά σταματάτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Αλλαγή Ονόματος και Εικόνας Προφίλ

Αν τώρα είστε μέλος μια μεγαλύτερης ομάδας, αλλά αισθάνεστε άβολα να βγείτε από το γκρουπ ειδοποιώντας τους υπόλοιπους χρήστες, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε το όνομά και την εικόνα προφίλ σας πριν αποχωρήσετε. Με τον τρόπο αυτόν, μόλις αποχωρήσετε από την ομάδα, τα υπόλοιπα μέλη θα λάβουν ειδοποίηση για το ψεύτικο όνομα που δηλώσατε.

Χρήση της κατάλληλης εφαρμογής

Στο AndroidList θα βρείτε πολλά και διάφορα βοηθητικά εργαλεία του WhatsApp, που σας επιτρέπουν να εκτελείτε διάφορες ανεπίσημες λειτουργίες που δεν είναι διαθέσιμες στη δημοφιλή εφαρμογή. Μία από αυτές είναι η εφαρμογή GroupXiT που σας δίνει τη δυνατότητα να αποχωρείτε από ομάδες του WhatsApp χωρίς να σας καταλάβουν.

Ελπίζουμε το άρθρο αυτό να σας φανεί χρήσιμο και να σας βοηθήσει να αποχωρήσετε από μια ομαδική συνομιλία του WhatsApp χωρίς να σας καταλάβουν. Βρείτε παρακάτω τη δημοφιλή εφαρμογή και κάντε δωρεάν λήψη στο κινητό σας.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο επικοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να συνομιλούν δωρεάν μέσω μηνυμάτων, κλήσεων και ηχητικών εγγραφών μέσω WiFi ή 3G. Επιπλέον, επιτρέπει την αποστολή εικόνων, βίντεο και άλλων πολυμέσων με εύκολο τρόπο!

Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας
Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας

Οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον προηγμένες κάμερες, που μας επιτρέπουν να τραβάμε επαγγελματικές φωτογραφίες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τι γίνεται όμως αν διαγράψουμε κατα λάθος κάποια αγαπημένη μας φωτογραφία ή βίντεο από το Android μας; Τα καλ…

Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook
Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook

Τα κολάζ φωτογραφιών σας επιτρέπουν να μοιραστείτε περισσότερες από μία εικόνες σε μία δημοσίευση και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα. Αν αναζητάτε τον πιο εύκολο τρόπο δημιουργίας κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook, ο οδηγός αυτός είνα…

Πώς να αποκρύψετε τα likes στο Instagram και το Facebook
Πώς να αποκρύψετε τα likes στο Instagram και το Facebook

Οι δημιουργοί του Facebook και του Instagram πρόσφατα ανακοίνωσαν πως οι δυο δημοφιλείς εφαρμογές θα δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες τους να αποκρύβουν τα likes που μοιράζονται και λαμβάνουν στις δημοσιεύσεις τους. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα κο…

Πώς να αποχωρήσετε αθόρυβα από μια ομάδα του WhatsApp χωρίς να σας καταλάβουν
Πώς να αποχωρήσετε αθόρυβα από μια ομάδα του WhatsApp χωρίς να σας καταλάβουν

Έχετε βαρεθεί να λαμβάνετε μηνύματα σε μια ενοχλητική ομάδα του WhatsApp, αλλά δεν ξέρετε πώς να αποχωρήσετε από την ομάδα χωρίς να σας καταλάβουν; Ο παρακάτω οδηγός είναι για εσάς! Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει μεταξύ …

Πώς να τραβήξετε ζωντανές φωτογραφίες όπως των iPhones στο Android σας
Πώς να τραβήξετε ζωντανές φωτογραφίες όπως των iPhones στο Android σας

Τα iPhones προσφέρουν τη λειτουργία live στους χρήστες τους, που τους επιτρέπει να τραβούν ζωντανές φωτογραφίες μερικών δευτερολέπτων με την κάμερα του κινητού τους. Τα Android αναμένεται να λανσάρουν σύντομα την ίδια λειτουργία στις κάμερες τους, αλλά αν ανυπομονείτε να δοκι…