Πώς να τραβήξετε ζωντανές φωτογραφίες όπως των iPhones στο Android σας

Τα iPhones προσφέρουν τη λειτουργία live στους χρήστες τους, που τους επιτρέπει να τραβούν ζωντανές φωτογραφίες μερικών δευτερολέπτων με την κάμερα του κινητού τους.

Τα Android αναμένεται να λανσάρουν σύντομα την ίδια λειτουργία στις κάμερες τους, αλλά αν ανυπομονείτε να δοκιμάσετε την έξυπνη αυτή λειτουργία λήψης φωτογραφιών στο smartphone σας, υπάρχει τρόπος να το κάνετε.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο εργαλείο λήψης φωτογραφιών για το Android σας. Στο AndroidList θα βρείτε μια ποικιλία εφαρμογών για τη λήψη και επεξεργασία εικόνων, οι περισσότερες από τις οποίες είναι εντελώς δωρεάν.

Βρείτε παρακάτω 4 από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, που σας επιτρέπουν να τραβάτε άμεσα ζωντανές φωτογραφίες απευθείας στο Android σας.

Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές δημιουργούν σύντομα GIF μερικών δευτερολέπτων, στην ίδια λογική με τις ζωντανές φωτογραφίες, που μπορείτε να αποθηκεύσετε στο κινητό σας και να τα μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα.

Επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και κάντε δωρεάν λήψη στο Android σας μέσα από τη σελίδα μας.

 1. Στιγμιότυπα κίνησης

  Στιγμιότυπα κίνησης

  Με την επίσημη αυτήν εφαρμογή της Google μπορείτε να δημιουργήστε κινούμενα GIF και σύντομα βίντεο, που θα κάνουν τις φωτογραφίες σας να ζωντανέψουν. Με τα Στιγμιότυπα Κίνησης μπορείτε να έχετε υψηλή ποιότητα εικόνων, καθώς η εφαρμογή χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για ακόμη πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα, ακόμη και σε παλιότερες συσκευές Android.

 2. Boomerang από το Instagram

  Boomerang από το Instagram

  Ίσως να έχετε παρατηρήσει πως το Instagram σας δίνει τη δυνατότητα να τραβάτε σύντομα βίντεο με τη λειτουργία του Boomerang. Αυτό που μπορεί να μη γνωρίζετε είναι πως υπάρχει και μια επίσημη εφαρμογή του Boomerang, που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σύντομα βίντεο μερικών δευτερολέπτων, που πηγαίνουν μπρος-πίσω, προσφέροντας ένα διασκεδαστικό αποτέλεσμα.

 3. Gif Me! Camera - GIF maker

  Gif Me! Camera – GIF maker

  Πρόκειται για μία από τις καλύτερες εφαρμογές του είδους, καθώς σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας, ώστε να δημιουργήσετε τα πιο πρωτότυπα GIF. Με το εργαλείο αυτό μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες του κινητού σας, είτε να τραβήξετε νέες φωτογραφίες εντός της εφαρμογής. Στη συνέχεια εφαρμόστε το ζωντανό εφέ των GIF και κοινοποιήστε το αποτέλεσμα.

 4. Fyuse - 3D Photos

  Fyuse – 3D Photos

  Αν τώρα δεν είστε ευχαριστημένοι με το ζωντανό εφέ των GIF μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή που υπόσχεται να ζωντανέψει τις εικόνες σας με ένα τρισδιάστατο εφέ. Πιο συγκεκριμένα, με το Fyuse μπορείτε να τραβάτε 3D φωτογραφίες απευθείας στο Android σας, τις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείτε.

Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας
Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Android σας

Οι περισσότερες συσκευές Android προσφέρουν πλέον προηγμένες κάμερες, που μας επιτρέπουν να τραβάμε επαγγελματικές φωτογραφίες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τι γίνεται όμως αν διαγράψουμε κατα λάθος κάποια αγαπημένη μας φωτογραφία ή βίντεο από το Android μας; Τα καλ…

Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook
Πώς να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook

Τα κολάζ φωτογραφιών σας επιτρέπουν να μοιραστείτε περισσότερες από μία εικόνες σε μία δημοσίευση και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα. Αν αναζητάτε τον πιο εύκολο τρόπο δημιουργίας κολάζ φωτογραφιών στο Instagram και το Facebook, ο οδηγός αυτός είνα…

Πώς να αποκρύψετε τα likes στο Instagram και το Facebook
Πώς να αποκρύψετε τα likes στο Instagram και το Facebook

Οι δημιουργοί του Facebook και του Instagram πρόσφατα ανακοίνωσαν πως οι δυο δημοφιλείς εφαρμογές θα δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες τους να αποκρύβουν τα likes που μοιράζονται και λαμβάνουν στις δημοσιεύσεις τους. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα κο…

Πώς να αποχωρήσετε αθόρυβα από μια ομάδα του WhatsApp χωρίς να σας καταλάβουν
Πώς να αποχωρήσετε αθόρυβα από μια ομάδα του WhatsApp χωρίς να σας καταλάβουν

Έχετε βαρεθεί να λαμβάνετε μηνύματα σε μια ενοχλητική ομάδα του WhatsApp, αλλά δεν ξέρετε πώς να αποχωρήσετε από την ομάδα χωρίς να σας καταλάβουν; Ο παρακάτω οδηγός είναι για εσάς! Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές επικοινωνίας, που σας επιτρέπει μεταξύ …

Πώς να τραβήξετε ζωντανές φωτογραφίες όπως των iPhones στο Android σας
Πώς να τραβήξετε ζωντανές φωτογραφίες όπως των iPhones στο Android σας

Τα iPhones προσφέρουν τη λειτουργία live στους χρήστες τους, που τους επιτρέπει να τραβούν ζωντανές φωτογραφίες μερικών δευτερολέπτων με την κάμερα του κινητού τους. Τα Android αναμένεται να λανσάρουν σύντομα την ίδια λειτουργία στις κάμερες τους, αλλά αν ανυπομονείτε να δοκι…